معرفی کتاب دخمه مردگان
کتاب الکترونیکی «دخمه مردگان» از ویکتوریا شواب و منصوره خمکده - انتشارات نگاه آشنا. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دخمه مردگان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دخمه مردگان |
| حجم فایل کتاب | ۲.۲۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۷۷۰۱۲۴۱ |
| تعداد صفحهها | ۲۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰۰ تومان |
کتاب واقعا خیلی خوبیه واقعا من خیلی دوستش داشتم پیشنهاد میکنم برای فهمیدن بهتر جلد اول این کتاب یعنی «شهر ارواح» رو اول بخونید چون این کتاب ادامه همون هست
کتاب قشنگی بود. با کراکتر جیکوب خیلی همزادپنداری کردم و در این دو جلد کراکتر مورد علاقم بود کتاب داستان خوب و قابل خوندنی داره برای من که به تازگی وارد ۱۶ سال شدم کتاب خوبی بود اما خب فکر نمیکنم داستانی باشه که...بیشتر
سلام اگر تعداد صفحات بیشتر بود بهتر بود
میشه یکی توضیح بده دقیق🤔
عالی راستی دخمه ی مردگان ادامه ی کتاب شهر اشباح از ویکتوریا شواب است ( چند شهر اشباح و جود دارد پس حتما نام نویسنده هم بنویسید
عالی بود
فقط بخونید