دانلود و خرید کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم) حسین درگاهی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم)

کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم)

نویسنده:حسین درگاهی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب متن، ترجمه و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم)

کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم) نوشتهٔ محمد بن یعقوب کلینی است که با شرح حسین درگاهی و ترجمهٔ علیرضا منفردکیا در انتشارات شمس‌ الهدی منتشر شده است.

درباره کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم)

گفته شده است که کتاب اصول کافی یکی از مهم‌ترین و معتبرترین کتاب‌های حدیثی شیعه است. متن این اثر توسط محمد بن یعقوب کلینی نوشته شده و او در مدت ۲۰ سال به درخواست شاگردانش این کتاب را گردآوری کرده است. این اثر جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ مکتوب امامیه دارد که همهٔ بزرگان در آن فرهنگ از آن تجلیل می‌کنند. این کتاب، اثری جامع در معارف و معانی فرهنگ شیعی است و دقت و علمی که در تألیف آن به کار رفته، آن را به کتابی مهم در حوزهٔ حدیث در تشیع تبدیل کرده است. بخش «فروع» در این کتاب به همراه سه کتاب دیگر، منابع چهارگانهٔ اصلی فقه شیعه را تشکیل می دهد و بخش «اصول» آن جامع تمام معارف شیعی در عقاید، اخلاق، آداب و سنن است. در کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم) می‌توانید متن اصلی جلد دوم کتاب «الحجه» که یکی از بخش‌های کتاب اصول کافی است و ترجمه و شرح آن را مطالعه کنید.

خواندن کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب احادیث تشیع پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب متن، ترجمه، و شرح اصول کافی (کتاب الحجه، جلد دوم)

«۱ ـ الْحُسَینُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُعَلَّی بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِی الْوَشَّاءِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ عُمَرَ الْحَلَّالِ أَوْ غَیرِهِ عَنِ الرِّضَا علیه‌السلام قَالَ:

قُلْتُ لَهُ: إِنَّهُمْ یحَاجُّونَّا یقُولُونَ: إِنَّ الْإِمَامَ لَا یغَسِّلُهُ إِلَّا الْإِمَامُ. قَالَ: فَقَالَ: مَا یدْرِیهِمْ مَنْ غَسَّلَهُ؟ فَمَا قُلْتَ لَهُمْ؟

راوی گوید: به امام رضا علیه‌السلام عرض کردم: آنان این دلیل را می‌آورند؛ می‌گویند: امام را کسی جز امام غسل نمی‌دهد. ایشان فرمودند: آنان از کجا می‌دانند چه کسی امام کاظم را غسل داد؟ تو به آنان چه گفتی؟

قَالَ: فَقُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاک، قُلْتُ لَهُمْ: إِنْ قَالَ مَوْلَای إِنَّهُ غَسَّلَهُ تَحْتَ عَرْشِ رَبِّی فَقَدْ صَدَقَ وَ إِنْ قَالَ غَسَّلَهُ فِی تُخُومِ الْأَرْضِ فَقَدْ صَدَقَ.

عرض کردم: فدایتان شوم به آنان گفتم: اگر مولای من بفرماید ایشان را زیر عرش خدا غسل داده، راست گفته و اگر بفرماید ایشان را در دل زمین غسل داده، راست گفته است.

قَالَ: لَا هَکذَا. قَالَ: فَقُلْتُ: فَمَا أَقُولُ لَهُمْ؟ قَالَ: قُلْ لَهُمْ: إِنِّی غَسَّلْتُهُ. فَقُلْتُ: أَقُولُ لَهُمْ إِنَّک غَسَّلْتَهُ؟ فَقَالَ: نَعَمْ.

ایشان فرمودند: این طوری نه. راوی گوید: به امام عرض کردم: پس به آنان چه بگویم؟ ایشان فرمودند: بگو: من او را غسل دادم. عرض کردم: به آنان بگویم شما ایشان را غسل داده‌اید؟ ایشان فرمودند: بله.

۲ ـ الْحُسَینُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُعَلَّی بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ جُمْهُورٍ قَالَ: حَدَّثَنَا أَبُومَعْمَرٍ قَالَ:

سَأَلْتُ الرِّضَا علیه‌السلام عَنِ الْإِمَامِ یغَسِّلُهُ الْإِمَامُ. قَالَ: سُنَّةُ مُوسَی بْنِ‌عِمْرَانَ علیهماالسلام.

راوی گوید: از امام رضا علیه‌السلام دربارهٔ اینکه امام را امام غسل می‌دهد پرسیدم. ایشان فرمودند: این سنّت موسی بن‌عمران علیهماالسلام است.

۳ ـ وَ عَنْهُ عَنْ مُعَلَّی بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ جُمْهُورٍ عَنْ یونُسَ عَنْ طَلْحَةَ قَالَ:

قُلْتُ لِلرِّضَا علیه‌السلام: إِنَّ الْإِمَامَ لَا یغَسِّلُهُ إِلَّا الْإِمَامُ؟ فَقَالَ: أَ مَا تَدْرُونَ مَنْ حَضَرَ لِغُسْلِهِ قَدْ حَضَرَهُ خَیرٌ مِمَّنْ غَابَ عَنْهُ. الَّذِینَ حَضَرُوا یوسُفَ فِی الْجُبِّ حِینَ غَابَ عَنْهُ أَبَوَاهُ وَ أَهْلُ بَیتِهِ.

راوی گوید: به امام رضا علیه‌السلام عرض کردم: امام را جز امام غسل نمی‌دهد؟ ایشان فرمودند: مگر کسانی که برای غسل امام حاضر می‌شوند را نمی‌شناسید؟ کسانی حاضر می‌شوند که از کسانی که غایب می‌شوند بهترند، همان کسانی که در چاه در کنار یوسف حاضر شدند زمانی که پدر و مادر و خانوادهٔ یوسف غایب شده بودند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴۱۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۵۶۰ صفحه

حجم

۴۱۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۵۶۰ صفحه

قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
تومان