کتاب ماری استوارت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماری استوارت
«ماری استوارت» نوشته اشتفان زوایگ(۱۹۴۲-۱۸۸۱)، داستان زندگی ملکه سلطنتی اسکاتلند است.
زندگی پر از تضاد و پر فراز و نشیب ماری استوارت موضوع رمانها، نمایشنامهها و شعرهای بسیاری شده است . اما این کتاب بیشتر با رویکرد تاریخی زندگی این شخصیت که به دستور ملکه انگلستان کشته شد را بررسی میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
آنچه که در آن لحظه به صورتی غیر منتظره به وقوع پیوست، در واقع عادّیترین و طبیعیترین چیزی بود که ممکن بود روی زمین اتّفاق بیفتد. زن جوانی عاشق مرد جوانی میشود. غریزه طبیعی انسان را نمیتوان برای همیشه زیرفشار و محرومیّت نگهداشت. ماری استوارت زنی است خون گرم با حواسّی سالم که دربیست و سه سالگی درنقطه عطف سرنوشت و عمر خود قرار دارد. او به عنوان بیوه چهار سال تمام بدون هیچ گونه ماجرا ورابطه جنسی و با رفتاری واقعاً بیعیب و نقص در کمال شاستگی سپری کرده است. ولی مهار غرایز هم بالاخره پایانی دارد. حتّی در وجود ملکه هم روزی زن نهفته در درون او حقِّ مشروع خودرا برای دوست داشتن و معشوق بودن مطالبه خواهد کرد.
باعث این گرایش ودگرگونی قلبی ماری استوارت ـ مورد بسیار نادری در تاریخ جهان ـ کسی جز دارنلی، خواستگار سیاسی اونیست، که به دستور مادرش اوائل فوریه ۱۵۶۵ به اسکاتلند وارد شده است. البتّه این مرد برای ماری استوارت کاملاً بیگانه و نا شناخته نیست. او چهار سال قبل هنگامیکه پانزده ساله بود به فرانسه آمده بود، تا دراتاق تاریک ملکه بیوه پیام تسلیت مادرش رابه وی ابلاغ کند. او گرچه هنوز ریش در نیاورده و صورتی زیبا و زنانه دارد، ولی به جوانی بلند بالا با موهای بلوند تبدیل شده است. چشمان گرد و درشت و کودکانه او با نگرانی به دنیا مینگرند
فرزندخوانده
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
نویسنده به جای نوشتن وقایع و آنچه گذشته، بیشتر پرحرفی کرده و به توصیف شخصیت دو ملکه پرداخته، نیمی از کتاب را به امید اینکه این پرحرفی ها تمام بشه، خواندم ولی ناامید کنارش گذاشتم. دوست داشتم کتاب خوبی در مورد
ترجمه خوب بود اما مشکل تایپ خیلی زیاد بود.داستان زندگی ماری استورات هم کشش خوبی داشت. از نظر من امتیاز واقعی کتاب چهار و نیم هست.
من چاپی این کتاب از انتشارات پدیده دانش رو خوندم که بسیار داستان جذاب و پرکششی بود و ترجمه ی بسیار عالی و روانی داشت.نویسنده درمورد وقایع خیلی زیاد توضیح داده بود فرضا موضوعی که توی دو سه صفحه میشد
علی رغم داستان تاریخی قشنگی که داره بسیار بسیار بد ترجمه شده خیلی خسته کننده و پر حرفی های اضافه که آدم از اصل داستان دور میشه. فقط میخواستم زودتر از سطر های اضافه بگذرم تا به چیز جالبی برسم
بسیار خسته کننده و با شرح بسیاری از جزئیات غیرضروری همراه است.
لفاظی و اظهار فضل زیاد در نوشته دیده میشه و مطالب خیلی کشدار اومده. خوندنش رو به عنوان یک کتاب تاریخی توصیه نمیکنم
خیلی خوب بود و لذت بردم
لذت بردم