دانلود و خرید کتاب خدا را به شما می سپارم سعیده لطفعلی تبار احمدی
تصویر جلد کتاب خدا را به شما می سپارم

کتاب خدا را به شما می سپارم

معرفی کتاب خدا را به شما می سپارم

«خدا را به شما می سپارم» از سعیده لطفعلی تبار احمدی به احوالات نورانی آیت‌الله سید جمال‌الدین گلپایگانی می‌پردازد، شخصیتی که به سلوک معنوی و عارفانه معروف بود. این اثر روایت‌گر بخشی از زندگی، مکاشفات و دیدگاه‌های این عالم وارسته است. به واسطهٔ خاطرات و نقل قول‌ها، جایگاه روحانی و عرفانی او برجسته می‌شود و فضایی از محبت، تقرب به خدا و زیست در پرتو اخلاق اسلامی را ترسیم می‌کند.

درباره کتاب خدا را به شما می سپارم

محورهای اصلی کتاب خدا را به شما می سپارم به شرح زیر است:

عرفان و سلوک معنوی: کتاب به تجارب عرفانی و معنوی آیت‌الله گلپایگانی پرداخته و موقعیت او را در میان علمای برجسته و شاگردان به تصویر می‌کشد. ایشان به عنوان یک شخصیت روحانی که از جایگاه خاصی برخوردار بود، تاثیر بسیاری بر شاگردان و علاقه‌مندان خود داشت.

ماجرای خواب و مکاشفه: در این اثر، خواب و مکاشفات پسرش، آقا سید علی گلپایگانی، از آیت‌الله سید جمال‌الدین و مقامات او در عوالم دیگر مطرح می‌شود که نشان از مقام والا و معنوی ایشان دارد. همچنین این روایات به تحلیل درجات روحانی در آسمان‌های مختلف اشاره دارد.

احترام و محبت به دیگران: کتاب اشاره به این دارد که علما و بزرگان دین، از جمله آیت‌الله سید علی قاضی و آیت‌الله نجابت، چگونه به آیت‌الله گلپایگانی نگاه می‌کردند و او را به سبب اخلاق و مقام معنوی‌اش بزرگ می‌داشتند.

کتاب خدا را به شما می سپارم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب با نگاهی به زندگی و ارتباطات آیت‌الله گلپایگانی، تصویری از زندگی دینی و ساده را برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از عرفان اسلامی هستند، ارائه می‌دهد.

۱۴۰۳/۰۵/۱۲

هم زندگی آسید جمال فوق العادست هم کتاب خیلی زیبایی داره خوندن این کتاب رو از دست ندید

۱۴۰۳/۰۵/۲۰

کتاب پر محتوا و اموزنده برای همه عاشقان راه بندگی خدا

zeynab_
۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خیلی کتاب خوبی بود. توصیه میکنم بخونیدش و با این شخصیت بزرگ که فقط اسمشون رو شنیدیم و اطلاعات زیادی درباره شون نداریم آشنا بشید. قلم و نحوه روایت کتاب خیلی منو جذب کرد و یه جورایی منو یاد کتاب کهکشان نیستی

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۹/۲۹

کتابی بسیار عالی، شخصیت آسید جمال الدین گلپایگانی بسیار دوست داشتنی‌ست

ای نور چشمم، باید مرگ را نصب‌العین خود قرار دهی
mm.rashidabadi
آقا میرزای انصاری از عرفای بزرگ و به‌نام همدان، از این قرار بود که ایشان وقتی برای اولین بار به زیارت امیرالمؤمنین  مشرّف شدند، با آقا شیخ محمدتقی لاری که از شاگردان آیت‌اللّه سید علی‌آقای قاضی بودند، در صحن مطهر، از کنار مسجد بالاسر عبور می‌کردند که ناگهان آقای انصاری ایستادند و چنان که عطر لطیفی به مشامشان رسیده باشد، چشم بستند و نفسشان را از هوای پیچیده در فضا پُر کردند. سپس از آقا شیخ محمدتقی لاری پرسیدند: «اینجا چه کسی نماز می‌خواند؟» ایشان عَرضه داشتند: «آقا سید جمال‌الدین گلپایگانی.» آقا میرزا جواد دوباره نفس عمیقی کشیدند و گفتند: «از اینجا بوی نماز می‌آید.»
mm.rashidabadi
نگران نباش عمو، من به سختی عادت دارم. اِنّ مع العسر یسراً، این وعدهٔ خداست که منزلگاهِ آسانی در دلِ سختی‌هاست. اگر آدمی از ترس غرق‌شدن دل به دریا نمی‌زد، امروز هیچ شناگر ماهری در جهان وجود نداشت.
ŠØHËÏĹ
دیگر آن‌که گرچه این حرف‌ها آهن سرد کوبیدن است، ولی بنده لازم است بگویم اطاعت والدین، حسن خلق، ملازمت صدق، موافقت ظاهر با باطن، ترک خدعه و حیله، تقدم در سلام و نیکویی‌کردن با هر بر و فاجر، مگر در جایی که خدا نهی کرده. این‌ها را که عرض کردم و امثال این‌ها را مواظبت نمایید. اللّه اللّه که دل هیچ‌کس را نرنجانید!»
mm.rashidabadi
آقا سید جمال وارد شد و همه به احترامش بلند شدند. آقا سید پس از سلام و احوالپرسی، مستقیم سراغ بی‌بی رفت: «خانم، امروز خیلی خسته شدید. کاری هست من انجام بدهم؟» یکی از دخترها زودتر جواب داد: «آقا، شما بفرمایید، ما به بی‌بی کمک می‌کنیم.» من به شما کاری ندارم. اسلام به من دستور داده کمک خانم باشم. کنار بروید و بگذارید کارم را بکنم. سپس سراغ استکان‌ها رفت و شروع به ریختن چای کرد.
mm.rashidabadi
حقیقتاً خود را نان‌خور امام زمان  می‌دانم. ایشان خودشان در نامه‌ای به شیخ مفید فرمودند: "ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی‌کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده‌ایم. اگر جز این بود، از هر سو گرفتاری به شما رو می‌آورد و دشمنانتان شما را از میان می‌بردند." این را بدانید که ما همگی نان‌خور امام زمان  هستیم.»
mm.rashidabadi
«من خوشم، خوش. کسی که عرفان ندارد، نه دنیا دارد و نه آخرت.»
mm.rashidabadi
به‌سختی بلند شد و گوشهٔ تخت نشست و به گنبد امیرالمؤمنین  که از حیاط خانه مشخص بود، اشاره کرد: «به این قبّه و بارگاه قسم، من بعد از امام زمان ، خوشبخت‌ترین فرد عالم هستم. رسیده‌ام به جایی که همهٔ دنیا و مافیهایش برایم به اذل اسافل هم نمی‌ارزد. همهٔ دنیا برایم هیچ است.»
mm.rashidabadi
"پسرم، از علائم ظهور، فقط نشانه‌های حتمی مانده‌است و شاید آن‌ها نیز در مدتی کوتاه به وقوع بپیوندند. پس بر شما باد که برای فرج دعا کنید." پس با دعا برای ظهور منجی عالم، وصیت‌نامهٔ ایشان را قرائت می‌کنم.»
mm.rashidabadi
اگر تقوا داشته باشی، هم در دنیا عزیزی (ولو این‌که در کمال فقر و فلاکت و بیچارگی باشی) و هم در آخرت پیش خداوند و انبیای مرسلین و ملائکةالمقربین عزیزی. به خلاف معصیت که انسان را ذلیل می‌کند؛ معتبر هم باشد، ذلیل است

۷۰%