دانلود و خرید کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی فربد خلج صمدی
تصویر جلد کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

معرفی کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

کتاب الکترونیکی اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی نوشتهٔ فربد خلج صمدی و نغمه اسکندری زاده و فائزه لطفی و احسان زند از انتشارات نرسی است. این کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی را توضیح می‌دهد.

در‌باره کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

در این کتاب بر اساس اصول تغذیه، برنامه خاص رژیم غذایی متعادل برای کسانی که تمرین مقاومتی انجام می‌دهند تدارک دیده شده است. رژیم غذایی خاصی که در سه طبقه بندی عمده قرار می‌گیرند: چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها.

نویسنده در این رابطه مفاهیم پایه و اصولی را توضیح داده است.

برای داشتن یک تغذیه صحیح باید بدانیم چه غذاهایی مفید و مغذی هستند، به چه غذاهایی علاقه داریم و باید بدانیم در هر وعده غذایی چه مقدار غذا را بدون استرس و پریشانی با علاقه بجویم تا مزه آن را احساس کنیم.

باید در محیط آرام غذا خورد و در هنگام غذاخوردن از کار کردن، تماشای تلویزیون و رانندگی پرهیز کرد. صبحانه به لحاظ دریافت کالری کافی کامل‌ترین وعده غذایی محسوب می‌شود.

رژیم متعادل غذایی رژیمی متنوع است که شامل مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات پنج بار در روز، نان، غلات و سیب‌زمینی چند بار در روز، مصرف روزانه لبنیات، ماهی هفته‌ای یک بار، مصرف گوشت و تخم‌مرغ به اندازه کافی، نوشیدن آب در روز، سیب زمینی و مقدار ناچیزی چربی و قند است.

نحوه پختن غذا بایستی سالم و خوشمزه باشد و با چربی کم، آب کم و حرارت کم پخته شود.

رعایت حد ومرز در خوردن، تازه خوری و پرتحرک بودن جزء اصول تغذیه سالم است.

کتاب در‌باره تأثیرات تمرین‌های مقاومتی، تمرین‌های پایه مناسب برای تقویت عضلات اندام فوقانی، تمرین‌های پایه مناسب برای تقویت عضلات اندام تحتانی را توضیح می‌دهد و برای کسانی که به تمرین‌های مقاومتی می‌پردازند اصول و توصیه‌های تمرین مقاومتی را بیان کرده است.

 فهرست کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی:

فصل اول: مقدمه‌ای بر تعریف تغذیه اصولی

رژیم متعادل چیست؟

هرم راهنمای غذایی

گروه‌های غذایی و فواید آنها

تغذیه سالم و ده فرمان طلایی

کدام ماده غذایب با کدام دارو تداخل دارد؟ داروهایی که جذب غذا را کم می‌کنند

چه غذاهایب چه ویتامین‌هایی را فراهم می‌آورند؟

رژیم مایعات

رژیم پر پروتئین- پر کالری

رژیم پر فیبر

رژیم کم فیبر

رژیم دیابتی

رژیم اولسری

تغذیه با لوله (گاواژ)

فصل دوم: کلیات تمرینات مقاومتی

تأثیرات تمرینات مقاومتی

تمرینات پایه مناسب برای تقویت عضلات اندام فوقانی

تمرینات پایه مناسب برای تقویت عضلات اندام تحتانی

اصول و توصیه‌های تمرین مقاومتی

فصل سوم: اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

هرم غذایی

هرم تغذیه

کالری

مواد مغذی اصلی

رژیم مناسب غذایی قبل از رقابت ورزشی

آیا استفاده از کافئین می‌تواندکارایی ورزشکار را افزایش دهد؟

بازسازی گلیکوژن عضله

نکات مهم در تغذیه ورزشکاران حرفه‌ای تمرینات مقاومتی

فصل چهارم: کلیات و خلاصه و نتیجه‌گیری و پیشنهادات

کتاب نامه

خواندن کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب رابه ورزشکاران و کسانی که برای تمرین‌های مقاومتی می‌خواهند یک رژیم غذایی متعادل داشته‌ باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اصول تغذیه در تمرینات مقاومتی

«کدام ماده غذایی با کدام دارو تداخل دارد؟شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دارویی را با آب میوه، چای یا شیر بخورید، اما نتایج بررسی‌های بسیاری نشان داده‌اند که‌مصرف برخی داروها همراه مواد غذایی می‌تواند باعث کاهش اثر دارو یا تشدید عوارض آن شود. 
آب گریپ‌فروت و مشکلات قلبی: مصرف آب گریپ‌فروت با بسیاری از داروها ممنوع است. «گریپ‌فروت» حاوی ترکیب‌هایی است که میزان جذب برخی داروها از جمله داروهای کاهنده چربی خون را از طریق دستگاه گوارش بالا می‌برد. مصرف داروهایی مثل سیمواستاتین با آب گریپ‌فروت می تواند باعث افزایش غلظت خونی آن تا ۱۵ برابر و مشکلات عضلانی شود. مصرف داروهای درمانگر سوزش سر دل مثل داروی سیزاپراید هم با این آب‌ میوه ممنوع است زیرا می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب شود. به طور کلی بهتر است تا ۲ ساعت قبل از مصرف این داروها آب گریپ‌فروت ننوشید و در صورتی که پزشک برایتان داروها را تجویز کرد، در روز بیش از ۲۵۰ سی سی از این آب میوه ننوشید.
ضد دردهای غیر مخدر و کافئین: کافئین موجود در قهوه، چای یا نوشیدنی‌های کولا‌دار میزان جذب استامینوفن را افزایش می‌دهد و دوز بالای این ترکیب باعث آسیب‌های کبدی می‌شود. مصرف برخی داروها با نوشیدنی‌های کافئین‌دار نیز می‌تواند علایمی مانند لرزش، تعریق و لکنت در فرد ایجاد کند. مثلا هرگز نبایذ داروهای ضد آسم مثل تئوفیلین را با نوشیدنی‌های حاوی کافئین خورد. به طور کلی اگر دارو مصرف می‌کنید، خوردن چای، قهوه و نوشیدنی‌های کولا‌دار را به یک فنجان در روز کاهش دهید و بین ساعت‌های مصرف دارو و این نوشیدنی‌ها فاصله‌ای طولانی در نظر بگیرید.»


نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۹۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۶ صفحه

حجم

۵۹۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۶ صفحه

قیمت:
۳۳,۰۰۱
تومان