دانلود و خرید کتاب اعتیاد به نت کوین رابرتس ترجمه اکرم کرمی
تصویر جلد کتاب اعتیاد به نت

کتاب اعتیاد به نت

معرفی کتاب اعتیاد به نت

«اعتیاد به نت» نوشته کوین رابرتس است و به موضوع رهایی از اعتیاد به اینترنت و بازی‌های رایانه‌ای می‌پردازد. در بخشی از مقدمه کتاب و درباره تجربه نگارنده در مقابله با اعتیاد به اینترنت می‌خوانیم: این روزها دنیا درگیر چرخه تغییرات فرهنگی است، ابزارهای الکترونیکی و اینترنت شیوه زندگی ما را دگرگون ساخته‌اند. حدود یک دهه پیش ابزارهایی چون کامپیوتر، تلفن همراه و آی‌پَد وسایل لوکسی به‌شمار می‌رفتند که زندگی را برای صاحبانشان راحت‌تر می‌کردند، حال آنکه امروزه تقریبا از ضروریات زندگی به‌شمار می‌روند. به همین ترتیب اینترنت و بازیهای نرم‌افزاری هم که در درجه اول برای تحقیق یا تفریح، گاه‌وبیگاه، مورد استفاده قرار می‌گرفتند، رفته‌رفته به عنوان منبع اصلی سرگرمی درآمده‌اند. بازیهای نرم‌افزاری و اینترنت برای عده زیادی ابزارهای بی‌ضرری هستند که در مواقع لزوم، برای کار یا تفریح، مورد استفاده قرار می‌گیرند، حال آنکه برای عده‌ای دیگر جنبه‌ای اعتیادآور پیدا می‌کنند و آنان را از تعاملات زندگی واقعی دور می‌سازند. من خود یکی از این افراد بودم که به علت کاربرد افراطی این ابزارها سلامت جسمی، روانی، رشد معنوی و روابط اجتماعی خود را به مخاطره انداختم. البته ناگفته نماند که به این فن‌آوریها ایرادی وارد نبوده و نیست؛ مشکل اصلی به خود من برمی‌گشت. هروقت خوشگذرانی افراطی من با بازی یا اینترنت به پایان می‌رسید از خودم بیزار می‌شدم. تعجب می‌کردم که چرا این‌قدر ضعیف بودم که نمی‌توانستم در مقابل جاذبه بازی مقاومت کنم. با خود قسم یاد می‌کردم که دیگر نه بازی خواهم کرد و نه چت؛ اما پس از چندی وسوسه چت یا بازی دوباره به سراغم می‌آمد و تصمیمم را بر باد می‌داد. در آن روزها عبارت «خوره بازی و اینترنت» بهترین توصیف برای من بود. هرچند امروز احساس غرور می‌کنم که سلامت خود را بازیافته‌ام، اما سالهای زیادی از عمرم را پشت میز کامپیوتر از دست دادم و از دنبال کردن اهدافم بازماندم. گرچه بعد از هر بار بازی احساس گناه و عذاب وجدان به سراغم می‌آمد و مدتها رهایم نمی‌کرد اما باز نمی‌توانستم بازی را کنار بگذارم.
کوچک‌ترین... بزرگ‌ترین نکات زندگی!
اچ. جکسون براون
قهرمان گفتگو
جورج جی. تامپسون
ده قرار مهم برای زندگی مشترک
دیوید آرپ
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببرید
علی اکبر حسن زاده
فوت و فن‌های نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)
علی شمیسا
فقط مردان بخوانند
شانتی فلدهان
پشت هر رنج یک اشتباه وجود دارد!
فریبا شکیبا
آدمم یا الاغ؛ دائره‌المعارف خودشناسی
محسن نیک‌بخت
لطفا نگران نباش و زندگی کن
سوزان اورسیلو
ورود به خانواده‌ جدید
ام. گری نیومن
کلیدهای برخورد با ناتوانی در یادگیری
ت‍ران‍ه‌ ب‍ه‍ب‍ه‍ان‍ی‌
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارت‌های کنترل مشاجرات و حل مشکلات
علی اکبر حسن زاده
رشد والدین همراه با فرزندان
الین شُوئن
زوج درمانی کارآمد
دیوید سی تریدوی
تکنیک‌های برقراری ارتباط مؤثر؛ روش‌های کسب مهارت و اعتمادبه‌نفس
مریم افشاری
نوازش در روابط زناشویی
علی شمیسا
افسردگی موفقیت
عبداله مروارید
خودآموز درمان پذیرش و تعهد دکتر حلت
احمد حلت
هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش
علی شمیسا
ساناز ام
۱۳۹۶/۱۱/۱۰

کتاب خیلی خوبیه احساسات شما در هنگام استفاده بیش از حد از بازی یا نت رو شرح میده و مثال هایی از اعتیاد ادمهای دیگه میزنه که بفهمین تنها نیستین کتاب با معتادان نت و بازی همدردی کرده و مضرات استفاده بیش

- بیشتر
md
۱۳۹۸/۰۸/۲۸

عجب ....اینترنت هم شده داستانی

Reza Ahmadi
۱۳۹۶/۰۳/۰۱

کتابِ بسیار خوبیه برای افرادی که زمان استفاده از نت و در کل دنیای مجازی احساس گناه دارند. نویسنده از تجریات ترک اعتیاد خود حرف میزنه و این یعنی نویسنده از جنس خود خواننده است.

ما معتادان دنیای مجازی با آنکه می‌دانیم که به اهدافمان نمی‌رسیم و بسیاری از جنبه‌های زندگی واقعی ما آسیب می‌بیند، همچنان به رفتار ویرانگرمان ادامه می‌دهیم.
ساناز ام
ورشکستگی مالی، از هم بیگانگی افراد خانواده، تلف شدن استعدادها و گاه بریدن از واقعیت در انتظار کسانی است که با اعتیاد خود روبه‌رو نمی‌شوند.
ساناز ام
وابستگی وسواس‌گونه به دنیای مجازی ذخایر استعدادهای انسانی را از بین می‌برد.
Z...
آنچه می‌دانید مهم نیست، آنچه عمل می‌کنید مهم است.
Z...
«خدا به کسانی کمک می‌کند که به خودشان کمک کنند.»
Z...
«بدترین فریب، خودفریبی است.» ـ افلاطون
Z...
معتادان به اینترنت، در دنیای مجازی به دنبال تحقق خواسته‌های خود هستند، نه در زندگی واقعی.
Z...
«هرچه احساس شکرگزاری اشخاص بیشتر باشد از سلامت روانی و کیفیت زندگی بالاتری برخوردارند.»
محمدحسین
به او گفتم: «خدا به کسانی کمک می‌کند که به خودشان کمک کنند.
محمدحسین
به طور کلی خطر بزرگ دنیای مجازی همین است: برای آن عده از افراد که مشکلات پنهان دارند، راه گریز از واقعیت را آسان می‌کند.
محمدحسین
بازی ویدئویی مرا در مقابل ضعف و تنهایی‌ام نیرومند می‌ساخت.
کاربر ۱۹۲۳۵۰۳
دوباره تأکید می‌کنم که تا شخص معتاد به مشکل خود اعتراف نکند، هیچ راه‌حلی مؤثر نمی‌افتد.
کاربر ۱۹۲۳۵۰۳
اما بسیاری از ما در نهایت به کارهای پیش‌پاافتاده رومی‌آوریم تا فقط بتوانیم قبوض ماهانه را پرداخت کنیم و به این ترتیب زمان استفاده از دنیای مجازی را بالا ببریم و نیاز به مرتبط‌بودن و پیوند عمیق با بازیکنان دیگر و دوستانمان از سراسر دنیا را ارضا کنیم. بسیاری از ما حقیقتا شغل‌های پردرآمدی پیدا می‌کنیم تا بتوانیم وقتی به خانه می‌آییم خانواده را نادیده بگیریم، زیرا آنها تمرکز ما را برهم می‌زنند. ما از فرصتهای ارتباطی و حرفه‌ای کناره می‌گیریم، اما نوبت بازی که می‌رسد یکباره در میان جامعه بین‌المللی شیرجه می‌رویم و با دیگران ارتباط برقرار می‌کنیم. ما خود را بخشی از چیزی بزرگ‌تر از خودمان احساس می‌کنیم.
z.gh
دریافت یک پیام یا ایمیل با «پاداش» و رضایت اجتماعی همراه است. افراد با اشتیاق در انتظار دریافت آن هستند و تا حدی احساس ارتباط و مهم‌بودن می‌کنند. این پاداش و رضایت درونیِ کوچک که همه ما آن را احساس می‌کنیم بر افرادی که آمادگی وابستگی و اعتیاد دارند تأثیری نافذ و عمیق برجای می‌گذارد طوری که آنها را از مسئولیتها و افراد مهم زندگی‌شان غافل می‌کند.
z.gh
بنابراین شخص وابسته نه تنها باید از رفتار اعتیادآور، بلکه از موقعیت‌های یادآور لذت یا پاداش درونی حاصل از آن نیز خودداری کند.
kafeil
رونالد رودن در کتاب خود این واقعیت زیستی را این‌گونه توصیف می‌کند: عطش یا میل شدید یک پاسخ زیستی افراطی است درحالی‌که شوق، خواستن و نیاز پاسخ‌های زیستی طبیعی و بهنجار و عاری از اضطرارِ وسواسی‌اند. در انسانهای اولیه سیستمی که این خواست مبرم را ایجاد می‌کرد، زمانی فعال می‌شد که عاملی بقای فرد را به خطر می‌انداخت... رنج حاصل از این میل شدید فقط به افکاری اجازه خودنمایی می‌داد که در نهایت آن ناراحتی را از میان بردارند.
kafeil
کشف ناشناخته‌ها عاملی کلیدی در برانگیختن بسیاری از افراد به گشت‌زنی در اینترنت است.
زهرا حسینی
هرگاه با یک شخص معتاد به اینترنت برخورد کردید، بدانید که به احتمال زیاد با یک فرد بسیار باهوش روبه‌رو هستید. هوش‌بهر بسیاری از معتادان به اینترنت که با من برخورد کرده‌اند در حد نبوغ بوده است.
masoom
از آنجا که ساختار مغز افراد معتاد به گونه‌ای است که آنها را مستعد اعتیاد می‌سازد، تعجب ندارد که معتادان به دنیای مجازی در معرض خطر استفاده از مواد مخدر قرار بگیرند. بسیاری از افراد وابسته به اینترنت که به من مراجعه کرده‌اند، مصرف‌کننده مواد مخدر نیز بوده‌اند. در بعضی موارد مصرف مواد مخدر به این دلیل بوده است که حس اتصال به بازی را نیرومندتر سازد یا فرار به دنیای مجازی را کامل‌تر کند. سوءمصرف مواد و اعتیاد به دنیای مجازی شانه به شانه هم گام برمی‌دارند. اعتیاد چندگانه وضعیت پیچیده‌ای است که نیاز به کمکهای تخصصی دارد.
کاربر ۱۹۲۳۵۰۳
اختلال کمبود توجه/ بیش فعالی (ADHD) اگر کودک بیش فعال شما وابسته به بازی است، از یاد نبرید که فرزند شما برای ابتلا به اعتیاد آمادگی ذاتی دارد. در این موارد مراجعه به مشاور، آموزش و استفاده از راهکارهای اصلاح رفتار گزینه‌هایی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند. به عبارت دیگر اگر فرزندتان بیش‌ازحد بازی می‌کند، ممکن است ADHD یکی از عوامل آن باشد. اکثر مبتلایان ADHD که به من مراجعه می‌کنند به بازیهای ویدئویی یا دیگر فعالیتهای اینترنتی هم وابستگی دارند.
کاربر ۱۹۲۳۵۰۳

حجم

۱۸۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۱۵ صفحه

حجم

۱۸۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۱۵ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان