کتاب مسائل و مشکلات زناشویی
معرفی کتاب مسائل و مشکلات زناشویی
کتاب مسائل و مشکلات زناشویی نوشتهٔ احمد بهشتی است. این کتاب را انتشارات شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر کرده است.
درباره کتاب مسائل و مشکلات زناشویی
مشکل خانوادهها از مشکلات بزرگ جامعه ماست و برای آن باید چارهجویی و برنامهریزی کرد. این مشکل از لحاظ کمیت گستردگی و از لحاظ کیفیت، شدت دارد.
اکنون شما خوانندهٔ عزیز این کتاب با دهها و صدها مشکلی که انسانها با آن درگیر هستند مواجه میشوید و بالطبع علاقهمند هستید که ببینید برای رفع مشکلات آنها چه پاسخ و رهنمودی داده شده است. مشکل خانوادهها بیارتباط با مشکلات اقتصادی، اخلاقی، فرهنگی و دینی جامعه نیست؛ بنابراین، اگر مشکلات جامعه رفع شود، بیشک، بسیاری از مشکلات خانوادگی نیز رفع میشود. اگر فرهنگ جامعه از زنگارهای آداب و سنن شوم غیراسلامی پاک شود، اگر ایمان مردم که درحال رشد و کمال است به رشد نهایی برسد، اگر اخلاق اسلامی بر خانوادهها حاکم شود اگر اقتصادی سالم و پویا در کلیهٔ ابعاد زندگی مردم به جریان افتد و اگر آرامش فکری و جسمی و روحی برای مردم تأمین شود، بیتردید از سنگینی بار مشکلها کاسته خواهد شد. بار مسئولیت دولت جمهوری اسلامی نیز سنگین است.
رسالت دولتهای دیگر تأمین امنیت ظاهری و خوراک و مسکن است؛ ولی رسالت جمهوری اسلامی ایران فراتر است و در قلمرو ارشاد و هدایت و تهذیب و تزکیه انسانها نیز هست. امیدواریم که این دولت بتواند علیرغم مشکلاتی از قبیل جنگ تحمیلی و فشار ابرقدرتها در انجام رسالت واقعی خود توفیق پیدا کند.
خواندن کتاب مسائل و مشکلات زناشویی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
اگر در زندگی مشترکتان با چالش روبهرو هستید این کتاب برای شما مناسب است.
بخشی از کتاب مسائل و مشکلات زناشویی
«من هر چه فکر میکنم نمیدانم چرا هر غمی پایان و فراموشی دارد، جز غم متلاشیشدن کانون خانواده این چه رمزی است که هر غمی را میشود در اعماق دل مخفی داشت، جز غم جدایی پدرها و مادرها که خواهینخواهی، چهره را ملول و افسرده میکند و نشاط زندگی را از کودک میستاند؟
در انجمن اولیاومربیان مدرسه صحبت از پدر و مادری بود که بهتازگی از هم جدا شدهاند؛ اما چون هنوز عُدّه طلاق به سر نیامده، زن از خانه شوهر نرفته و فرزندان آنها هنوز از ماجرای شوم طلاق خبر ندارند.
از مسئول مدرسه پرسیدم چند فرزند دارید؟ گفت دو فرزند یکی در کلاس پنجم ابتدایی و دیگری در کلاس اول درس میخواند. پرسیدم: وضع روحی آنها چگونه است؟ پاسخ داد آن که در کلاس اول است، هنوز چیزی نمیفهمد و وضع روحیاش خوب است. اما آنکه در کلاس پنجم است، گویا همه چیز را میفهمد و وضع روحیاش آشفته است و ملول و افسرده به نظر میرسد.
چندی قبل در مسافرت به یک، شهرستان مادری که معلم کودکان نیز بود همراه دخترکی خردسال و متین و موقر و زیبا و بهظاهر آراسته ولی ملول و افسرده نامهای به من داد که خواندنی و عبرتآموز است.
در چهره دخترک، نشاط کودکی دیده نمیشد و معلوم بود که از حرفهای مادرش، متوجه نکتههایی میشود و بار غم و اندوه، قلب کوچک و پاکش را میفشارد. عجب اینکه مادر نیز با علو طبعی که از گفتهها و نوشتههایش برمیآمد، افسرده و ملول به نظر میرسید و غم و اندوه ماجراهای گذشته و نگرانی و اضطراب از آینده، او را پریشان و دلریش، نشان میداد.
این مادر، تنها به فکر خود و کودکش، نبود دلش به حال همه مادرانی میسوخت که به دلایلی از همسرشان جدا شدهاند و کودک یا کودکانی دارند. او تقاضا داشت که دستگاه قانونگذاری چارهای معقول و مشروع بیندیشد.»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۹ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۹ صفحه