دانلود و خرید کتاب هر گام آرامش است تیک نات هان ترجمه فریدون تبریزی
تصویر جلد کتاب هر گام آرامش است

کتاب هر گام آرامش است

معرفی کتاب هر گام آرامش است

کتاب هر گام آرامش است نوشتهٔ تیک نات هان و دالایی لاما و ترجمهٔ فریدون تبریزی و فرشید قهرمانی است. این کتاب را انتشارات آوند دانش چاپ و روانهٔ بازار کرده است.

درباره انتشارات آوند دانش

آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتاب‌های فارسی در حوزه‌های متنوع، فراهم‌آوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام می‌دهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با درپیش‌گرفتن برنامه‌ای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقه‌بندی‌شده و با رعایت قوانین جهانی کپی‌رایت، توانسته تصویری پررنگ‌تر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی ۲ دههٔ گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع به‌موقع بهترین‌ها از ناشران زیرمجموعهٔ وایلی، خود را به‌عنوان یکی از تأمین‌کنندگان قابل‌اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.

درباره کتاب هر گام آرامش است

کتاب هر گام آرامش است راهنمایی است برای سفری به درون؛ این سفر صلح و آرامش جهانی را هم در پی دارد. تیک نات هان این کتاب را با دم فرو بردن و دم برآوردن آگاهانه و هوشیاری در کارهای کوچک زندگی روزمره آغاز می‌کند و به ما می‌نمایاند که چگونه از ثمرهٔ آگاهی و هوشیاری برای دگرگونی و شفای شرایط دشوار عصبی و روانی خویش استفاده کنیم. این کتاب می‌تواند زندگی فردی و اجتماعی ما را دگرگون سازد.

خواندن کتاب هر گام آرامش است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به علاقه‌مندان موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%