معرفی و دانلود کتاب در کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب در کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت

کتاب در کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت

۳.۹ امتیاز(از ۷ رأی)
حسین درگاهی

معرفی کتاب در کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت

«در کوچه باغ‌های بهشت» تلخیص کتاب «کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت» نوشته حسین درگاهی است. «دین» به معنی «آیین» و «زندگی» و «آیین زندگی» است؛ «آیین زندگی» مورد رضای خدای متعال و مطابق فطرت و خلقت انسان؛ لذا «اصول دین»، اصول آن زندگی نورانی و گوارا و پُرثمر می‌باشد. احکام آن اصول، در کوران طوفان ظلم بر دیّان دین و نکبت ظلمت آن، دفن شده و مردم مانده‌اند و فروع بی‌اصول و اصول بی‌فروغ؛ لذا: زندگی طاقت‌فرسای تهی و تلخ و سرد. احکام اصلی اصول دین و آیین زندگی کدام است؟ کتاب کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت ذیل ۶۶ فراز به احکام گوناگون دین اسلام پرداخته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر کوچه باغ‌های بهشت؛ تخلیص کتاب‌ کوچه‌باغ‌های بهشت سعادت

۱۴۰۴/۰۸/۲۸

عالی عالی عالی

بریده‌هایی از کتاب

چڪاوڪ
مراقب و مواظب باشید که مبادا از درِ خانهٔ اهل بیت علیهم‌السّلام به جای دیگری بروید «که من پیمودم این صحرا، نه بهرام است و نه گورش»! هرجای دیگر را به‌جز آن محضر مقدّس، احمق احمق‌پرور یافتم. مواظب و مراقب باشید فریب طرّاران دین و ایمان را نخورید و به شنیدن ـ مثلاً ـ مغیبات خود و دیدن خرق عادت از کسی، فریفتهٔ او نشوید که این قبیل امور معمولاً صناعی بوده و ربطی به کفر و ایمان ندارد.