کتاب مذاکره حرفه ای
معرفی کتاب مذاکره حرفه ای
کتاب مذاکره حرفهای نوشتۀ مایکل بنولی یل و وی هوآ با ترجمۀ مریم عرضی و ویرایش لعیا نبیفر در انتشارات آریانا قلم به چاپ رسیده است. این کتاب راهنمایی برای افزایش مهارت در فن مذاکره است و ضمن خلاصه کردن اصول نظری و عملی این کار، با ارائۀ پیشنهادها و راهکارهایی تلاش میکند بر توانایی مذاکرهکننده بیفزاید.
درباره کتاب مذاکره حرفه ای
مذاکره کاری پیچیده و چالشبرانگیز است. این کار، به ترکیبی از دانش، مهارت، تجربه و بصیرت نیاز دارد. برای اینکه مذاکرهکنندۀ موفقی بود باید مجموعهای از عمل و عکسالعمل را با توجه به فضای مذاکره انتخاب کرد. کتاب مذاکره حرفهای، تمرینها و روشهایی را ارائه کرده است که کمک میکند در هر وضعیتی مذاکرهکننده، موفق باشد. کتاب، اصول نظری و عملی این کار را خلاصه کرده و پیشنهادهایی را هم برای موفقیت در مذاکره ارائه داده است.
کتاب مذاکره حرفهای به چنین پرسشهایی پاسخ داده است: کدام طرف باید اولین پیشنهاد را مطرح کند؟ چگونه باید پیشنهادها را مطرح و به آنها پاسخ داد؟ چگونه میتوان از طرف مقابل امتیاز گرفت؟ چگونه میتوان به توافقی مناسب رسید؟ همچنین کتاب کمک میکند که شیوههای ارزیابی توانایی خود و طرف مقابل شناسایی شوند تا بر توانایی مذاکرهکننده بیفزاید.
نویسندگان میگویند مذاکره، علاوه بر این روشها و راهکارها به ابعاد دیگری هم نیازمند است که بیشتر به ویژگیهای شخصیتی فرد بستگی دارند؛ همچون طرز فکر صحیح، داشتن پشتکار، قوی بودن در رویارویی با چالشها، خلاق بودن و... . کتاب مذاکره حرفهای در ۴ فصل تدوین شده است و عنوان آنها عبارت است از:
فصل ۱: آماده شدن برای مذاکره
فصل ۲: انتخاب سبک مذاکره
فصل ۳: انجام مذاکره
فصل ۴: ایجاد روشی برای خود
خواندن کتاب مذاکره حرفه ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای مرتبط با مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مذاکره حرفه ای
«مذاکرهکنندگان موفق برای این کار تربیت میشوند، نه اینکه اینچنین زاده شده باشند. گرچه ممکن است بعضی افراد از نبوغ و بصیرت (مثلاً توانایی همدلی با دیگران) برخوردار باشند، اما بیشتر مذاکرهکنندگان موفق اصول و روشهای خود را به مرور زمان به دست آوردهاند و میدانند که مذاکره کردن کاری فکری است. برای اینکه مذاکرهکنندۀ موفقی باشید باید در موقعیت مذاکره از لحاظ روحی احساس آرامش کنید، یعنی بتوانید تحمل بلاتکلیفی داشته باشید، با رفتارهای غیرمنتظره کنار بیایید، به شیوهای سنجیده خطر کنید و براساس اطلاعات ناقص تصمیم بگیرید. باید بهجای فکر کردن به برد و باخت، به حل کردن مسائل و ایجاد فرصت بیندیشید، چراکه اگر برخوردی سلطهجویانه داشته باشید، احتمال مشاجره زیاد خواهد بود. اگر شما «برنده» شوید حتماً کسی که ممکن است مجبور باشید ماههای آینده را با او کار کنید بازنده خواهد شد.»
حجم
۵۵۹٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۵۵۹٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه