کتاب تحلیلی سیاستی از مناسبات فرهنگ و دانشگاه در ایران
معرفی کتاب تحلیلی سیاستی از مناسبات فرهنگ و دانشگاه در ایران
پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی با هدف «پژوهش در زمینه های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شده است. ایدهٔ اولیه نیاز به تأسیس پژوهشکدههای مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامهریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهشها و مطالعاتی که هدف آنها ارائه نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیمگیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحبنظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریهپردازی درباره آموزش عالی ایران، سبب تأسیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی شد. بر این اساس، شورای گسترش آموزش عالی با تأسیس پژوهشکده با ساختار چهار گروه مطالعات آیندهنگر، مطالعات اجتماعی، مطالعات زنان و مطالعات فرهنگی موافقت شد.
پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی در سال ۱۳۸۵ و در چارچوب سیاستهای مصوب، فعالیتهای انتشاراتی خود را آغاز کرد. هدف انتشارات، چاپ و نشر یافتهها و نتایج مطالعات و پژوهشهای انجامشده در قالبهای گوناگون و با صورتی آراسته و متناسب با ذائقه اندیشهورز جامعه علمی ایران است.
حاصل این تلاشها از سال ۱۳۸۵ تاکنون، انتشار بیش از۴۹۰ عنوان کتاب تخصصی در حوزه آموزش عالی و تعداد قابل توجهی ویژهنامه، فصلنامه، بروشور و … در حوزههای مختلف علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و اجتماعی است.
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۶ صفحه
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۶ صفحه