دانلود و خرید کتاب تیلدا دوباره سعی می کند تام پرسیوال ترجمه امیرعلی خلج
تصویر جلد کتاب تیلدا دوباره سعی می کند

کتاب تیلدا دوباره سعی می کند

معرفی کتاب تیلدا دوباره سعی می کند

تیلدا دوباره سعی می کند نوشتهٔ تام پرسیوال یک کتاب تصویری الهام‌بخش و دل‌نشین برای کودکان است که به مفهوم مقاومت در برابر مشکلات و یافتن نیروی درونی برای تلاش دوباره در زندگی می‌پردازد. این کتاب بخشی از سری محبوب Big Bright Feelings است که توجه بسیاری از والدین و مربیان را به خود جلب کرده است.

درباره کتاب تیلدا دوباره سعی می کند

تیلدا دوباره سعی می کند داستان دختری به نام تیلدا است که زندگی‌اش به ناگهان با چالش بزرگی روبرو می‌شود. در ابتدای داستان، تیلدا از روزهای عادی خود لذت می‌برد، روزهایی که همه‌چیز ساده و طبیعی به نظر می‌رسد. اما یک روز، جهان برای تیلدا به طور ناگهانی "وارونه" می‌شود و او احساس می‌کند که هیچ‌چیز درست نیست. همه‌چیز برایش سخت و غیرقابل‌فهم می‌شود؛ کارهایی که قبلاً به سادگی انجام می‌داد، اکنون بسیار دشوار به نظر می‌رسند.

در این لحظات تیره و دشوار، تیلدا احساس ناامیدی و ناتوانی می‌کند و حتی فکر می‌کند که بهتر است از تلاش دست بکشد. اما به مرور، او متوجه می‌شود که با وجود سختی‌ها، هنوز می‌تواند راهی برای ادامه دادن پیدا کند. او یاد می‌گیرد که با تلاش دوباره و استفاده از روش‌های جدید می‌تواند بر مشکلات غلبه کند و به زندگی خود ادامه دهد. کتاب با تاکید بر اینکه همه ما در زندگی با لحظات سخت روبرو می‌شویم، اما می‌توانیم با تلاش و استقامت دوباره به شرایط بهتری برسیم، پیام مهمی درباره خودباوری و انعطاف‌پذیری به خوانندگان کوچک خود می‌دهد.

تصاویر زیبای تام پرسیوال با رنگ‌های روشن و دلنشین، احساسات پیچیده و تغییرات دنیای تیلدا را به خوبی به تصویر می‌کشد. این تصاویر به کودکان کمک می‌کنند تا نه تنها داستان را بهتر درک کنند، بلکه بتوانند احساسات تیلدا را تجربه کرده و با او همدردی کنند.

کتاب به موضوعات مهمی مانند تغییرات زندگی، مدیریت احساسات، و قدرت تلاش دوباره می‌پردازد. این داستان نه تنها به کودکان یاد می‌دهد که چگونه در برابر چالش‌های زندگی مقاومت کنند، بلکه به آن‌ها این پیام را می‌دهد که تغییرات می‌توانند بخشی از زندگی باشند و ما می‌توانیم با انعطاف‌پذیری و نگرش مثبت با آن‌ها روبرو شویم.

کتاب تیلدا دوباره سعی می کند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی ب و ج است. همچنین والدینی که به دنبال راه‌هایی برای گفتگو با فرزندان خود درباره تغییرات و سختی‌های زندگی هستند، بسیار مناسب است. معلمان و مشاوران نیز می‌توانند از این کتاب به عنوان ابزاری آموزشی برای تقویت روحیه و خودباوری در کودکان استفاده کنند.

درباره تام پرسیوال

تام پرسیوال نویسنده و تصویرگر برجسته بریتانیایی است که در زمینه ادبیات کودکان فعالیت می‌کند. او به خاطر کتاب‌هایش در زمینه احساسات کودکان، به ویژه سری Big Bright Feelings، شناخته شده است. آثار او با محوریت موضوعاتی مانند مدیریت احساسات، همدلی و خودباوری نوشته شده‌اند و همیشه توجه خاصی به نیازهای عاطفی کودکان دارند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است