دانلود و خرید کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران رضا ماحوزی
تصویر جلد کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران

کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران

معرفی کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران

کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران نوشتهٔ رضا ماحوزی در انتشارات مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شده است.

درباره کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران

در کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران ابتدا به وضعیت عمومی و بنیادهای حامی علم و فناوری در کشورهای اسلامی و غیر‌اسلامی پرداخته می‌شود و ضمن دادن اطلاعاتی دربارهٔ بنیادهای خیریه مردمی، دیگر کشورها به بنیادهای حامی علم و فناوری بررسی می‌شوند.

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکده‌های مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهش‌ها و مطالعاتی که هدف آن‌ها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیم‌گیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحب‌نظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریه‌پردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.

این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نام‌های «پژوهشکده فرهنگ‌‌پژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدن‌‌پژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگ‌پژوهی و دانشگاه‌پژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاه‌های کشور به‌منظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌منظور بهره‌گیری از دانش آن‌ها در زمینه‌های مختلف» نام برد.

این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی به‌منظور تقویت هویت‌ فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.

مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش می‌کند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند.

خواندن کتاب حامیان علم و فناوری در جهان و ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به فعالان حوزهٔ فناوری پیشنهاد می‌کنیم. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است
فرهنگ تشریحی واژگان؛ مدیریت فناوری اطلاعات
موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی
قصه های ماندگار
نسرین امینی
موادفروشان (جلد اول، جنگ داخلی ۱)
علی رجایی
جهانگردی گردشگری
هوشنگ اسدزاده
تندر بی‌پایان و چند شعر بلند
رضا اسکندری
انقلاب فراصنعتی و تمثیل های مدیریتی
فریدون دشتی نژادپور
حقوق مالیه عمومی
امیرحسین سلیمان فلاح
روشنفکری دینی سکولار
کاظم سام‌دلیری
انقلاب اسلامی از دیدگاه اندیشمندان روس
رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه
جرعه ای از زلال نهج البلاغه (جلد اول)
حسن صادقی
کشوی شماره ۴
زهرا ایمانی
اربعین العلائی فی کلام العلی
یوسف بن آیبیک المنفعی (؟) الحنفی
گزیده ای از مباحث علم صرف
سیدمسعود طاهری
رحمت نبوی، خشونت جاهلی
صابر اداک
عادت عشق
دوریس لسینگ
کانی ها و سنگ ها
جی. ریچارد ویلسون
به سوی پیروزی
مصطفی خرامان
تاریخ اندیشه های جامعه شناسی (جلد دوم)
میشل لالمان
مرگ معصومیت
مریم شوشتری
مکتب در فرآیند تکامل
سیدحسین مدرسی طباطبایی

حجم

۶٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۶٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۲۴,۰۰۰
تومان