دانلود و خرید کتاب در یک پرانتز به دنیا آمدم احمدرضا احمدی

انتشارات:نشر مشکی
امتیاز:
۲.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب در یک پرانتز به دنیا آمدم

«در یک پرانتز به دنیا آمدم» نوشته احمدرضا احمدی(-۱۳۱۹)، نویسنده ایرانی است. این کتاب درباره نویسنده‌ای است که بیمار می‌شود و نشانه‌های نگارشی که او را دوست خود می‌دانند برای عیادتش به بیمارستان می‌روند. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: من در یک پرانتز به دنیا آمدم، پدر و مادرم و همه‌ی اجداد من علامت سوال بودند. همه‌ی خاندان من از باران، برف و باد در عذاب بودند؛ چون پرانتزِ محل زندگی ما سقف نداشت. می‌دانستم پرانتز جای کوچکی است اما چاره‌ای نبود باید در همین مکانِ کوچک زندگی می‌کردم.

درباره احمدرضا احمدی

احمدرضا احمدی، شاعر و نویسنده نوگرای ایرانی، در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۱۹ در کرمان به دنیا آمد و در ۲۰ تیر ۱۴۰۲ در تهران درگذشت. او بنیان‌گذار جریان ادبی «موج نو» در دهه ۱۳۴۰ بود که تحولی بزرگ در شعر و هنر معاصر ایران ایجاد کرد. نخستین مجموعه شعر او، «طرح»، در سال ۱۳۴۰ منتشر شد و توجه منتقدان را جلب کرد. او علاوه بر شعر، در حوزه‌های داستان، نمایشنامه، و ادبیات کودک و نوجوان فعالیت‌های گسترده‌ای داشت. آثار ماندگار او شامل کتاب‌های «دفترهای سالخوردگی» و «به خاطر غنای این اندوه دستان ما را بگیر» هستند. او همچنین نقش فعالی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشت و آثار متعددی در زمینه موسیقی و شعر کودک تولید کرد.

احمدرضا احمدی با صدای خاص خود شعرهایش را دکلمه می‌کرد و در فیلم‌هایی همچون «پستچی» به ایفای نقش پرداخت. اشعار او به زبان‌های مختلف از جمله فرانسوی، عربی و آلمانی ترجمه شده‌اند. احمدی به سادگی و خلاقیت در انتخاب واژگان شناخته می‌شود و اعتقاد داشت که شعرهایش بازتاب زندگی واقعی او هستند. او در طول زندگی‌اش جوایز متعددی دریافت کرد و خیابانی در تهران به نام او نام‌گذاری شده است. احمدی علاوه بر نویسندگی، نقاشی نیز می‌کرد و نمایشگاه‌های آبرنگ او مورد استقبال قرار گرفتند.

بیوگرافی احمدرضا احمدی را در صفحه این شاعر در طاقچه بخوانید.

آبان
۱۴۰۲/۰۳/۲۶