با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

دانلود و خرید کتاب طغیان ( پوچی شرزه ها)
نویسنده: بنیامین ملکی
ویراستار: حاجیه اسحاق بیگی
۳٫۶ از ۱۶ نظر
۳٫۶ از ۱۶ نظر
برای خرید و دانلود کتاب طغیان ( پوچی شرزه ها) نوشته بنیامین ملکی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب طغیان ( پوچی شرزه ها)
«طغیان (پوچی شرزهها)» نوشته بنیامین ملکی(-۱۳۷۱) نویسنده جوان و فانتزینویس ایرانی است.
افسانه «طغیان»، در قالب حماسی، کهن و آخرالزمانی خود، فضایی بسیار گیرا را برای مخاطب ترسیم میکند.
در بخشی از متن کتاب آمده است:
سخنرانی چاوشان به درازای لحظات ادامه می یافت بی آنکه حتی یک سرباز تاملی بر جمله ای داشته باشد. همه در خلسه این کوری و کری بودند که ناگهان برای یک آن ،رعد کوتاهی در آسمان زد و در اندک مجالی نور بر محیط افتاد… بعد از آن دوباره تاریکی چیره شد و سیاهی شب،اما به سرعت زمزمه هایی عجیب بر جان سپاهیان افتاد.زیرا گروهی پراکنده در در صفوف نخستین کمانداران بر این باور بودند که در همان مجال کوتاه که روشنایی شد و مقابل را رویت کردند،توده هایی مانند لشکر عاریذات ها را در حال هجوم از دوردست دیده اند…این احتمالی بسیار فجیع و رعب انگیز بود که عاریذات ها در هجومند و سیاهی شب و صدای باران مانع از دیدن و شنیدن آن هاست…
سایر کتابهای بنیامین ملکی
تعداد صفحات۴۵۶صفحه
قیمت نسخه چاپی۷۵,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۹۴/۰۳/۲۶
مشاهده همه نظرات (۱۱)داستانی با روایتی بسیار زیبا و خوشلحن که متاسفانه پرداخت خوبی نداره و کلیشهای هم هست. اما باتوجه بهاینکه هر دو جلد کتاب که تا الآن چاپ شده رو خوندم، حتماً پیشنهاد میدم جلد دوم رو نخونده نذارید. نویسنده جلدبهجلد عمیقاً در
مثل همه رمان هایفانتزی ایرانی تقلیدی بود و پر از کلیشه و کپی از فانتزی های غربی. داستان بد نبود اما ای کاش میشد یه داستان خالی از کلیشه خوند یه بار...
من نسخه چاپیش رو دارم فوق العادست. پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید خالی از لطف نیست.
کتاب بینهایت زیبا و دلنشین بود. داستان روایتی حماسی تاریخی داره و هدفش ساخت افسانه ایه که باعث میشه نفس توی سینتون حبس بشه. وقتی کتاب رو بخونید متوجه میشید که شخصیت اصلی واحد نداره و تقریبا همه به یه
نویسنده با حذف شخصیت اصلی داستان آخر کتاب رو به پوچی کشوند. من لذت نبردم از خواندن این کتاب. وقتی شخصیت اصلی داستان به شکل فجیهی کشته میشه و نقشه ها و اهدافش شکست می خورن، داستان جذابیت خودش رو از
بسیار عالی و جذاب. البته با نکاتی گنگ و مبهم. اما در کل داستان و گیرایی خیلی خوبی داشت و فضا سازی خیلی درست انجام شده بود
داستان بدی نبود ولی جوری هم نبود که بخوام جلد بعدیشو بخونم ۳ از ۵ اثار دیگر نشر موج مثل عدن به نظرم بهترن
عالی .... هر سطر کتاب رو میشد حس کرد ... متفاوت از تمام کتابهای هم سبک خودش
دوستان نمیدونم چرا گفتید کلیشه ایه اینطور نیست نویسنده اصن یچیزی تو مایه های زامبی تو کتابش بکار برده و داستان پردازیش عالی بود خیلی کتاب قشنگی فقط دو ایراد اولیش اینه که یه قهرمان شخصیت اول نداره معمولا اتحادی
من با تک تک سطرهای این کتاب زندگی کردم. تکتک احساساتی که در کلمات نهفته بود رو حس کردم و تا بحال از خواندن یک رمان ایرانی اینچنین به هیجان نیومده بودم. بی نظیره! و حسی متفاوت از همه کتاب های