دانلود و خرید کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب حمید سفیدگر شهانقی
تصویر جلد کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب

کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب

معرفی کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب

کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب نوشتهٔ حمید سفیدگر شهانقی و محمد چغایی اراکی را انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرده است. این کتاب به شرح زندگی و مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب می‌پردازد.

درباره کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب

روایت خاطرات در تبیین ابعاد تاریخ انقلاب اسلامی ایران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اسناد تصاویری و حتی ثبت وقایع هرگز به‌تنهایی نمی‌توانند بیان‌کنندهٔ زوایای پیدا و پنهان تاریخ باشند چرا که انگیزه‌ها و آرمان‌ها، اخلاص‌ها و ایثارها، تصمیمات پنهانی با نقایص و کاستی‌های فراوان از چشم و گوش و عکاس و مورخ مخفی اما در اذهان باقی می‌مانند. خاطرات می‌توانند منابع مکتوب تاریخ را گویا کنند و آنچه را که از دیده‌ها پنهان مانده، آشکار نمایند؛ خصوصاً افرادی که خود جزء تاریخ‌سازان بوده‌اند. ازجملهٔ این افراد شهید سیدعبدالحسین دستغیب، روحانی مبارز و انقلابی و از یاران امام‌خمینی (ره) بود که این کتاب به شرح خاطرات، زندگی و مبارزات ایشان می‌پردازد.

خواندن کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان تاریخ معاصر ایران و دوستداران زندگی‌نامه‌ها از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب مبارزات آیت الله شهید سیدعبدالحسین دستغیب 

«سید عبدالحسین دستغیب در شب عاشورای ۱۲۹۲ ش در شهر شیراز و در یک خانوادهٔ روحانی پا به عرصهٔ وجود گذاشت. خانوادهٔ ایشان در شیراز کنار بازار مرغ که امروزه خیابان احمدی نامیده می‌شود زندگی می‌کردند. خاندان عبدالحسین از سادات حسنی و حسینی به شمار می‌روند که از حدود چهار قرن پیش در شیراز به دستغیب معروف شده بودند. پدرش سید محمدتقی فرزند میرزا هدایت‌الله‌خان، مرجع بزرگ فارس بود که به هنگام تولد فرزندش در کربلا به سر می‌برد. سلسلهٔ دستغیب از خاندان‌های اصیل استان فارس و شیراز است که سابقه‌ای هفتصد‌ساله دارد و از این سلسله رجال، دانشمندان بزرگ، ادبا و خطبای شایسته‌ای برخاسته‌اند که ازجملهٔ آن‌ها می‌توان امیر فضل‌الله‌بن محب‌الله حسینی (متوفای ١٠٤٣)، سید حکیم دستغیب (متوفای ۱۰۷۷) میرزا ابوالحسن دستغیب (متوفای بعد از ۱۳۰۰ قمری)، میرزا هدایت‌الله (متوفای ۱۳۲۰) میرزا ابو‌محمد دستغیب و آقا سیدمحمدتقی پدر سیدعبدالحسین دستغیب اشاره کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۵٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۳۶ صفحه

حجم

۳۵٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۳۶ صفحه

قیمت:
۵۶,۰۰۰
تومان