دانلود و خرید کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای فهیمه رضائی
تصویر جلد کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای

کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای

معرفی کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای

کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای نوشتهٔ فهیمه رضائی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای

کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای یک راهنمای عمیق و الهام‌بخش برای تحول شخصی و دستیابی به موفقیت است که بر اساس قوانین جهان هستی و قدرت تفکر مثبت نوشته شده است. نویسنده با بیان جمله کلیدی "خواستن، توانستن است"، تأکید می‌کند که هر آنچه در زندگی نداریم نتیجه نخواستن واقعی و تلاش ناکافی است. کتاب به بررسی قوانین زندگی از جمله قانون جذب، ارتعاشات، شکرگزاری و عزت نفس می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه افکار و باورهای ما واقعیت زندگی‌مان را شکل می‌دهند. نویسنده با استفاده از مثال "زندگی مانند یک بازی"، توضیح می‌دهد که برای برنده شدن باید قوانین این بازی را شناخت و به کار برد. این اثر بر اهمیت تمرکز بر خوبی‌ها، کنترل افکار، بخشش خود و شروع دوباره تأکید دارد و نشان می‌دهد که همه افراد و رویدادهای زندگی ما انعکاسی از درون خودمان هستند. کتاب با نثری روان و جملات تأثیرگذار، خواننده را به تغییر نگرش، پرورش تفکر فراوانی و مسئولیت‌پذیری کامل نسبت به زندگی خود دعوت می‌کند.

خواندن کتاب گربه‌ سفید با گوشهای قهوه ای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به تمام افرادی که به دنبال تغییر مثبت در زندگی خود هستند و می‌خواهند با قوانین جهان هستی آشنا شوند، پیشنهاد می‌شود. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که احساس می‌کنید در زندگی کرده‌اید یا به موفقیت‌های مورد نظر خود نرسیده‌اید، این کتاب می‌تواند راهنمای ارزشمندی باشد. به کسانی که به مباحث رشد شخصی، قانون جذب و تحول درونی علاقه دارند، مطالعه این اثر توصیه می‌شود. مربیان و سخنرانان انگیزشی نیز می‌توانند از مفاهیم عمیق این کتاب در کار خود استفاده کنند. افرادی که با کمبود اعتمادبه‌نفس یا افکار منفی دست و پنجه نرم می‌کنند، از خواندن این کتاب بهره زیادی خواهند برد. در نهایت، هر فردی که به دنبال درک بهتر رابطه بین افکار، باورها و واقعیت زندگی خود است، این کتاب برایش مفید خواهد بود.

۲۰%