دانلود و خرید کتاب شفا در درون شماست جو دیسپنزا ترجمه صنم شاهدعلی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۳.۴از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شفا در درون شماست

کتاب شفا در درون شماست نوشتهٔ جو دیسپنزا و ترجمهٔ صنم شاهدعلی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب شفا در درون شماست

مطالعهٔ کتاب شفا در درون شماست (You are the placebo) می‌توانند مانند تجربهٔ یک سفر باشد؛ سفری که افق‌های فکری شما را دربارهٔ آنچه ممکن است گسترش خواهد داد و شما را وادار خواهد کرد سطح بسیار بالاتری از بهبودی و عملکرد را بپذیرید. از ورود مشتاقانه به این مسیر و خلاصی از افکار، احساسات، و نقاط تنظیم زیستی که گذشتهٔ شما را محدود کرده‌اند ضرر نمی‌کنید. به توانایی خودتان برای به ظهور رساندن استعدادهای بالقوه‌ای که دارید ایمان داشته باشید و با انگیزهٔ مضاعف اقدام کنید. آن وقت خواهید دید به دارونمایی تبدیل شده‌اید که برای خودتان و تمام جهان آینده‌ای سالم و سعادتمند می‌سازد. نویسنده در این اثر از مراقبه و مدیتیشن برای موفقیت و درمان بیماری‌ها سخن گفته است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب شفا در درون شماست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ آثاری در باب موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شفا در درون شماست

«چه مدت مراقبه کنیم

مراقبه به طور کلی بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد، ولی می‌توانید در صورت امکان به خودتان زمان بیشتری بدهید تا قبل از شروع، ذهن خود را آرام کنید. اگر می‌خواهید مراقبه را تا زمان مشخصی به پایان برسانید، زنگ هشدار را برای ده دقیقه قبل از پایان مراقبه تنظیم کنید تا بتوانید تمرین را بدون توقف ناگهانی به پایان برسانید. با این حال، اجازه ندهید زمان باعث حواس پرتی شود. به یاد داشته باشید، همانطور که از ورودی‌های حسی دور می‌شوید، از آگاهی از زمان نیز دور می‌شوید، بنابراین اگر دائماً نگران این باشید که ساعت چند است، کاملاً بر خلاف هدف خود عمل کرده‌اید. اگر به زمان بیشتری نیاز دارید تا بتوانید بدون حواس‌پرتی مراقبه کنید، زودتر از خواب بیدار شوید یا دیرتر به رختخواب بروید.

تسلط بر اراده

می‌خواهم در مورد یک مانع بسیار رایج برای افرادی که تمرین مراقبه را شروع می‌کنند به شما هشدار دهم. هر زمان که شما شروع به تغییر چیزی در زندگی خود می‌کنید، بدن شما، به عنوان ذهن، به مغزتان پیام می‌دهد تا دوباره کنترل را به دست بگیرد. اینجاست که صداهای منفی در ذهن خود می‌شوید. مثلاً: «چرا از فردا شروع نمی‌کنی؟» «تو درست مثل مادرت هستی!» «چه مرگت است؟» «تو هرگز تغییر نخواهی کرد.» «این حس خوبی به من نمی‌دهد». این بدن است که سعی می‌کند قدرت را از شما بگیرد تا بتواند دوباره ذهن شود. ممکن است شما ناخودآگاه بدن خود را به بی‌حوصلگی، ناامیدی، نارضایتی، قربانی بودن، بدبینی، یا خیلی چیزهای دیگر شرطی کرده باشید. بنابراین بدن به طور ناخودآگاه می‌خواهد همین گونه رفتار کند.»

معرفی نویسنده
عکس جو دیسپنزا
جو دیسپنزا

جو دیسپنزا نویسنده، پژوهشگر و مربی شناخته‌شده‌ای است که نتایج تحقیقاتش در شاخه‌های مختلفی مثل عصب‌شناسی، زیست‌شناسی، شیمی مغز و همچنین روش نوین کایروپراتیک را به شکلی کنار هم نشانده تا افراد بتوانند از مسائل عاطفی، بیماری‌ها و دردها رهایی پیدا کنند.

من باور دارم یک نوع هوش، یک آگاهی پنهان، در درون هر کدام از ما وجود دارد که زندگی‌بخش است. این هوش هر لحظه از ما پشتیبانی می‌کند،‌ مراقب ماست، از ما محافظت می‌کند و ما را شفا می‌بخشد. این نیرو حدود ۱۰۰ تریلیون سلول اختصاصی (فقط از ۲ سلول) می‌سازد، به قلب ما صدها هزار بار در روز تپش می‌دهد، قادر است هر ثانیه صدها هزار واکنش شیمیایی را در یک سلول ساماندهی کند و هزاران کارکرد شگفت‌انگیز دیگر دارد. در آن زمان استدلال من این بود که این هوش واقعا وجود دارد و حالا که عامدانه، آگاهانه،‌ و عاشقانه چنین توانایی‌های فوق‌العاده‌ای را از خود نشان می‌دهد، پس شاید من بتوانم توجهم را از دنیای بیرون بردارم و به درون بروم و به این نیرو متصل شوم و با آن ارتباط برقرار کنم.
🎸🍃تبسم🍃🎸
🎸🍃تبسم🍃🎸
جسم همان چیزهایی را تجربه می‌کند که ذهن به آن باور داشته باشد.
گذر از رودخانهٔ تغییر مستلزم این است که شما خودِ قابل پیش‌بینی آشنای همیشگی‌تان را که به افکار، انتخاب‌ها، رفتارها، و احساسات همیشگی وصل است، جا بگذرانید، و وارد خالی یا نامعلوم بشوید. در فاصلهٔ میان خودِ قدیمی و خودِ جدید، مرگ بیولوژیک شخصیت قدیمی شما اتفاق می‌افتد. اگر خود قدیمی باید بمیرد، در این صورت شما باید یک خود جدید با افکار، انتخاب‌ها، رفتارها، و عواطف جدید خلق کنید. ورود به این رودخانه یعنی گام برداشتن به سوی یک خود جدید، غیر قابل پیش‌بینی و ناشناس. نامعلوم تنها جایی است که شما در آن قدرت آفرینش دارید – از معلوم نمی‌توان چیز جدیدی خلق کرد.
zzzmmm
اقعیت درونی شما واقعی‌تر از واقعیت بیرونی شما است.
sarehsaji
مطالعات نشان می‌دهد که داشتن عواطف مثبت و پذیرنده مانند مهربانی و شفقت - عواطفی که حق مادرزادی ما هستند – منجر به ترشح یک نوروپپتید متفاوت (به نام اکسی‌توسین) می‌شود که به طور طبیعی گیرنده‌های آمیگدال را خاموش می‌کند. آمیگدال بخشی از مغز است که ترس و اضطراب ایجاد می‌کند
sarehsaji
سپاسگزاری یکی از قوی‌ترین عواطف برای افزایش سطح تلقین‌پذیری شماست. سپاسگزاری از نظر عاطفی به بدن شما می‌آموزد که رویدادی که برای آن سپاسگزار هستید اتفاق افتاده است، زیرا ما معمولاً پس از وقوع یک رویدادِ مطلوب شکرگزاری می‌کنیم. اگر قبل از رویداد واقعی، عاطفهٔ سپاسگزاری را ایجاد کنید، بدن شما (به عنوان ضمیر ناخودآگاه) شروع به این باور می‌کند که رویداد آینده واقعاً اتفاق افتاده است - یا در لحظهٔ اکنون برای شما در حال اتفاق افتادن است. بنابراین، سپاسگزاری، حالت نهایی پذیرش است
sarehsaji
رابطهٔ معکوس بین ذهن تحلیلی و تلقین‌پذیری. ذهن تحلیلی (یا ذهن انتقادی) بخشی از ذهن است که شما آگاهانه از آن استفاده می‌کنید و از آن آگاه هستید. ذهن تحلیلی تابعی از نئوکورتکس متفکر است - بخشی از مغز که محل آگاهی آگاهانه شماست؛ که فکر می‌کند، مشاهده می‌کند، و به خاطر می‌سپارد؛ و مشکلات را حل می‌کند. ذهن تحلیلی تحلیل می‌کند، مقایسه می‌کند، قضاوت می‌کند، بازاندیشی می‌کند، بررسی می‌کند، زیر سوال می‌برد، در تضاد قرار می‌دهد، موشکافی می‌کند، استدلال می‌کند، توجیه می‌کند و تأمل می‌کند. ذهن تحلیلی آنچه را که از تجربیات گذشته آموخته است می‌گیرد و از آن برای یک پیامد آینده یا چیزی که هنوز تجربه نکرده استفاده می‌کند.