کتاب نوآوریها و نواندیشیهای استاد مطهری فیلسوف فطرت
۵٫۰
(۵)
خواندن نظراتمعرفی کتاب نوآوریها و نواندیشیهای استاد مطهری فیلسوف فطرت
«نواندیشیها و نوآوریهای استاد مطهری فیلسوف فطرت» نوشته احمد بهشتی(-۱۳۱۴) از شاگردان شهید مطهری است. نویسنده در پنج بخش این اثر نکتهها، خاطرهها و ناگفتههایی از نحوه تدریس استاد، نحوه دفاع ایشان از قلمرو عقاید اسلامی، چگونگی قرآنپژوهی ایشان و در نهایت دیدگاههای فلسفی و کلامی آن استاد شهید را بیان کرده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
استاد مطهری درسش موعظه و موعظهاش درس بود. در عین حال، هرگز مجلس وعظ و خطابه را تبدیل به کلاس درس، و کلاس درس را تبدیل به وعظ و خطابه نمیکرد. او توجه داشت که در کلاس درس افرادی نشستهاند که از نظر سن و سال و سطح معلومات با یکدیگر سنخیت دارند؛ ولی در مجلس وعظ و خطابه افرادی حضور دارند که از نظر سنی، معلومات و استعداد متفاوتاند، و بنابراین باید به گونهای دیگر با آنها سخن گفت. با این حال، مستمعین او با مستمعین بسیاری از خطبا و وعاظ همدورهاش متفاوت بودند. مستمعین دیگران کمیتشان بر کیفیتشان فزونی داشت و مستمعین این استاد به عکس بود. یعنی کیفیتشان بر کمیتشان میچربید، و این نبود مگر به خاطر اینکه استاد میخواست در ضمن خطابه مطالبی که با عقلانیت سر و کار دارد، به آنها القا کند.
درست است که خطیب با عواطف مخاطب سر و کار دارد، و مدرس با عقل و فکر او، ولی آن خطیبی که با تحریک عواطف مخاطب، او را به سوی عقلانیت سوق دهد، و آن مدرسی که از طریق به کار انداختن عقل و فکر مخاطب، در عواطف او نفوذ کند، موفقتر و کارآمدتر است.
امدادهای غیبی در زندگی بشر
مرتضی مطهری
انسان و سرنوشتمرتضی مطهری
عدل الهیمرتضی مطهری
سیری در نهج البلاغهمرتضی مطهری
نظام حقوق زن در اسلاممرتضی مطهری
پیامبر امیمرتضی مطهری
علل گرایش به مادیگریمرتضی مطهری
ختم نبوتمرتضی مطهری
بررسی اجمالی نهضت های اسلامی در صد ساله اخیرمرتضی مطهری
قیام و انقلاب مهدی (ع) از دیدگاه فلسفه تاریخ و مقاله شهیدمرتضی مطهری
حجم
۶۶٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۶۶٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
قیمت:
رایگان
نظرات کاربران
نویسنده شاگرد استاد مطهری بوده و این کتاب را با توجه به مطالبی که استاد در مورد مکاتب فلسفی و پژوهش های دینی در سر کلاس درس مطرح میکردند نوشته و به بررسی عقاید مکتب مارکسیتی و ....پرداخته و نقش