معرفی و دانلود کتاب بازی های میراث از جنیفر لین بارنز
تصویر جلد کتاب بازی های میراث

کتاب بازی های میراث

معرفی کتاب بازی های میراث

کتاب بازی‌های میراث با عنوان اصلی The Inheritance Games نوشته‌ی جنیفر لین بارنز، نویسنده‌ی آمریکایی، است. بازی‌های میراث کتابی تحسین‌شده و پرفروش در دسته‌ی رمان نوجوان است. بارنز در این کتاب مخاطب و قهرمان را وارد داستانی معمایی می‌کند. قهرمان داستان باور دارد زندگی بازی است و چالش‌های آن صرفا معماهایی برای حل شدن‌اند؛ حتی معمای بزرگ بازی میراث. این اثر را نشر نون به ترجمه‌ی نجلا محقق به چاپ رسانده است. نسخه‌ی الکترونیکی بازی‌های میراث را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بازی های میراث اثر جنیفر لین بارنز

بازی‌های میراث کتابی به تالیف جنیفر لین بارنز نویسنده‌ی آمریکایی است. این کتاب رمانی درام ـ معمایی‌ست که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده و تا به امروز توانسته بیش از چهار میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته باشد.

جنیفر لین بارنز در کتاب بازی‌های میراث ما را وارد جهانی از معما می‌کند. این جهان به بازیکنی نیاز دارد که شجاع، جسور، باهوش و بازیگوش باشد. ایوری گرمبز، قهرمان داستان، به‌خوبی از پس این مسئولیت برمی‌آید.

ایوری گرمبز دختری هفده‌ساله است که زندگی را یک بازی بزرگ می‌داند. او که از کودکی در تمام بازی‌های روزمره‌ای که مادرش برایش طراحی می‌کرد برنده می‌شد، حالا خود را در برابر بزرگ‌ترین معمای زندگی‌اش می‌‌بیند. معمایی که جهان زندگی او را تغییر می‌دهد و حریفان/هم‌بازی‌های جدیدی سر راهش قرار می‌دهد. آدم‌هایی که در نقش حریف برای ایوری چالش‌ ایجاد می‌کنند و در نقش هم‌بازی به او در حل معمای اصلی داستان کمک می‌کنند. معمای اصلی رازی است که بزرگ خانواده‌ی هاثورن برای آن‌ها باقی گذاشته است. ایوری که از کودکی با بازی «من یه رازی دارم» آشناست، حالا باید راز بزرگ خانواده‌ی هاثورن را کشف کند.

جنیفر لین بارنز در شخصیت‌پردازی نیز به اندازه‌ی پیش‌برد روایی داستان خوب عمل کرده است. علاوه‌بر ایوری شخصیت‌های فرعی کتاب نیز به‌خوبی پرداخت شده‌اند و به خلق جهان داستان کمک می‌کنند. خانواده‌ی هاثورن چهار نوه‌ی پسر دارند. هر کدام از این پسران با مسائلی چون خانواده، عشق، ثروت، رقابت و خیانت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به‌نوعی با ایوری همراه می‌شوند.

داستان این کتاب از جایی آغاز می‌شود که ایوری در بازی معمایی پیرمردی قرار می‌گیرد که مرده است. ایوری نمی‌داند چرا در این بازی به او نقشی داده شده است اما او یاد گرفته بازی کند و ببرد؛ حتی اگر جهان و هرچه در آن است مانعی بر سر راه او باشند.

خلاصه کتاب بازی‌های میراث

ایوری گرمبز دختری هفده‌ساله‌ است که با خواهرش زندگی می‌کند؛ مادرش را از دست داده و خبری از پدرش ندارد. مادرش از کودکی کارهای روزمره را تبدیل به بازی می‌کرد و از ایوری می‌خواست تا بازیکن خوبی باشد. ایوری بازیکن خوبی است. همه چیز را به چشم بازی می‌بیند؛ مدرسه، ادامه‌ی تحصیل، زندگی با خواهر و زندگی آينده. او تلاش می‌کند در همه‌چیز به اندازه‌ی کافی خوب باشد و برای زندگی‌اش برنامه دارد. اما زندگی نیز برای او برنامه‌هایی دارد. پیرمرد ثروتمندی به نام توبیاس هاثورن می‌میرد و نام ایوری را در وصیت‌نامه‌اش به عنوان وارث اصلی می‌نویسد. ایوری وارد جهانی می‌شود که هیچ شناختی از آن ندارد. ثروت عظیمی به او می‌رسد که توقعش را ندارد. با خانواده‌ی هاثورن مواجه می‌شود که نمی‌شناسدشان و با سوال بزرگی مواجه می‌شود که پاسخی برای آن ندارد: آن پیرمرد که بود و چه ارتباطی با او داشت؟ ایوری خود را در برابر بزرگ‌ترین معمای زندگی‌اش می‌بیند و می‌خواهد پاسخ آن را بیابد... .

چرا باید کتاب بازی های میراث با ترجمه نجلا محقق را بخوانیم؟

بیایید به درون کتاب قدم بگذاریم. این کتاب در ستایش چالش‌پذیری نوشته شده است. با خواندن این کتاب با دیدگاهی نو آشنا می‌شویم. دیدگاهی که به تمام ابعاد زندگی به چشم یک بازی می‌نگرد. معتقد است ما همه در بازی زندگی بازیکنانی نو هستیم. این کتاب کمک می‌کند به یاد بیاوریم چطور به چالش‌های زندگی به چشم معما نگاه کنیم و برای حل آن تلاش کنیم. حالا از درون کتاب قدمی به بیرون برمی‌داریم. اگر شما نیز کنجکاوید با سلیقه‌ی نوجوانان و جوانان جهان آشنا شوید باید این کتاب را بخوانید. چراکه کتاب بازی‌های میراث از پرفروش‌ترین رمان‌های نوجوان و جوان در سراسر جهان است.

بازی‌های میراث برای نوجوانان و جوانان نوشته شده است. شخصیت‌های نوجوان، جذاب و باهوشی دارد و پر از معماست. در نتیجه کتاب را به نوجوانان و آن‌هایی که از حل معما لذت می‌برند پیشنهاد می‌دهم. علاوه‌ بر آن، به نظر می‌رسد این کتاب به مذاق کسانی که به هر موقعیتی به چشم یک چالش نگاه می‌کنند نیز خوش می‌آید. و در نهایت اگر می‌خواهید احساس کنید نوجوانی هستید که در میان سختی‌های زندگی، شانس همراه با چالش به سراغتان آمده، این کتاب برای شماست.

درباره جنیفر لین بارنز، نویسنده کتاب

جنیفر لین بارنز در ۱۹ اکتبر ۱۹۸۴ در تالسا، اوکلاهما به دنیا آمد. او از نوزده‌سالگی کار خود را با نوشتن اولین رمانش آغاز کرد و با فروش پنج کتاب حین اتمام دانشگاه به کار خود ادامه داد. بارنز در رشته‌ی علوم شناختی در دانشگاه ییل تحصیل کرد و مدرک دکترای خود را از این دانشگاه دریافت کرد. سپس به دانشگاه کمبریج رفت تا بتواند تحقیقات اوتیسم را در آن دانشگاه پیش ببرد. در این مدت او به نوشتن رمان ادامه می‌داد تا زمانی که با تالیف و فروش کتاب بازی‌های میراث در سال ۲۰۲۰ به جایگاه یک نویسنده‌ی جوان موفق در ادبیات آمریکا رسید. پس از آن او با نوشتن دنباله‌هایی برای این کتاب مجموعه‌ا‌ی پنج جلدی ساخت و جایگاه خود را به‌عنوان نویسنده‌ی رمان نوجوان تثبیت کرد. جلدهای بعدی این مجموعه به ترتیب ارثیه هاثورن (the Hawthorne legacy)، گامبی نهایی (the final gambit)، برادران هاثورن (the brothers Hawthorne)، بازی ناگفته (games untold) نام دارند. شما می‌توانید مجموعه کتاب بازی‌های میراث را از طاقچه خرید و دانلود کنید.

جوایز و افتخارات کتاب بازی‌های میراث

این کتاب تا به امروز توانسته افتخارات و جوایز متعددی کسب کند. از جمله می‌توان به فروش بیش از چهار میلیون نسخه در سراسر جهان و پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز اشاره کرد. این کتاب هم‌چنین توانسته کتاب سال A Kirkus Reviews و کتاب سال Publishers Weekly شود. اگر از نامزد جایزه‌ی بهترین رمان حوزه‌ی نوجوانان سایت گودریدز در سال ۲۰۲۰ و نامزد جایزه‌ی ادبی ادگار در عناوین ادبیات نوجوانان در سال ۲۰۲۱ و نامزد جایزه‌ی ادبی بوکستئودر بوله در سال ۲۰۲۲ بگذریم، می‌توانیم به عناوین برنده‌‌ی جایزه‌ی لینکلن در سال ۲۰۲۲ و برنده‌ی جایزه‌ی گرین مونتین در سال ۲۰۲۲ و کتاب برگزیده‌ی سایت آمازون به انتخاب معلمان نیز اشاره کنیم.

تحلیل مختصر و نقد کتاب بازی‌های میراث

جنیفر لین بارنز در کتاب بازی‌های میراث به‌خوبی توانسته شخصیت‌ها و جهان داستان را در جریان روایت شکل دهد. او همچنین پای نام کتاب ایستاده و بازی‌های متنوعی را در جای جای داستان طراحی و اجرا کرده است. از اتمسفر نوجوانانه‌ی داستان فاصله نگرفته اما از دغدغه‌های اساسی‌اش نیز کم نکرده است. در کتاب از مفاهیم مهمی حرف می‌زند و نگاه نویی در برخورد با موانع زندگی دارد. کتاب با اوج و فرودهای متناسبی پیش می‌رود و در ذهن خواننده احتمالات مختلفی برای پاسخ به سوال اصلی ایجاد می‌کند اما ممکن است در پایان نتواند برخی از مخاطبان را راضی به مقصد برساند؛ هرچند مسیر زیباست. از خوب‌بودن کتاب همین بس که توقع مخاطب را تا جایی بالا می‌برد که پایان‌بندی برایش قانع‌کننده نیست.

بخشی از کتاب بازی های میراث

«وقتی ساعت نه و ربع وارد کتابخانه شدم، خالی بود، ولی مدت زیادی خالی نماند. جیمسون ساعت نه و نیم رسید و گریسون در ساعت نه و سی‌ویک دقیقه خودش را دعوت کرد.

گریسون از برادرش پرسید: «امروز قراره چی‌کار کنیم؟»

جیمسون به او پرید: «کنیم؟»

گریسون با دقت زیاد دکمه‌سردستش را بست. بعد از ورزش لباسش را عوض کرده و پیراهنی با یقهٔ رسمی پوشیده بود. «یعنی یه برادر بزرگ‌تر نمی‌تونه بدون اینکه بازجویی بشه، با برادر کوچک‌ترش و یه مداخله‌گر با مقاصد نامعلوم وقت بگذرونه؟»

ترجمه کردم: «اعتماد نداره پیش تو باشم.»

«من چه گل ظریفی‌ام.» لحن جیمسون بی‌خیال بود، ولی چشم‌هایش داستان دیگری را می‌گفتند. «نیازمند مراقبت و نظارت دائمی.»

گریسون تحت تأثیر طعنه‌اش قرار نگرفت. «این‌طور به نظر می‌آد.» لبخند زد، ولی حالت چهره‌اش جدی و سخت بود. تکرار کرد: «امروز قراره چی‌کار کنیم؟»

هیچ نمی‌دانستم چه مشخصه‌ای در صدایش دارد که باعث می‌شود نادیده گرفتنش این‌قدر ناممکن باشد.

جیمسون با طعنه گفت: «من و وارث داریم یه حدس رو دنبال می‌کنیم و بدون شک وقتمون رو به میزان گناه‌آلودی سر چیزی تلف می‌کنیم که مطمئنم از نظر تو چرندیات مهمله.»

گریسون اخم کرد. «من این‌جوری حرف نمی‌زنم.»

جیمسون اجازه داد قوس ابرویش منظورش را برساند.

گریسون چشم‌هایش را باریک کرد. «و شما دو تا یه حدس رو دنبال می‌کنین؟»»

m
۱۴۰۳/۰۴/۲۹

فکر کنم اگه به ایوری اجازه میدادن،هر ۴تا برادر رو تور میکرد😂😒 رمان جالبیه ارزش یکبار خوندن رو داشت،شمارو عاشق معما میکنه👍 فقط همونطور که بقیه گفتن اخرش بد تموم شد یعنی وقتی شروع به خوندن این کتاب کردید انتظار یک رمان

۱۴۰۳/۰۲/۳۱

فضا و شخصیت های داستان نوجوان هستند و منطقی در شروع وجود نداره ولی پیچش داستان و شخصیت ها مشوق ادامه خوندن داستان هست

آنه
۱۴۰۳/۰۲/۳۰

کتاب از لحاظ ایده و داستان خیلی جذاب بود و تا یه جاهایی خیلی خوب داشت پیش میرفت و به نظرم قابلیت اینو داشت که بیشتر به جزئیات کاراکتر ها و موضوع های داخل داستان پرداخته بشه ولی انگار یه

۱۴۰۳/۰۶/۰۳

تروخدا جلد دومش هم ینی ارثیه هارثون رو بزارید ما منتظریم اب سدم از کنجکاوی

ema
۱۴۰۳/۱۲/۱۹

خب! داستان در مورد ایوریه، ایوری یه دختر فقیره که داره روزا رو توی ماشینش به صبح می رسونه با یه عالمه کار و دغدغه در کنار خواهر ناتنیش یه روز ایوری به دفتر مدرسه دعوت میشه برای صحبت با گریسون هاثورن

چای رودخانهٔ ماه
۱۴۰۳/۰۵/۱۵

این کتاب را کامل نخوانده ام اما طبق نمونه ای که خواندم فهمیدم کتاب مناسبی برای سن 13 تا 20 است کتابی است که با هیجان و رویا پردازی همراه است شاید برای همه جذاب نباشد اما برای من مناسب

zohreh
۱۴۰۳/۰۵/۱۳

۱۵۲. با اینکه موضوع بنظر تکراری میومد اما واقعا لذت بردم و در عرض ۳-۴ ساعت تمومش کردم. مطمئنم تمام کسانی که از فیلم knives out خوششون اومده، عاشق این کتاب میشن. ایوری، دختری که وضع مالی خوبی نداره و اوضاع زندگیش بعد

Fatemeh Norozi
۱۴۰۳/۰۴/۰۱

من نسخه چاپی این کتاب رو دارم و از مورد علاقه تریناسسسس: و به نظرم ضرر کردین اگه نخونید و اگر‌خوشتون نیاد این کتاب واقعا سلیقه ایه و من از اون دسته ای هستم که واقعا عاشقش شدم🫶🏼 و جلد دوم هم

مینا
۱۴۰۳/۰۵/۰۷

داستان بازی میراث یک داستان معمایی کند و ترجمه بد ، بنظرم اگر ترجمه خوبی می شد شاید خیلی جذاب تر بود چون کشش لازم برای تعقیب داستان رو داشت ، اما متاسفانه ترجمه و ویراستاری بدی داشت و خواننده

سنیوریتا
۱۴۰۳/۰۴/۰۲

کتاب خوبی بود و موضوع جذابی داشت اما متن زیاد برای من روان نبود نمی‌دونم به خاطر قلم نویسنده بود یا ترجمه کتاب تقریبا تینیجریه اما بزرگتر ها هم لذت میبرن در کل خوبه اما منتظر یه کتاب جنایی یا یه

شیطانی که می‌شناسی بهتر از شیطانی است که نمی‌شناسی... این‌طور نیست؟
صدای اردک
قدرت مطلق فساد مطلق در پی دارد.
صدای اردک
پرسیدم: «چرا باید یه داستان بگم؟» «چون اگه تو داستان رو نگی، یه نفر دیگه به جات می‌گه.»
mahsa
می‌تونی بر اساس قانون بازی کنی... یا می‌تونی قانون رو بسازی. من می‌دونم کدوم رو ترجیح می‌دم،
Sadaf
ناگهان حس کردم وارد میدان مسابقات شده‌ام و هیچ اطلاعی از قوانین بازی ندارم.
mimarvand
«همه چی یه بازیه، ایوری گرمبز. تنها چیزی که ما می‌تونیم توی زندگی درباره‌ش تصمیم بگیریم اینه که آیا برای برد بازی می‌کنیم یا نه.»
پری‌ناز
احساس انگشت‌نمایی می‌کردم، به‌اندازه‌ای که انگار یک‌باره به خودم نگاه کرده‌ام و متوجه شده‌ام لباسی بر تن ندارم.
mimarvand
اولین‌های زیادی بودند که بعد از مرگ مادرم هیچ وقت موفق نشده بودم تجربه‌شان کنم. اولین قرار. اولین بوسه. اولین بارها. ولی این مورد خاص ـ آویزان شدن از روی یک پل به دست پسری که همین الان اعتراف کرده بود شاهد مرگ دوست‌دختر قبلی‌اش بوده ـ دقیقاً در فهرست کارهایم نبود.
Sara
«اگه سرنخ کتاب از روی جلدش باشه، پس حدس می‌زنم ما دنبال یه کتاب یا یه جلدیم... یا شاید تطابق نداشتنِ این دو تا.»
Elisa Alikhani
«گاهی چیزهایی که از نظر بیرونی متفاوت به نظر می‌رسن، در درون، دقیقاً یکسان‌ان.»