کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم) جودیت س. بک + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)

کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)

نویسنده:جودیت س. بک
ویراستار:سامان نونهال
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)

چاپ سوم کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم) با عنوان اصلی The Beck diet solution : train your brain to think like a thin person نوشتهٔ «جودیت س. بک» و ترجمهٔ «ندا گلچین» و «سهیلا حسین‌پور» و ویراستهٔ «سامان نونهال»، در سال ۱۴۰۳ توسط نشر ارجمند منتشر شده است. این کتاب که در دستهٔ روان‌شناسی سلامت و خودیاری قرار گرفته، بر آموزش مهارت‌های ذهنی و رفتاری برای کاهش وزن و حفظ آن تمرکز کرده است. نویسنده با بهره‌گیری از رویکرد شناخت‌درمانی، راهکارهایی را برای تغییر نگرش و رفتارهای مرتبط با خوردن ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم) اثر جودیت س. بک

کتاب «راه‌حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)» (چاپ سوم) اثری آموزشی است که با رویکرد روان‌شناسی کاربردی و شناخت‌درمانی نوشته شده است. «جودیت س. بک»، نویسندهٔ کتاب حاضر با تکیه بر تجربیات بالینی و پژوهش‌های علمی، برنامه‌ای گام‌به‌گام برای کاهش وزن و تثبیت آن ارائه داده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که خواننده را طی شش هفته با تمرین‌های روزانه و مهارت‌های ذهنی همراه می‌کند تا بتواند عادت‌های غذایی خود را تغییر دهد. این کتاب نه‌تنها به مسائل جسمانی و تغذیه‌ای می‌پردازد، بلکه بر جنبه‌های روانی و شناختی چاقی و اضافه‌وزن تمرکز دارد. نویسنده با ارائهٔ مثال‌های واقعی از مراجعان و روایت‌های شخصی، فضای کتاب را ملموس‌تر کرده است. «راه‌حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)» (ذهن خود را چنان تربیت کنید که بتوانید مانند فردی لاغر بیندیشید) به‌عنوان راهنمایی برای کسانی که بارها رژیم گرفته‌اند اما موفق به حفظ وزن نشده‌اند، طراحی شده و بر تغییر پایدار رفتار و افکار تأکید کرده است.

خلاصه کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)

کتاب بر این پایه استوار است که موفقیت در کاهش وزن، بیش از آنکه به نوع رژیم غذایی وابسته باشد، به تغییر نگرش و مهارت‌های ذهنی فرد بستگی دارد. «جودیت س. بک» با بهره‌گیری از اصول شناخت‌درمانی نشان می‌دهد که افکار مخرب و باورهای نادرست دربارهٔ غذا، گرسنگی و خودکنترلی، موانع اصلی در مسیر کاهش وزن هستند. کتاب با معرفی نمونه‌هایی از افراد مختلف که با چالش‌های کاهش وزن روبه‌رو بوده‌اند، به بررسی الگوهای فکری رایج در میان کسانی می‌پردازد که بارها رژیم گرفته‌اند اما موفق به حفظ وزن نشده‌اند. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از افراد، شکست در رژیم را به ضعف اراده نسبت می‌دهند؛ درحالی‌که مشکل اصلی، ناآگاهی از مهارت‌های لازم برای مقابله با وسوسه‌ها و افکار منفی است. در این کتاب، برنامه‌ای شش‌هفته‌ای ارائه شده و هر هفته بر یک مهارت یا تمرین ذهنی خاص تمرکز کرده؛ ازجمله شناسایی و پاسخ به افکار مخرب، برنامه‌ریزی برای موقعیت‌های دشوار، ایجاد انگیزهٔ پایدار و استفاده از کارت‌های پاسخ برای یادآوری دلایل کاهش وزن. نویسنده با مثال‌های عملی و تمرین‌های روزانه به خواننده کمک می‌کند تا به‌تدریج عادت‌های غذایی و رفتاری خود را تغییر دهد و این تغییرات را در بلندمدت حفظ کند. در نهایت، کتاب بر این نکته تأکید دارد که کاهش وزن موفق و پایدار، نیازمند آمادگی ذهنی، تمرین مداوم و پذیرش فرازونشیب‌های طبیعی این مسیر است. راهکارهای ارائه‌شده به خواننده کمک می‌کند تا نه‌تنها وزن کم کند، بلکه سبک زندگی سالم‌تری را برای همیشه در پیش بگیرد.

چرا باید کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم) را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر تغییر نگرش و مهارت‌های ذهنی، به‌جای ارائهٔ یک رژیم غذایی خاص، راهکارهایی برای مقابله با افکار مخرب و وسوسه‌های غذایی ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ «راه‌حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)» می‌آموزد که چگونه با استفاده از تکنیک‌های شناخت‌درمانی، رفتارهای غذایی خود را مدیریت و انگیزهٔ لازم برای ادامهٔ مسیر کاهش وزن را حفظ کند. تمرین‌های عملی و مثال‌های واقعی، کتاب را به راهنمایی کاربردی برای کسانی تبدیل کرده است که به‌دنبال راه‌حلی پایدار برای کاهش وزن هستند.

این کتاب برای افرادی مناسب است که بارها رژیم گرفته‌اند، اما موفق به حفظ وزن نشده‌اند؛ کسانی که با پرخوری هیجانی یا وسوسه‌های غذایی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و افرادی که به‌دنبال تغییر پایدار در سبک زندگی و رفتارهای غذایی خود هستند. این اثر برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی سلامت و کسانی که می‌خواهند مهارت‌های ذهنی خود را در زمینهٔ کنترل وزن تقویت کنند، مفید خواهد بود.

درباره جودیت س. بک

«جودیت س. بک» (Judith S. Beck) زادهٔ سال ۱۹۵۴‏ میلادی و روان‌شناسی آمریکایی است که شهرت اصلی‌اش به‌دلیل فعالیت‌هایش در حوزهٔ درمان شناختی و رفتاردرمانی شناختی است. او دختر «آرون بک»، بنیان‌گذار درمان شناختی است و بارها در کنار او به همکاری علمی پرداخته است. کتاب «راه‌حل بک برای کاهش وزن» نوشتهٔ این نویسنده است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

برخی از جوایز و تقدیرهایی که «جودیت س. بک» دریافت کرده عبارت است از:

- جایزهٔ تدریس از دانشجویان سال سوم و چهارم روان‌پزشکی (Psychiatric Residents (III & IV) Faculty Teaching Award) در سال ۱۹۹۸ - ۱۹۹۹ میلادی،

- «Excellence in Cognitive Therapy Award» در سال ۲۰۰۳ - ۲۰۰۴،

- جایزهٔ «Distinguished Contributions to the Science and Profession of Psychology» در سال ۲۰۰۷،

- «Aaron T. Beck Award for Significant and Enduring Contributions to Cognitive Behavior Therapy» در سال ۲۰۰۹،

- «Earl Bond Award for Distinguished Teaching of Medical Students and Residents» از بیمارستان دانشگاه پنسیلوانیا در سال ۲۰۱۲،

- مدرک افتخاری «Doctor of Humane Letters» اهداشده از کالج Assumption در سال ۲۰۱۸ میلادی.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

سایت ناشر Hachette UK اشاره کرده که کتاب «راه‌حل بک برای کاهش وزن» یکی از بهترین کتاب‌ها در تمرکز بر روان‌شناسی کاهش وزن دائم است؛ همچنین «Elle magazine» (ستون سلامت آن) گفته است روش بجای رژیم خشک و دستوری، صادقانه و بی‌پیرایه است و می‌تواند ذهن و زندگی فرد را تغییر دهد. AudioFile Magazine در بررسی نسخهٔ صوتی کتاب اشاره کرده که کتابْ درس‌های جسورانه‌ای دارد برای مدیریت افکار، احساسات و عوامل محیطی که باعث می‌شوند انسان رژیم خود را ناکام بگذارد.

بخشی از کتاب راه حل بک برای کاهش وزن (جلد دوم)

«چنانچه وزن کم کردن برایتان دشوار است یا وزن کم کرده‌اید اما دوباره به سر جای اوّلش بازگشته است، آیا شده خود (من آدم خیلی ضعیفی هستم ... انگیزهٔ لازم برای این کار را ندارم)، بدن (یک جای کار میلنگد ... اصلاً نمیتوانم وزن کم کنم)، یا رژیم غذاییتان (این برنامهٔ غذایی اصلاً به درد من نمی‌خورد) را سرزنش کرده باشید؟

مایهٔ بسی خوشحالی است که بگویم علت اینکه چرا موفق نبوده‌اید چیز دیگری است. شما دقیقاً نمی‌دانستید که باید چه‌گونه رژیم بگیرید. همین‌که بفهمید چه‌گونه رژیم بگیرید، ترازو هفته به هفته عدد کوچکتری را نشان خواهد داد. سایز لباستان کاهش پیدا خواهد کرد. تمام فوایدی را که محصول بدنِ لاغرتر و ترکه‌ای‌تر است، تجربه خواهید نمود؛ یعنی انرژی‌تان بیشتر خواهد شد، اعتماد به نفس‌تان بالاتر خواهد رفت، تندرستی و عزت نفس‌تان بیشتر خواهد شد، و مکافات کمتری خواهید کشید. میتوانید تمام فواید مزبور را به دست آورید و برای همیشه در اختیار داشته باشید. کاهش وزنی که این‌گونه حاصل می‌کنید مانند گذشته، از دست نخواهد رفت. و به مدد مهارت‌هایی که یاد می‌گیرید میتوانید به چرخهٔ کاهش - برگشتِ وزن، برای همیشه خاتمه دهید.

به مجرد اینکه بیاموزید چه‌گونه رژیم غذاییِ خود را ادامه دهید، از پس اجرای مواردِ بالا برخواهید آمد. راه حل بک برای کاهش وزن به شما می‌آموزد چه‌گونه از تقلب کردن در رژیم بپرهیزید؛ چه‌گونه در برابر غذاهای وسوسهانگیز مقاومت کنید- حتی اگر درست مقابل دیدگانتان باشد؛ و چه‌گونه با گرسنگی، ولعها، استرس، و هیجانهای منفیِ شدید مقابله کنید، آن هم بدون اینکه برای آرام ساختن خود به غذا روی آورید.»