دانلود و خرید کتاب کتابخانه نیمه شب مت هیگ ترجمه فائزه فرهادی
تصویر جلد کتاب کتابخانه نیمه شب

کتاب کتابخانه نیمه شب

نویسنده:مت هیگ
دسته‌بندی:
امتیاز:
۱.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتابخانه نیمه شب

کتاب کتابخانه نیمه شب نوشتهٔ مت هیگ و ترجمهٔ فائزه فرهادی است. انتشارات روشنگران و مطالعات زنان این رمان معاصر، انگلیسی و فانتزی را روانهٔ بازار کرده است. این اثر شما را با تأثیر تصمیمات بزرگ و کوچکی که در زندگی می‌گیرید، آشنا می‌کند.

درباره کتاب کتابخانه نیمه شب

رمان کتابخانه نیمه شب که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر شد، برندهٔ جایزهٔ بهترین داستان گودریدز سال ۲۰۲۰ و از کتاب‌های پرفروش نیویورک تایمز بوده است. عنوان برخی از فصل‌های این اثر عبارت است از «مردی پشت در است»، «صاحبان میخانه رؤیا را به واقعیت تبدیل می‌کنند»، «تنها راه یاد گرفتن زندگی کردن است»، «ناامیدی از پیدا نکردن کتابخانه وقتی که به آن شدیداً نیاز داری»، «اگر چیزی برای من اتفاق بیافتد، می‌خواهم آنجا باشم» و «زندگی و مرگ و عمل‌کرد موج کوانتومی». داستان چیست؟

این رمان معاصر، انگلیسی و فانتزی به قلم مت هیگ، به روایت زندگی دختری به نام «نورا سید» می‌پردازد که پس از گذر از دورانی پرتنش و پر از پشیمانی، وارد کتابخانه‌ای جادویی می‌شود. این کتابخانه، نگاه نورا به تمام مسائل زندگی را تغییر می‌دهد. او به‌دنبال پاسخی درست و عمیق برای سؤال «بهترین راه برای زندگی چیست؟» است و خواننده را همراه خود به هزارتوی داستان می‌برد؛ پس همه چیز با کنجکاوی نورا برای دانستن مسیر سرنوشتش شروع می‌شود. او می‌خواهد بداند قصهٔ زندگی‌اش چطور می‌شد اگر در جایی از زندگی انتخاب دیگری می‌کرد. او زندگی‌ای پر از بدبختی و پشیمانی داشته، اما در این کتابخانه فرصتی برایش فراهم می‌شود تا مسیر زندگی‌اش را تغییر دهد. نورا می‌تواند روابط شکست‌خورده و مسیر شغلی‌اش را تغییر دهد و رؤیاهای کودکی‌اش را دنبال کند. او باید در این سفر به دل کتابخانهٔ نیمه‌شب به دورن خودش نظر کند و آنچه را واقعاً به زندگی‌اش معنا و ارزش می‌دهد، پیدا کند؛ کتابخانه‌ای با انبوهی از کتاب که هر کدام قصهٔ یک زندگی را می‌گویند. نویسنده با رمانش یاد می‌دهد که نباید تأثیر دیگران بر زندگیمان را نادیده بگیریم؛ حتی اگر خیلی کوچک و ناچیز باشد. باید همواره به لحظه‌لحظهٔ زندگی‌ خود فکر کنیم، آن را تحلیل کنیم و همهٔ احساسات خود را در نظر بگیریم تا مانع خوشبختی خود نشویم.

خواندن کتاب کتابخانه نیمه شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر انگلستان و قالب رمان فانتزی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مت هیگ

مت هیگ در سال ۱۹۷۵ در شفیلد انگلستان به دنیا آمد. او رمان‌نویس و روزنامه‌نگار است. مت تحصیلاتش را در دانشگاه هال در رشتهٔ زبان انگلیسی و تاریخ به پایان برد. او آثار داستانی و غیرداستانی بسیاری برای کودکان و بزرگسالان نوشته است. مت هیگ در ۲۴سالگی به افسردگی شدیدی مبتلا شد، اما توانست آن را پشت سر بگذارد و به زندگی باز گردد. رمان «کتابخانهٔ نیمه‌شب» و کتابی به نام «کتاب آرامش» از آثار او هستند.

بخشی از کتاب کتابخانه نیمه شب

«فهمیدن این نکته که مکانی که می‌خواستید به آنجا فرار کنید دقیقاً همان مکانی است که از آن فرار کرده‌اید، الهام بخش است. اینکه آن مکان زندان نبوده است بلکه یک منظره بوده است. عجیب‌ترین کشف نورا این بود که از میان تمام نسخه‌های متفاوتی که از خودش تجربه کرده بود، حساس‌ترین تغییر در همان زندگی اصلی‌اش اتفاق افتاده بود. همانی که در آن شروع به زیستن کرده بود و در همان هم پایان میافت.

بزرگ‌ترین و عمیق‌ترین تغییری که اتفاق افتاده بود، نه با ثروتمند شدن یا بیشتر موفق شدن یا مشهور شدن یا مورد هدف قرار گرفتن خرس‌های قطبی سوالبارد که با بیدار شدن در همان رختخواب اتفاق افتاده بود. در همان آپارتمان نمناک با مبل فرسوده و گیاه یوکا و گلدان‌های کوچک کاکتوس و قفسه‌های کتاب و کتاب‌های استفاده نشدهٔ آموزش یوگا.

در آنجا همان کتاب آموزش پیانوی الکتریک وجود داشت. هنوز هم غم از دست دادن گربه‌اش و اخراج شدنش را داشت. هنوز هم همان ناشناخته بودن آینده‌اش وجود داشت.

و با اینحال، همه چیز متفاوت بود.

فرق می‌کرد زیرا او دیگر این حس را نداشت که برای خدمت به رؤیای افراد دیگر زندگی می‌کند. او دیگر این حس را نداشت که برای تبدیل شدن به یک دختر عالی باید تصورات خیالی آنها را به نتیجه برساند،‌ یا خواهر یا دوست یا همسر یا مادر یا کارمند یا هر انسان دیگری، او به دور هدف خودش می‌چرخید و تنها در مقابل خودش پاسخگو است.»

معرفی نویسنده
عکس مت هیگ
مت هیگ

مت هیگ نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی است که در ایران با کتاب‌ مشهور کتابخانه‌ نیمه شب شناخته می‌شود. او که خودش با بیماری افسردگی دست و پنجه نرم کرده است و شناختی از آن دارد، دست به تابوشکنی زده است؛ در کتاب‌ها و آثارش به سراغ این موضوع رفته است و باب صحبت و گفتگو پیرامون افسردگی را باز کرده است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۵۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۵۴ صفحه

حجم

۲۵۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۵۴ صفحه

قیمت:
۴۶,۵۰۰
تومان