کتاب نبرد خدایان (جلد دوم؛ بامداد تاریک)
خواندن نظراتمعرفی کتاب نبرد خدایان (جلد دوم؛ بامداد تاریک)
دنیای «نبرد خدایان»، دنیایی خلاق و زادهٔ ذهن نویسنده است. مرتضی رضایی، با قلم شیوای خود، دنیایی فانتزی را توصیف میکند و داستانی حماسی را در آن سرزمین نقل میکند. ماجرای کتاب، از سرزمینی شروع میشود که در معرض حملهٔ اهریمن قرار دارد:
«در اتاقی گرم و نمناک تنها بود. چشمان زرد و مارگونهاش به در خیره بود. پوزهی سگ مانندش را به پشت دست مالید. دستش به پنجههای گرگ میمانست. پیکرش در جامهی خاک گرفته و پاره شدهای پنهان بود. گویی سالهاست شسته نشده است. از او پلیدی میریخت. پلشت بود. موهای پیکرش سیاه و زبر مینمود. پنجههای زرد و بلندش خود را به رخ میکشید. بر گِرد دو مچش زنجیری پولادین بود. چرخش دستش بانگ زنجیرها را در میآورد. زنجیرها به دیوار میخ شده بودند. بر زمین نشسته بود. خستگی از او میبارید. اما از چه خسته بود؟!
در میان آن همه زشتی و پلشتی، آنچه شگفتآور بود، چشمان او بود. چشمانش میدرخشید. چشمانی که گویی پاک شده باشند. به بلوری از شیشه بود. آنچه نگاهش را چنان روشن کرده بود که خورشید را گوشه میزد، بیگمان مهر بود. نگاهش با دل آشنا مینمود.»
نبرد خدایان (جلد سوم)
توکا پرنده کوچکپونه سعیدی
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
کتاب خیلی جذابیه ولی شخصیت پردازی هاش یکم گنگه و توضیح زیادی برای شخصیت های غیراصلی داستان نمیده و اما جذابیت نگارش متن و خلاقیت نویسنده واقعا بی نظیره و سرشار از عناصر غیر منتظره هست.
نثر کتاب یه کم خسته کننده است ولی وقتی عادت نیکنی تازه از داستان لذت میبری دلت میخواد تا اخر ادامه بدی
کتاب عالیه و از جلد اول خیلی خیلی بهتره اول کتاب با هیجان شروع می شه ولی آخراش یکم ضعیف می شه اما در کل کتاب عالیه ولی فقط اول کتاب قشنگ تره
فک کنم جلد چهارمش هم اومده. اونم بذارید. در کل از این مجموعه داستان خوشم نمیاد و کاملا مشخصه نویسنده تجربه داستان نویسی نداره... ولی با این وجود نمیدونم چرا میخوام ادامه اش رو بخونم ببینم آخرش چی میشه!
جلد دومش بهتر از جلد اولشه نویسنده ذهن خلاقی داره و به نظرم توی نوشتن یه کتاب عاشقانه هم کاملا موفق میشه، اینو از قسمت های بین آذر و فرهاد میشه فهمید
جالبه