دانلود و خرید کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان کریستوفر کرنی ترجمه علی نیلوفری
تصویر جلد کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان

کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان

کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان با عنوان اصلی Casebook in Child Behavior Disorders نوشتهٔ کریستوفر کرنی (Christopher Kearney) و ترجمهٔ علی نیلوفری است. انتشارات ارجمند این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ روان‏‌درمانی کودکان قرار گرفته، با انعکاس جدیدترین پژوهش‌های این حوزه به‌روشی زنده و گویا ماهیت غنی و جذاب اختلالاتی را که نخستین‌بار در دوران کودکی بروز می‌کند، به تصویر کشیده است. این اثر نشان می‌دهد که چگونه الگوهای رشدی کودک بر نحوهٔ بروز هر اختلال تأثیر می‌گذارد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان اثر کریستوفر کرنی

کتاب «موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان» که نخستین‌بار در سال ۱۹۹۵ میلادی و در ایران در سال ۱۳۹۲ منتشر شده، با بهره‌گیری از جدیدترین یافته‌های علمی، تصویری روشن و دقیق از ماهیت پیچیده و جذاب اختلالاتی ارائه داده است که برای نخستین‌بار در دوران کودکی بروز پیدا می‌کند. این کتاب با تمرکز بر الگوهای رشد کودکان نشان داده است که چگونه این الگوها بر نحوهٔ ظهور، تشخیص و درمان هر اختلال تأثیر می‌گذارد. هر مورد ارائه‌شده در کتاب از مرحلهٔ معرفی اختلال تا تشخیص و مداخلات درمانی، روندی عملی و آموزشی را دنبال می‌کند. «کریستوفر کرنی» به‌طور دقیق معیارهای تشخیصی DSM-IV-TR را بررسی و تعامل میان عوامل رشدی و محیطی را در شکل‌گیری اختلالات مختلف تحلیل کرده است. این کتاب با ارائهٔ نمونه‌های متنوع و واقعی، دانشجویان را تشویق می‌کند تا آموخته‌های نظری خود را در عمل محک بزنند؛ همچنین با طرح موارد ترکیبی و پیچیده، فرصتی فراهم می‌شود تا خوانندگان مهارت‌های تحلیلی خود را در زمینهٔ تشخیص و تصمیم‌گیری بالینی به چالش بکشند. این کتاب موردپژوهی را منعکس‌کنندهٔ یک رویکرد تجربی برگرفته از گرایش شناختی - رفتاری و سیستم‌های خانواده دانسته‌اند: البته گفته شده است که سایر اشکال درمان هم درمورد یک جمعیت خاص نامعتبر نیستند. غالباً یک ترکیب پیچیده از مداخلات زیستی و سایر مداخلات به منظور حل وفصل یک مورد خاص از آسیب روانی کودکان ضروری است. کتاب «موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان» ۱۵ فصل دارد. مقدمهٔ این اثر را «محمدرضا محمدی» (استاد روان‌پزشکی کودک و نوجوان و رئیس مرکز تحقیقات روان‌پزشکی و روان‌شناسی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) نوشته است.

چرا باید کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان را بخوانیم؟

موارد پیچیدهٔ ارائه‌شده در کتاب، روند ظهور هر اختلال را از مرحلهٔ ارائهٔ نشانه‌ها تا تشخیص و درمان نشان داده است. نویسنده در سراسر کتاب معیارهای تشخیصی DSM-5 را بررسی و بر تعامل بین عوامل رشدی و محیطی در بروز هر اختلال تأکید کرده است. این کتاب با ساختاری منحصربه‌فرد، هر فصل را با معرفی نشانه‌ها و یک نمونهٔ واقعی از کودک یا نوجوان مبتلا به اختلال آغاز می‌کند؛ سپس مورد موردنظر ارزیابی و تشخیص داده می‌شود. در ادامه، عوامل خطر، متغیرهای نگه‌دارنده و جنبه‌های رشد و تکامل که در سنین کودکی و نوجوانی اهمیت بالایی دارد، بررسی می‌شود. درمان نیز به‌صورت خلاصه ارائه شده و در پایان، سؤالاتی برای تحلیل بهتر و درک عمیق‌تر مطالب مطرح می‌شود.

کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر منبعی کاربردی و الهام‌بخش برای دانشجویان، درمانگران و پژوهشگران علاقه‌مند به حوزهٔ سلامت روان کودک است. این کتاب را به دانشجویان مقطع کارشناسی و ترم‌های نخست کارشناسی‌ارشد روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره کریستوفر کرنی

کریستوفر کرنی (Christopher Kearney) استاد برجستهٔ روان‌شناسی در دانشگاه نوادا در لاس‌وگاس (UNLV) و مدیر کلینیک «امتناع از مدرسه و اختلالات اضطرابی» این دانشگاه بوده است. حوزه‌های اصلی علاقهٔ پژوهشی او شامل رفتار امتناع از مدرسه، لالی انتخابی، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در نوجوانانِ دارای رفتارهای ناسازگار، کمال‌گرایی و دیگر اختلالات مرتبط با اضطراب در کودکان و نوجوانان است؛ همچنین او به مسائل کیفیت زندگی در افراد دارای معلولیت شدید توجه ویژه‌ای نشان داده است. او کارگاه‌های آموزشی متعددی برای کارکنان حوزهٔ آموزش و بهداشت روان دربارهٔ امتناع از مدرسه و لالی انتخابی برگزار کرده است. او عضو بخش روان‌شناسی بالینی انجمن روان‌شناسی آمریکا (APA) بوده و جوایز متعددی همچون جایزهٔ «ویلیام موریس» برای فعالیت‌های علمی، جایزهٔ محقق برجستهٔ باریک، جایزهٔ نقره‌ای پژوهشی ایالت نوادا (هری رید)، جایزهٔ تدریس ممتاز، جایزهٔ استاد نمونه در مقطع تحصیلات تکمیلی و جایزهٔ مشاور برتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه UNLV را دریافت کرده است. او مدرک کارشناسی خود را در رشته‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی از دانشگاه ایالتی نیویورک در بینگهامتون دریافت کرد و مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری روان‌شناسی را در دانشگاه ایالتی نیویورک در آلبانی به پایان رساند. پیش از پیوستن به دانشگاه لاس‌وگاس، دورهٔ کارآموزی خود را در مرکز پزشکی دانشگاه می‌سی‌سی‌پی گذراند. «موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان» و «وقتی کودکان از مدرسه‌رفتن امتناع می‌کنند (کتاب کار والدین)» از کتاب‌های کریستوفر کرنی است.

بخشی از کتاب موردپژوهی در اختلالات رفتاری کودکان

«فصل ۱۰: تعارض خانوادگی و اختلال بی‌اعتنایی مقابله‌ای

نشانه‌ها

جِرمی و جاشوا سیمینگتون دو پسر سفیدپوست ۹ و ۱۱ ساله بودند که به یک درمانگر ازدواج و خانواده ارجاع شده بودند. مادر این کودکان، خانم سیمینگتون به علت مشکلات قابل توجهی که در کنترل رفتار پسرانش داشت، آن‌ها را ارجاع داده بود. در جریان یک غربالگری تلفنی، خانم سیمینگتون گفت که هر دو پسر مدام دچار دردسر می‌شوند و به طور فزاینده‌ای از دستورات او سرپیچی می‌کنند. همچنین خانواده نیز به واسطه رویدادهای اخیر از جمله تولد یک دختر جدید و برنامه کاری فشرده آقای سیمینگتون دستخوش آشفتگی بود. سطح نزاع در خانواده داشت غیرقابل تحمل می‌شد و خانم سیمینگتون احساس می‌کرد درمان می‌تواند راه مناسبی برای «برقراری مجدد هماهنگی در خانواده» باشد.

فقط خانم سیمینگتون و پسرانش برای جلسه ارزیابی اولیه مراجعه کردند. درمانگر ابتدا با خانم سیمینگتون مصاحبه کرد. خانم سیمینگتون به سرعت گفت که شوهرش کار می‌کند و در آن روز نمی‌تواند در آنجا حضور پیدا کند. اما ابراز امیدواری کرد که او در جلسات آینده حاضر شود. سپس او تقریباً با حالتی گریان تکرار کرد که پسرانس «غیرقابل کنترل» هستند. درمانگر فکر می‌کرد که گرفتن اطلاعات در مورد هر کدام از پسران به صورت جداگانه بهتر خواهد بود و این کار را با جاشوا که بزرگ‌تر بود، شروع کرد. خانم سیمینگتون گفت که جاشوا در مدرسه مشکلات بیشتری دارد. او که در کلاس ششم درس می‌خواند ماه قبل به دلیل یکی به دو کردن با معلم، برخورد گستاخانه و به‌پا کردن قشقرق به مدت ۲ روز از مدرسه تعلیق شده بود.

خانم سیمینگتون در جریان ملاقات با مدیر مدرسه و معلم دریافت که پسر وی از یک الگوی سوءرفتار در کلاس برخوردار است. این شامل مشاجره با معلم و تمسخر همکلاسی‌ها بود. سوءرفتارها تقریباً در تمام طول سال اتفاق افتاده بودند (اکنون ماه فوریه بود)، اما از زمان کریسمس شدت آن‌ها بیشتر شده بود. همچنین جاشوا از انجام بیشتر کارهایش در مدرسه امتناع می‌کرد و مدیر مدرسه مستقیماً از خانم سیمینگتون پرسید که آیا در منزل اتفاقی می‌افتد که بتواند علت این مشکلات باشد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۴۴ صفحه

حجم

۲٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۴۴ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان