دانلود و خرید کتاب قدرت سپاسگزاری لوئیز ال. هی ترجمه آرزو خسروپور

معرفی کتاب قدرت سپاسگزاری

کتاب قدرت سپاسگزاری نوشتهٔ لوئیز ال. هی و ترجمهٔ آرزو خسروپور است. انتشارات طاهریان این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که  چگونه زندگی خود را غرق وفور نعمت کنیم. کتاب حاضر از مجموعهٔ «کتاب‌های به‌سوی موفقیت» است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت سپاسگزاری

شکرگزاری، نوری است که در تاریکی روزمرگی، بسیاری از ما به آن نیازمندیم. در گرداب احساس درماندگی، کمبود عشق و تنهایی، نگاه‌هایمان به زندگی، اسیر کاستی‌ها و کمبودها شده است. ما قدر داشته‌هایمان را نمی‌دانیم و تنها زمانی به ارزش آن‌ها پی می‌بریم که از دستشان می‌دهیم. اما با تمرین و پرورش حس شکرگزاری، می‌توانیم زندگی خود را به سطحی جدید از شادی و موفقیت ارتقا دهیم. فردی که شکرگزاری را تمرین نکرده، مانند کسی است که به یک اثر هنری مدرن نگاه می‌کند و چیزی جز خطوط بی‌معنا نمی‌بیند، اما کسی که نگاه و ذهنش را برای دیدن زیبایی تربیت کرده، می‌تواند عمق و شکوه آن اثر را درک کند. کتاب قدرت سپاسگزاری نوشته‌ٔ لوئیز ال. هی، شما را در این مسیر همراهی می‌کند و به شما کمک می‌کند تا نگاه هنری لازم برای لذت بردن از زندگی را کسب کنید. لوئیز ال. هی، نویسنده‌ی پرفروش و صاحب‌نظر در حوزه‌ٔ رشد شخصی، در این کتاب، مجموعه‌ای از نوشته‌های الهام‌بخش نویسندگان و اندیشمندان برجسته درباره‌ٔ شکرگزاری را گردآوری کرده است. این نوشته‌ها، دریچه‌های جدیدی به روی مفهوم شکرگزاری می‌گشایند و به ما کمک می‌کنند تا به سؤالاتی مانند شکرگزاری چیست؟ چرا اهمیت دارد؟ و چه تأثیری بر زندگی ما می‌گذارد؟ پاسخ دهیم. در واقع، این کتاب، مجموعه‌ای از دیدگاه‌های عمیق و صمیمانه درباره‌ٔ شکرگزاری است که به ما کمک می‌کند تا این مفهوم را به طور کامل درک کنیم و آن را در زندگی خود به کار ببندیم.

خواندن کتاب قدرت سپاسگزاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران آثار موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

درباره لوییز ال. هی

لوییز ال. هی نویسندهٔ کتاب‌های انگیزشی و سخنران حوزهٔ موفقیت و خودیاری است. او در هشتم اکتبر ۱۹۲۶ در لس‌آنجلس به دنیا آمد. زندگی خانوادگی آرامی نداشت و مادرش تحت‌فشار اقتصادی با مردی خشن ازدواج کرده بود که آن‌ها را آزار می‌داد. لوئیز به‌دلیل مشکلاتش و بدون اینکه دیپلم بگیرد، به شیکاگو رفت تا با شغل‌های کم‌درآمد زندگی‌اش را بچرخاند. در سال ۱۹۵۰ نامش را عوض کرد و وارد حرفهٔ مدلینگ شد و در این راه توانست به موفقیت برسد. با یک تاجر انگلیسی ازدواج کرد، اما پس از ۱۴ سال از او جدا شد. در این زمان با آموزش‌های قدرت تفکر آشنا شد و با کارورزی وارد فعالیت در این حوزه شد. زمانی که دچار سرطان شده بود این آموزه‌ها کمک بسیاری به تکمیل درمانش کرد. او کتاب «شفای زندگی» را نوشت که خاستگاه متافیزیکی بیماری‌های گوناگون را بررسی می‌کرد. کتاب او بسیار زود در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت و میلیون‌ها نسخه فروخت. این نویسنده توانست مؤسسهٔ انتشاراتی «خانهٔ هی» را در سال ۱۹۸۴ میلادی تأسیس کند. کتاب‌های او معمولاً سرشار از امید به زندگی و روش‌های مبارزه با ناملایمات است. او سرانجام در ۹۰سالگی در خانهٔ خودش از دنیا رفت. «قدرت در درون شماست» نام یکی دیگر از آثار مکتوب اوست.

بخشی از کتاب قدرت سپاسگزاری

«قدرت حیرت انگیز خدا دائماً در کار است و دقیقاً همان چیزی را به ما می‌دهد که یاد بگیریم و رشد کنیم. قانون جهانی به طور خودکار و بی‌درنگ به ما فرصت‌های ثابتی برای کشف حقایق ارزشمند در مورد خودمان می‌دهد. ما همیشه درس کاملی را جذب می‌کنیم که با موانع، خواسته‌ها یا سؤالات فعلی ما سازگار است. ما نیازی به انجام هیچ کاری نداریم جز اینکه به این درس‌ها توجه کنیم که به ما می‌رسند. اگر فرصت‌های ذاتی در این موقعیت‌ها را تشخیص ندهیم، آن‌ها را مدام تکرار می‌کنیم تا در نهایت به آن دست پیدا کنیم.

قدردانی راه ما برای گفتن به همه شرایط است: «خوش آمدید! منتظرت بودم! از اینکه اینجا هستید و به من کمک می‌کنید یاد بگیرم و رشد کنم سپاسگزارم.» ما همیشه قوی‌تر، عاقل‌تر و سرشار از قدرت صلح‌آمیز هستیم، وقتی با هر یک از درس‌های زندگی با این نوع لطف روبرو می‌شویم. قدردانی به ما و جهان نشان می‌دهد که به قانون علت و معلول روح اعتماد داریم. ما بدون‌ترس با هر موقعیتی با این آگاهی مواجه می‌شویم که این فقط اثر افکار ماست. هیچ موقعیتی مجازات یا پاداشی نیست. این فقط یک اثر ساده است.»