کتاب این بهشت، آن بهشت
معرفی کتاب این بهشت، آن بهشت
«این بهشت، آن بهشت» مجموعه داستانها و خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت (ق.س) است. این مرکز برای معرفی سیرۀ رفتاری آیتالله بهجت (ق س)، از «دو منبع» استفاده کرده است:
اول:فرمایشهای خود ایشان؛ و دوم:گزارشها و مصاحبههایی که از اطرافیان ایشان گردآوری شده است. برای استفاده از منبع اول، فرمایشهای ایشان که در بیش از ۲۰۰۰ ساعت فایل صوتی و تصویری ثبت شده است پیادهسازی و سپس نمایهزنی و در بیش از ۱۵۰۰ موضوع دستهبندی شد و برای بهرهگیری از منبع دوم نیز بیش از ۳۰۰ فایل تصویری در قالب گزارش و مصاحبه از اطرافیان ایشان تهیه و سپس پیادهسازی، نمایهزنی و دستهبندی شد تا با پشت سر گذاشتن این مراحل، این گنجینۀ ارزشمند در قالبهای گوناگون قابل ارائه باشد
بخشی از کتاب:
همیشه به او که فکر میکردم. حرفهایی در ذهنم مرور میشد که حکایت از خارقالعاده بودنش داشت. مردی با هیئت و هیبتی مثالزدنی و خدم و حشم آنچنانی!
برایم عجیب و غریب بود. میگفتند به کسی نگاه نمیکند، چون چشم برزخی دارد؛ سؤالت را نگفته، میداند؛ دعایش مستجاب است و هزار حرف و حدیث دیگر.
دوست داشتم او را ببینم، اما نه در رسانهها خبر آنچنانی از او بود، نه در میان مردم عامه؛ خواص هم که حرفی نمیزدند، تا اینکه سال ۱۳۸۲ رسید و به بهانۀ تحصیلات دانشگاهی راهی شهر مقدس قم شدم.
بازیگوشیهای آن روزها و شوق و ذوق مثلاً قاضیشدن، باعث شد که تقریباً ایشان را فراموش کنم.
اما آن روز...
یک روز صبح که برای نماز به حرم رفته بودم، هنگام برگشتن پیرمردی را دیدم که برایم آشنا بود. چند نفر او را دوره کرده بودند. به صحن مطهر آمد، به درب ورودی که رسید، ایستاد. نعلینهای سادهاش را که دو رنگ متفاوت داشت، درآورد و با طمأنینه خم شد و آنها را برداشت. کف آنها را به هم چسباند و با خود به داخل برد.
میخکوب شده بودم. باورم نمیشد! پرسیدم، گفتند:...
کتاب خیلی خوبیه من خودم که در عرض یساعت شایدم کمتر تمومش کردم چون زبان ساده ای داره و مختصره ☘😊
فوق العاده منتظریم که دو کتاب جدید مجموعه هم اضافه بشه تا بهره کافی ببریم. التماس دعا
اینکه دفتر آیت الله بهجت کار پیاده سازی و دسته بندی و انتشار آثار صوتی رو شروع کرده خیلی خوبه. خود کتاب، روح بخش و آموزنده ولی خیلی کوتاه بود
عالی
رحمت و رضوان خدایتعالی بر این مرد بزرگ….کتاب کوتاه شیوا خوشخوان و پر از درس…حتما بخوانید
کتابی ساده، روان، دلنشین و ذی قیمت که هرکسی باید حداقل یکبار آنرا بخواند.
مجموعهی مختصری از چند داستان کوتاه از مرحوم آیت الله محمد تقی بهجت (ره) و بروز برخی از کرامت (معجزه از دید عوام و کرامت از دید خواص) های ایشون هست. ● زبان بیان کتاب شیوا و شیرینه. ● البته چون برای
العبد... شناخت اندک از احوالات این عالم ربانی چیزی جز دلربودن از ما نداشت! رضوان خدا بر او... هرکتابی راجع به آیت الله بهجت خواندنی است،شک نکنید!
چقدر همه چیز زندگیشون نشونه است!