دانلود و خرید کتاب نوبنیاد ۱ جمعی از نویسندگان
تصویر جلد کتاب نوبنیاد ۱

کتاب نوبنیاد ۱

معرفی کتاب نوبنیاد ۱

کتاب نوبنیاد ۱ نوشتهٔ جمعی از نویسندگان است. انتشارات رهپویان تربیت این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب نوبنیاد ۱

کتاب نوبنیاد ۱ به روش‌های نوین تربیتی از طریق داستان‌های صوتی و فیلم‌های آموزشی می‌پردازد و که جمعی از نویسندگان آن را تهیه کرده‌اند. کتاب به موضوعاتی مانند تربیت کودک، روانشناسی والدین و فرزندان، و روش‌های مصون‌سازی در تربیت پرداخته و با زبانی ساده و داستانی، مخاطب را با چالش‌های تربیتی آشنا می‌کند.

خواندن کتاب نوبنیاد ۱ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به والدین، مربیان تربیتی، و تمامی افرادی که با کودکان سروکار دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به دنبال روش‌های عملی و نوین در تربیت فرزندان هستند، این کتاب می‌تواند راهنمای ارزشمندی باشد.

بخشی از کتاب نوبنیاد ۱

"تربیت بنبادی، تربیتی است که توجه به فطرت انسانی دارد. در هر دوره به نیازهای اساسی همان دوره و همچنین دورنمای سال‌های دورتر توجه حیاتی دارد. و اما امروزه با مخاطبی مواجه هستیم که در شرایطی نو قرار گرفته. چنین بنبادی در چنین زمانی الزم است با تربیتی نوبنیاد همراه شود."

محسن
۱۴۰۴/۰۱/۱۳

خیلی کتاب خوبیه. تربیت رو با زبانی ساده بیان میکنه

۱۴۰۴/۰۱/۱۳

حتما این کتابو بخونید ... نظریه های تربیتی اونم با داستان های ساده و امروزی و قابل فهم ... به درد همین روزگار و جامعه الان ما میخوره ...