معرفی و دانلود کتاب آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان

کتاب آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان

۳.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان

«آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان» نوشته سوزان اُبراین و ترجمه فاطمه سادات موسوی (-۱۳۶۴) است. فرزندان شما در همه حال در حال یادگیری ارزش‌های بنیادی هستند. اما ممکن است این ارزش‌ها آنهایی نباشند که مدنظر شما است و یا به نظر شما یادگیری ارزش‌های دیگر برای آنها مهم‌تر است. ما در مقام والدین به ارزش‌هایی فکر می‌کنیم که مایلیم فرزندانمان آنها را در خود نهادینه کنند. امروزه نگرانی اکثر مربیان کودک این است که بچه‌ها بدون فراگرفتن ارزش‌های اصلی بزرگ می‌شوند. به گفته‌ی آنها بچه‌ها تفاوت میان درست و غلط را نمی‌دانند و اغلب به این نکته توجه نمی‌کنند که کارهایشان ممکن است چه تاثیری در دیگران باقی بگذارد. آنها زندگی را برای خود و دیگران دشوارتر می‌سازند و بدون فراگیری ارزش‌های اصلی و مبنا نمی‌توانند در مدرسه موفق ظاهر شوند آموزش ارزش‌های مهم و اساسی مهم‌ترین کاری‌ست که در حق فرزندانتان انجام خواهید داد، و بچه‌ها زمانی این ارزش‌ها را فرا می‌گیرند که شما برای آموزش آنها تلاشی آگاهانه از خود نشان دهید. در این کتاب روش‌هایی ارائه شده که انجام این کار را برای شما بسیار آسانتر می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان
شابک۹۷۸-۶۰۰-۷۶۵۵-۰۴-۷
مجموعه و فروستوالدین چه کنند؟ انتشارات ما و شما

vahid
۱۳۹۷/۱۲/۲۵

با سلام وصد درود. برنامه خوب طاقچه انتظار بیشتری برای نوروز97 داشتم، اکثرتخفیف ها 30درصده واگر شانسی موردی هم پیدا بشه که تخفیف بیشتر داره،زیاد جذاب نیست ،کمی سرکیسه رو شل کنید ،عیدی میدید ، کمی شبیه عیدی باشه. لطفا...بیشتر

۱۴۰۵/۰۴/۱۹

درمورد مفهوم و نمونه هایی از ارزش ها صحبت شده نمونه های ساده درزندگی که به ارزش گذاری کمک میکنن رو شرح داده،مسیر ارزش گذاری برای کودک مسیر طولانی ای هست این کتاب میتونه یکی از ساده ترین وسطحی ترین...بیشتر

تربیت جنسی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب تربیت جنسی و فرزندان ما
حامد اختیاری
مهارت‌های زندگی (برای کودکان)تصویر جلد کتاب مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ماتصویر جلد کتاب آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما
حامد اختیاری
۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعهتصویر جلد کتاب ۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعه
کتی ای. زاهلر
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانان
استنلی‌گرین اسپن
کلیدهای پیشگیری و مقابله با اعتیاد در نوجوان و جوانتصویر جلد کتاب کلیدهای پیشگیری و مقابله با اعتیاد در نوجوان و جوان
کارل ای پیکهارت
مشق و تکلیف و نکات کلیدیتصویر جلد کتاب مشق و تکلیف و نکات کلیدی
کریستن. جی. آمانسون
۵۵ نکته تشویقتصویر جلد کتاب ۵۵ نکته تشویق
مقصود نعیمی‌ذاکر
رشد والدین همراه با فرزندانتصویر جلد کتاب رشد والدین همراه با فرزندان
الین شُوئن
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگرانتصویر جلد کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر
کلیدهای برخورد با ناتوانی در یادگیریتصویر جلد کتاب کلیدهای برخورد با ناتوانی در یادگیری
ت‍ران‍ه‌ ب‍ه‍ب‍ه‍ان‍ی‌
تقویت حافظه و تمرکز کودکانتصویر جلد کتاب تقویت حافظه و تمرکز کودکان
راضیه سادات میرحسینی
رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنیتصویر جلد کتاب رشد شناختی کودکان از طریق فعالیت‌های بدنی
فلیپ د.تومپروسکی
پاسخ به والدینتصویر جلد کتاب پاسخ به والدین
سیما فردوسی
بازی های آموزشی برای پرورش هوش جنبشی - بدنی (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش جنبشی - بدنی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
راهبردهای یادگیری برای مبارزه با اضطراب امتحان و رسیدن به موفقیتتصویر جلد کتاب راهبردهای یادگیری برای مبارزه با اضطراب امتحان و رسیدن به موفقیت
زهرا قاسم‌زاده
معلمان تاب‌آور مدارس تاب‌آورتصویر جلد کتاب معلمان تاب‌آور مدارس تاب‌آور