کتاب قانون جذابیت
معرفی کتاب قانون جذابیت
کتاب قانون جذابیت اثری از استر هیکس و جری هیکس است. این کتاب دریچهای به دنیایی باز میکند که قوانین خاص خود را دارد و پیروی از آن، موجب ایجاد احساس رضایت در قلب و زندگی ما میشود. این کتاب را با ترجمه زهرا یونسی میخوانید.
این کتاب مانند دریچهای است که به دنیای دیگر گشوده میشود. دنیایی که با قوانین خاص خودش، به ما کمک میکند تا در زندگی حس آرامش، رضایت خاطر، عشق و آسودگی را احساس کنیم. این اثر همچنین به شما کمک میکند تا با تکیه بر قدرت و توانایی اراده خود، به هرچیزی که میخواهیم دست پیدا کنیم.
کتاب قانون جذابیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام افرادی که در زندگی به دنبال رضایت خاطر عمیق و قلبی هستند، پیشنهاد میکنیم.
درباره استر و جری هیکس
استر هیکس متولد ۵ مارس ۱۹۴۸ در ایالت یوتا است. او در سال ۱۹۸۰ با جری هیکس ازدواج کرد و با همکاری او، کتابهای بسیاری در زمینه قانون جذب منتشر کرد. از کارهای او در نسخه اصلی فیلم راز که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، استفاده شده است. استر هیکس یک نویسنده و سخنران الهامبخش است اما بیشتر او را به خاطر آموزههای آبراهام هیکس «یک آگاهی گروهی از ابعاد غیر فیزیکی» میشناسند. آثار دیگر هیکس عبارتند از:قانون جاذبه (اکتبر ۲۰۰۶)، آغاز جدید من: کتاب راهنمای بقای شادی، توسط استر و جری هیکس. منتشر شده توسط انتشارات آبراهام هیکس، آغاز جدید ۲: یک کتابچه راهنمای شخصی برای تقویت زندگی، آزادی و پیروی از شادی، توسط استر و جری هیکس. منتشر شده توسط انتشارات ابراهیم هیکس (۱۹۹۱).
من عاشق استر و جری هیکس هستم و از خوندن کتاب هاشون لذت میبرم و خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم