کتاب طغیان ( جلد دوم؛ زمین و زمان)
خواندن نظراتمعرفی کتاب طغیان ( جلد دوم؛ زمین و زمان)
طغیان (زمین و زمان)، جلد دومِ طغیان (پوچی شرزهها) و ادامهٔ آن است که با سه سال فاصله از جلد اول منتشر شد. این دو رمان، داستانهای فانتزی بلندی هستند که در جهان دیگری اتفاق میافتند؛ جهانی که زادهٔ خیالات مطلق نویسنده است. این دو کتاب، حاوی توصیفاتی جزئی و دقیق هستند که خواننده را بیدرنگ وارد فضای داستان میکند: «نسلار به زیر پای خود نگاه کرد و دریافت که در میان جریان صدها جوی از خزیدن کرمها ایستاده. از بیم خشکیده بود و سینهاش به نفسی برنمیآمد. از تمامِ اجسادِ خفته بر سراسر دشت، جویی از کرم بهراه افتاده و همهٔ رودها بهسمت گرانشِ یک کانون میخزیدند و جاری بودند. نقطهای که از تجمع کرمها بلندی مییافت و در مقابلِ دیدگان مبهوتِ نسلار بالا میآمد. زمین و اجساد در زیر جریان کرمها مستور بودند و تلّی بلند از انبوهشان در مرکز دشت شکل مییافت. در این لحظه قامتی بلند و رعبانگیز از میان کرمها قالب گرفت و برخاست. کرمها با آشوب به یکدیگر میپیچیدند و تشکیلِ پیکری مهیب را میدادند. هیبتِ انسانگونهای به بلندای آسمان، دست بر زانو زد و از میان اجساد برخاست. جویِ کرمها، هنوز هم از دو پایی که آن اهریمن بر زمین داشت، بالا میخزیدند و به قامتش میافزودند. سرش را بهآرامی بهسوی نسلار گرداند و از تاریکی حفرههای خالیِ چشمهایش، به او زل زد. نسلار تنها میلرزید و ناله میکرد و آب دهانش از دهانِ کج شدهاش آویزان بود.»
بنیامین ملکی، نویسندهٔ جوان و جویای نام این دو کتاب، دربارهٔ روندِ تولید کتابش گفته است: «به یاد ندارم که موضوعی بیش از این افسانه مرا به خود درگیر کرده باشد، و گمان هم نمیکنم که پس از آن، ماجرای من و خلق اثری، بار دیگر به این عمق از رابطه کشیده شود. بیش از یک دهه است که مجموع زمانی که در طول روزها، فکرم مشغول محتوای آن نیست، شاید کمتر از دو ساعت باشد؛ اما در بطن تمام این رنجها، لذت شگرفی هم برایم وجود دارد که حتی افسوسِ یک لحظه از تمام این دوران سخت را هم به دل ندارم.»
طغیان ( پوچی شرزه ها)
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
وقتی جلد اول به اون جذابی رو شروع میکنی طبیعتا باید بقیه ی جلدهاش رو هم بخونی دیگه. این کتاب مثل جلد اولش جذاب و فوق العاده قشنگ بود اما بی نقص نبود. نسبتا اتفاقات هیجان انگیز و متحول کنندش
توصیف های داخل متن کتاب عالیه. بعضی صحنه ها جوری آدمو به وجد میاره که نمیشه تصور کرد. به نویسنده برای خلق این افسانه بی نقص تبریک میگم
اینها پیشگام فانتزیه وطنی هستن باید حمایت کرد و خواند به نظرم پیشرفتش نسبت به جلد اول خیلی زیاد بود فضا سازی خوب بود که به نظرم اولین اصل این ژانره ولی شخصیت پردازی ضعیف بود که اگه نویسنده این
خب! بالاخره داریم به یه رمان فانتزی درست میرسیم. جلد دوم بسیار نسبت به جلد اول زیباتر و متحیرکنندهتره. هم از نظر جذابیت ضرباهنگ داستان، هم روایت و تصویرسازیهای کتاب و همچنین خطوط داستانی (که تو جلد اول یه خط داستانی ثابت و
بزارید جلد سوم رو دیگه
جلد اول این کتاب پر از هیجان داستان پردازی بود اما این جلد اصلا خوب نبود اصلا حتی یدرصد خیلی بی سر ته بود اصلا خوشم نیومد یه اتفاق هیجان انگیز داستان پردازی هم نداشت
بسیار عالی بود. جلد سوم چی میشه؟!
به نظر من جلد یک خیلی بهتر از جلد دوم بود (میدونم دوستانی که خوندن خیلی با نظر بنده موافق نیستن) اما فضای داستان این بار بسیار خالی تر از بارقه ی امید بود. شخصیت ها بیشتر از چیزی که
میشه بگید جلد سوم چرا در طاقچه نیست؟