کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشینترند؟
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشینترند؟
«تفاوت: چرا برخی برندها دلنشینترند؟» نوشته برنادت جیوا، است و به موضوع تفکر مبتنی بر تفاوت در مهندسی برند میپردازد.
«تفکر مبتنی بر تفاوت» چیزی فراتر از خلاقیت است. تفکر مبتنی بر تفاوت بر مشاهده واقعیت، شناسایی و تشخیص فرصتها در واقعیت موجود و سپس دست به کار شدن بر مبنای آن استوار است. باید بیاموزید که چگونه جزئیات و نکات پراکنده و به ظاهر بیربط را دیده و پیش از دست به کار شدن، الگویی را که از درهمآمیزی آنها شکل میگیرد شناسایی کنید. برای این کار، باید احساسات و سرخوردگیهایی را که فردی دیگر در زندگی تجربه کرده یا میکند درک کرد. استیو جابز بهطور شهودی از این توانایی برخوردار بود. او این توانایی را داشت که خود را جای یک مشتری بالقوه گذاشته و تاثیری را که نوآوری و طراحی جدید بر زندگی مردم (و در نتیجه بازار) داشت درک کند. شما هم میتوانید این توانایی را در وجود خود شکوفا سازید.
از دیدگاه دنیای کسبوکار، نوآوری با متفاوت بودن برابر است. همه ما به شدت میکوشیم تا متفاوت باشیم و به این ترتیب در رقابت پیروز شویم. به همین دلیل است که چیزهای موجود را اصلاح کرده یا تغییراتی کوچک و بزرگ ایجاد میکنیم. همه ما اصلاحاتی در محصولات مختلف پدید میآوریم، اندکی به آن میافزاییم یا یک یا چند ویژگی به آن اضافه میکنیم و سپس به دنبال راههایی برای جلب توجه دیگران به تفاوتهای جدید هستیم تا به این ترتیب بتوانیم آنها را به خرید محصولات و خدماتمان متقاعد کنیم.
گفتوگو با مردم: فرآیند شناخت مشتری بر اساس مدل استارتاپ ناب
محصول خوب، محصول بد: عوامل بنیادین در دستیابی به کیفیت بینظیرجیمز .ال آدامز
تجربهی اپل (اسرار ایجاد وفاداری ماندگار در مشتری)کارماین گالو
بازآفرینی مدل کسب و کارمارک جانسون
برنامه بازاریابی یک صفحهایآلن دیپ
راهنمای تولید ناب؛ چگونه با حداقل محصول پذیرفتنی (mvp) و بازخورد سریع مشتری به نوآوری بپردازیمدن اولسن
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروشبرایان تریسی
تیمهای نوآور؛ نهادینهسازی نوآوری در تیم و سازمانپژوهشنامه هاروارد
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
نسل چهارم بازاریابیفیلیپ کاتلر
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
کاری بی نظیر و بسیار مفید. اگر قصد دارید که کسب و کارتون رو بهبود بدید حتما این کتاب رو بخونید و تا جایی که لازمه به تک تک جمله هاش فکر کنید.
این کتاب کارکرد چندتا شرکت رو تحلیل کرده که به نظرم خوندنش برای افراد دارای کسب و کار مفیده.
اگر صاحب یک کسب و کار هستید، بدون شک به گفته های این کتاب ارزشمند احتیاج پیدا میکنید.
کتابی فوق العاده برای هر کسی که به دنبال رونق کسب و کارشه...
عالی بود. به روز و ملموس: ترجمه ی شفاف و محتوای کاربردی و مفید. به همه ی صاحبان کسب و کار توصیه اش میکنم
کتاب ترجمه روان و خوبی داره. کتاب برای مطالعه عمومی مناسبه. نویسنده تجربه چندین شرکت و محصول موفق رو شرح میده و از دل اونها یک مدل استخراج کرده. توصیه میکنم اگر فرصت دارید به صورت روزنامهوار مطالعه کنید.
خوب بود.
در این کتاب سوالاتی کلیدی مطرح شده که به جرات میشه گفت فقط با پاسخ به اون سوالات میتونید کسب و کار موفقی داشته باشید. چرا که همین سوالات رو در قالب چندین شرکت و استارتاپ بزرگ مثال زده و
ممنون از طاقچه عالی بود
به نظر بنده کتاب یک تفکر اتفاقا قدیمی رو ترویج میکنه که البته نوع درست قضیه هم هست اما فراموش نکنید خود سرمایه داری با این روش محصولات خودش رو نمیفروشه