کتاب نکاتی چند در بیماری های کلینیکال اورتوپدی
معرفی کتاب نکاتی چند در بیماری های کلینیکال اورتوپدی
کتاب الکترونیکی نکاتی چند در بیماری های کلینیکال اورتوپدی نوشتهٔ خسرو مکرمی از انتشارات نرسی است. این کتاب دربارهٔ بیماریهای ارتوپدی و مشکلات دستگاه عضلانی و اسکلتی است.
درباره کتاب نکاتی چند در بیماریهای کلینیکال اورتوپدی
کتاب نکاتی چند در بیماریهای کلینیکال اورتوپدی ابتدا در مورد ریشۀ لغت ارتوپدی که توسط پزشک فرانسوی به نام Nicolas Andy ابداع شده، توضیح داده و سپس در مورد ضایعاتی که باعث صدمهزدن به ریشههای عصبی یا سبب ایجاد درد در اندامهای تحتانی شده و در لیست تشخیص افتراقیهای پرولایس دیسک بین مهرهای قرار میگیرد را بیان کرده است. در ادامه بیماری دیاستماتومیلیا که باعث ناهنجاریهای مادرزادی ستون فقرات کمری در بچههای ۵ تا ۶ ساله میشود را توضیح داده است. در این بیماری یک زائدۀ استخوانی کانال نخاعی را به ۲ بخش تقسیم میکند که با روند رشد طناب نخاعی را تحت فشار قرار داده و علائم عصبی ظاهر میشود و موجب درد در ناحیۀ پا و افزایش قوس کف پا میشود. بهتدریج پا دچار بیحسی میشود و اگر صدمه شدید شود ریشۀ عصبی ساکرال پا کامل شل میشود. هر بچهای که درد بدون علت در پا و ساق پا داشته باشد، با MRI و اسکن کامپیوتری استخوان معلوم میشود. کتاب در ادامه دیسکهای ستون فقرات، ۴ مشکل غیرطبیعی شانهها، نحوۀ معاینۀ کمر، اصلاح دررفتگی، علائم روماتوئید آرتریت در دستها، اولین علامت شکستگی اسکافونید، نحوۀ تشخیص شکستگی متاکارپها، بررسی سالمبودن یا نبودن مفصل هیپ، معاینۀ کف پاها به طور ایستاده با کفش و بدون کفش، معاینۀ مفاصل، ترکیب عصب سیاتیک، شکستگی دندهها، انواع شکستگیهای مهرههای توراسیک، تروماهای توراکس، شکستگی فمور، آسیب لیگامان زانو، آسیب مچ پا در پیچخوردگی، نقرس، بیماری اشکوداشلاتر، علل ایجاد مشکل زانو، بیماری کوهلر فاشیا پلانتار، تنگی کانال نخاعی، شکستگی تی بیا و نیکوتین، راشیتیسم، آرتروزها، مکانیسم آمبولی چربی، بیماریهای استئونکروز، سندرم تحت فشار قرارگرفتن عصبها، تروماهای حاد و مداوم، شکستگی پلوس، همانژیوم ستون فقرات، متاستازها، سندرم کائودالونیا و سایر مشکلات بیماریهای مربوط به دستگاه عضلانی - اسکلتی را توضیح داده است. نویسنده، درمان فیزیوتراپی، موارد استفاده از اسکن رادیوایزوتوپ، توموگرافی، الکترومیوگرام، روشهای برداشتن دیسک از راه جراحی، عمل جراحی تاندونها، عمل جراحی بر روی مفاصل و لیگمانها، درمان محافظهکارانه و سایر روشهای درمانی و جراحی را بهصورت تخصصی و بهطور مفصل ارائه نموده است.
برخی از فصلهای کتاب نکاتی چند در بیماریهای کلینیکال اورتوپدی از این قرار است:
بیماری دیاستومیلیا مادرزادی در اطفال ۵ و ۶ ساله
سلامت شانهها با یک نگاه
تشخیص سلامت مفصل هیپ
کف پاها
شکستگی دندهها
درمان فیزیوتراپی
عمل جراحی تاندونها
تروماهای توراکس
شکستگی فمور
نقرس- کیسون- گوشه
علل ایجاد مشکل زانو
راشیتیسم
آرتروز ها
آناتومی شانه
الکتروتراپی
موارد استفاده از اسکن رادیوایزوتوپ
توموگرافی
روش برداشتن دیسک از راه جراحی
درمان محافظه کارانه
خواندن کتاب نکاتی چند در بیماریهای کلینیکال اورتوپد را به چه کسانی یپیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به متخصصان رشتۀ ارتوپدی، بیماران دستگاه عضلانی و اسکلتی و افرادی که مایل هستند در این باره اطلاعات بیشتری کسب کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نکاتی چند در بیماریهای کلینیکال اورتوپدی
«لغت ارتوپدی را پزشک فرانسوی را پزشک فرانسوی Nicholas Andy» که در سال ۱۷۴۱ بر مبنای کتابی که به رشته تحریر در آورده بود ابداع نمود. منشأ این لغت یونانی است، به نام طفل (راست قامت) و باز این پزشک فرانسوی جهت این کلمه سمبلی را به نام درخت ANDY طراحی نمود که معرف جراحی ارتوپدی شد.»
حجم
۷۰۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۷۰۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه