کتاب یادنامه داریوش شایگان علی دهباشی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب یادنامه داریوش شایگان

کتاب یادنامه داریوش شایگان

معرفی کتاب یادنامه داریوش شایگان

کتاب «یادنامه داریوش شایگان» گردآوری‌شده توسط علی دهباشی و منتشرشده توسط انتشارات علمی و فرهنگی است. این مجموعه شامل مقاله‌ها و یادداشت‌هایی دربارهٔ زندگی، آثار و اندیشه‌های شایگان است که به بررسی ابعاد فلسفی و فرهنگی آثار او نیز می‌پردازد.

درباره کتاب یادنامه داریوش شایگان

کتاب یادنامه داریوش شایگان مجموعه‌ای از مقالات، یادداشت‌ها و مطالب متنوعی است که با هدف پاسداشت زندگی و اندیشه‌های داریوش شایگان، یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان و متفکران معاصر ایران اختصاص یافته است. در این یادنامه، پژوهشگران و نویسندگان مختلف دیدگاه‌های متفاوتی را درباره تأثیرات فلسفی، فرهنگی و اجتماعی شایگان ارائه می‌دهند. کتاب به بررسی مفاهیمی مانند فلسفهٔ فرهنگ، مواجههٔ شرق و غرب، مدرنیته، هویت و مسائل فلسفی-اجتماعی می‌پردازد که در آثار شایگان جایگاه ویژه‌ای دارند. تحلیل‌های ارائه‌شده، نگاهی جامع و چندبعدی به کارنامه فکری او فراهم می‌آورد و خواننده را با عمق و گستردگی اندیشه‌های شایگان آشنا می‌سازد. علی دهباشی با گردآوری دقیق و انتخاب مطالب مهم توانسته است مجموعه‌ای ارزشمند فراهم آورد که علاوه‌بر پژوهشگران فلسفه و فرهنگ، برای دانشجویان، اساتید و علاقه‌مندان به مباحث فلسفی و فرهنگی نیز مفید خواهد بود. مطالب کتاب به گونه‌ای تنظیم شده‌اند که بتوانند به‌عنوان منبعی مرجع برای بررسی فلسفهٔ معاصر ایران و نقش شایگان در آن مورد استفاده قرار گیرند. یادنامه داریوش شایگان فرصتی است برای بازنگری در زندگی و آثار یکی از چهره‌های برجستهٔ فلسفه ایران که تأثیراتش فراتر از مرزهای ایران نیز احساس شده است. این کتاب همزمان جنبه‌های شخصی و حرفه‌ای شایگان را به تصویر می‌کشد و مخاطب را به تفکر و تعمق در حوزهٔ فلسفه فرهنگ دعوت می‌کند.

کتاب یادنامه داریوش شایگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای پژوهشگران، دانشجویان فلسفه و علاقه‌مندان به آثار داریوش شایگان بسیار مناسب است. همچنین به کسانی که می‌خواهند با زندگی و اندیشه‌های این فیلسوف معاصر آشنا شوند، توصیه می‌شود.

بریده‌هایی از کتاب

«ما باید تا حد ممکن از تمامی انواع تقلیل گرایی بپرهیزیم. ما باید با اشکال جدیدِ نگریستن به جهان متوسل شویم؛ شاید بتوانیم از این راه به نگاه ترکیبی به جهان نایل آییم که می‌تواند به تمام سطوح آگاهی اشراف پیدا کند»
amirkarimifar