معرفی و دانلود کتاب هنر برقراری ارتباط + خلاصه رایگان

کتاب هنر برقراری ارتباط

۳.۵ امتیاز(از ۲۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هنر برقراری ارتباط

کتاب الکترونیکی «هنر برقراری ارتباط» از تیک نات هان و مهین خالصی - گروه انتشاراتی ققنوس. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هنر برقراری ارتباط و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهنر برقراری ارتباط
فرمت کتابEPUB

Erfan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۴

بله توصیه میکنم! شاید در نظر اول و مخصوصا اوایلش حس کنید نویسنده بیش از حد بر بدیهیات تمرکز کرده اما نظم خوبی به تقدم و تاخر اعمال، افکار و حتی ری‌اکشن ها در موقعیت های مختلف پیشنهاد میده و...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۹

عالی بود کتابی برای تأمل راجع به خود و روابط مان

بریده‌هایی از کتاب

یکی از اهداف ارتباط محبت‌آمیز این است که به دیگران کمک کنیم کم‌تر درد بکشند.
عمیق گوش کردن و گفتار محبت‌آمیز بهترین ابزاری هستند که من برای برقراری و دوباره برقراری ارتباط با دیگران و کم کردن درد و رنج می‌شناسم.
ما خودمان را قضاوت نمی‌کنیم. می‌پذیریم. من این ویژگی‌ها و این نقاط ضعف را دارم لیکن تلاش می‌کنم به‌تدریج، با سرعت خودم، بهتر شوم. اگر بتوانید این‌گونه به خودتان نگاه کنید، می‌توانید به دیگران هم همین‌طور نگاه کنید، بدون قضاوت.
Behzad
تنفس آگاهانه و پیاده‌روی آگاهانه را تمرین کنید تا زمانی که به‌راستی آمادگی پیدا کنید به حرف‌های شخص دیگر گوش کنید
برای ارتباط با خودمان باید نیندیشیدن و صحبت نکردن را تمرین کنیم.
من شادکامی را به عنوان ظرفیتِ درک و دوست داشتن تعریف می‌کنم، چون بدون درک و عشق هیچ شادی‌ای میسر نمی‌شود.