کتاب عوامل موثر بر اقناع
معرفی کتاب عوامل موثر بر اقناع
کتاب «عوامل موثر بر اقناع»نوشتۀ ریچارد ام. پرلوف و ترجمۀ زهرا ملک لی است و انتشارات سروش آن را منتشر کرده است. کتاب عوامل مؤثر بر اقناع منبعی قابلفهم دربارۀ بهکارگیری ارتباطات اقناعی است.
درباره کتاب عوامل موثر بر اقناع
اولین چیزی که بعد از شنیدن یا دیدن واژۀ اقناع به ذهن میرسد تبلیغات است. آن کسی که از اقناع استفاده میکند و بر دیگران و جامعه تأثیر میگذارد آن را یک موفقیت بهحساب میآورد. نقطۀ مقابل آن افرادی هستند که قرار است تبلیغ بر آنها اثر بگذارد و تسلیم اقناع فرد یا افرادی میشوند که جنبههای مثبت و منفی دارد.
تغییرات پنهان دیجیتال بهسرعت در جریان است و نشاندهندۀ پیوستگی در فرایندها و اثرات اقناع است. کتاب عوامل مؤثر بر اقناع در سال ۱۹۹۳ منتشر شد و منبع جامع و قابل فهمی دربارۀ بهکارگیری ارتباطات اقناعی است. این کتاب نشان میدهد که چگونه تحقیقات به توصیف و توضیح دوران دیجیتال امروز میپردازند و متناسب با تغییرات سریع دنیای اقناع عمل میکنند. ریچارد ام پرلوف در کتاب «عوامل مؤثر بر اقناع » تغییرات اجتماعی و دیجیتال که با اقناع مرتبط هستند را توضیح میدهد و به موضوعاتی مثل دروغپراکنیهای آنلاین که به تعصب دامن میزنند، پروپاگاندای سایبری، سوءاستفادههای جنسی و گسترش استفاده از سیگار الکتریکی «جول» و بازاریابی افراد تأثیرگذار میپردازد.
ریچارد ام پرلوف در ویراست هفتم کتاب عوامل مؤثر بر اقناع از تحقیقات علوم اجتماعی جدید در حوزۀ اقناع، بانکهای اطلاعاتی، نشریهها و کتابهای مختلف استفاده کرده است تا بتواند مطالعات قدیمی را به چالش بکشد و موضوعات جدیدی را در ۱۶ فصل مطرح کند. او تلاش کرده است بر قدرت اقناع، بنیادهای اخلاقی آن، سوءاستفادههای که از آن برای تأثیرگذاری شده است و اهمیت فرایندهای روانشناختی تأکید کند. ارائۀ مثالهای مختلف از فضای آنلاین، ناهمگونیها و مطالعات جدیدتر به سودمندی و اثرگذاری هرچه بیشتر کتاب کمک کرده است.
خواندن کتاب عوامل موثر بر اقناع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای جامعهشناسی و روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عوامل موثر بر اقناع
«بسیار پیش از آنکه اقناعگران حرفهای از فروش کتابهایشان دربارۀ معاملهکردن سودی به جیب بزنند، سوفسطاییان یا همان آموزگارانی که برای آموزش به مناطق مختلف سفر میکردند در سراسر یونان باستان نفوذ کرده و با سخنرانی دربارۀ فنون سخنوری برای اجتماع و هنر بلاغت سیاسی درآمدزایی میکردند. پنج قرن پیش از آنکه مشاوران سیاسی، نامزدهای ریاستجمهوری را در خصوص چگونگی ظاهرشدن و رفتار در برنامههای تلویزیونی راهنمایی کنند، نیکولو ماکیاولی، سیاستمدار ایتالیایی با کتاب شهریار خود که راهنمای خودآموزی برای اقناعگران سیاسی بود، تحولی عظیم در دوران رنسانس ایجاد کرد. ماکیاولی به سیاست اعتقاد داشت و برای رهبران فریبکار سیاسی احترام خاصی قائل بود. او فهرست بلندبالایی از پیشنهادها را در خصوص چگونگی حفظ قدرت از طریق نیرنگ و فریب به سیاستمداران ارائه کرد. در ایالات متحده که اقناع نقشی اساسی در سیاست و تجارت داشته است، جای تعجب نیست که پویشهای ارتباطی به همان اندازۀ پای سیبی که در رسانهها تبلیغ میشود رنگ و بوی آمریکایی دارد! اولین مبارزه برای تغییر رفتار در سال ۱۹۷۰ یا ۱۸۷۰ اتفاق نیفتاد بلکه در سال ۱۸۲۰ اتفاق افتاد. اصلاحطلبان قرن نوزده نگرانی خود را در خصوص افزایش زیادهرویها در مصرف مشروبات الکلی ابراز کردند و بر خودداری از مصرف الکل تأکید کردند.»
حجم
۴۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۸۷۸ صفحه
حجم
۴۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۸۷۸ صفحه