دانلود و خرید کتاب ادبیات و اقتصاد آزادی: نظم خودجوش فرهنگ پل کانتور ترجمه سلما رضوان‌جو
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب ادبیات و اقتصاد آزادی: نظم خودجوش فرهنگ اثر سلما رضوان‌جو

کتاب ادبیات و اقتصاد آزادی: نظم خودجوش فرهنگ

معرفی کتاب ادبیات و اقتصاد آزادی: نظم خودجوش فرهنگ

«ادبیات و اقتصاد آزادی: نظم خودجوش فرهنگ» نوشته پل کانتور(-۱۹۴۵) و استفن کاکس(-۱۹۴۸) است. مجموعه نوشتارهای آمده در این کتاب می‌کوشد فاصله میان ثروت‌آفرینی و معناآفرینی که هدف اقتصاد و ادبیات است را پر کند و این دو را علومی نه متضاد که همگرا معرفی کند. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: در این کتاب به بررسی این مسئله می‌پردازیم که آیا شکل‌ها و قالب‌های تفکر اقتصادیِ همدل با کاپیتالیسم می‌توانند دریافت و ادراک ما را از ادبیات به شیوه‌ای تازه تغییر دهند. برای مثال بر اساس شواهد و قراین مورد تایید، باور بر این است که رقابت آزاد می‌تواند مشوق خلاقیت و پیشرفت در حوزه صنعت و بازرگانی باشد. اما آیا می‌توان گفت که رقابت در حوزه‌های فرهنگی هم تا همین اندازه نیرویی سالم و پیش‌برنده است؟ در مقاله اول این کتاب، پل ای. کانتور نشان می‌دهد که در مورد رمان‌های دنباله‌دار، ماهیت رقابتی صنعت نشر در قرن نوزدهم در بریتانیا از برخی جهات باعث پیشرفت و ارتقای کیفی تولیدات ادبی بوده است. داریو فرناندز موررا در مقاله‌ای درباره دن‌کیشوت نشان می‌دهد که میگوئل سروانتس تصویری از فواید آزادی اقتصادی را در اوایل قرن هفدهم، سال‌ها قبل از آنکه آدام اسمیت مفهوم بازار آزاد را «کشف» کند، ارائه کرده بود. برخلاف تصور عموم که زنان باید کاپیتالیسم و نظام سرمایه‌داری را نظامی ستم‌پیشه تلقی کنند، کاکس نشان می‌دهد که کاتر این نظام را آزادکننده می‌داند. هم برای قهرمان داستانش، هم برای خودش به ‌عنوان یک نویسنده. این کتاب که با سروانتس و جانسون در قله ادبیات اروپا کار تحلیل را آغاز کرده است، آن را با بررسی یک نویسنده معاصر نیجریایی به پایان می‌برد و به ما نشان می‌دهد که آزادی اقتصادی کشف انحصاری و مایملک غربیان نیست، بلکه اصولا میراث مشترک انسان‌ها در همه جای دنیاست.

نظرات کاربران

سمانه
۱۳۹۸/۱۲/۰۱

میشه تخفیف بذاریدد؟

فرشید
۱۴۰۱/۱۲/۱۲

نسخه چاپی ۹۰۰۰۰ تومن، نسخه الکترونیکی طاقچه ۴۰۰۰۰۰ تومن ، جل الخالق!

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۳)
شاید از خود بپرسیم که چرا مارکسیسم تا این ‌اندازه برای متفکران حوزه علوم انسانی جذاب بوده است. مارکسیسم اصولا در ادراک کنش‌های انسانی روشی تقلیل‌دهنده دارد، یعنی خود سوژه انسانی را از مرکز توجه خارج می‌کند و جای آن سراغ نیروهای عظیم و متنوع و غیرشخصی می‌رود تا به کمک آنها الگوهای تاریخی و اجتماعی را توضیح دهد.
Mahan Mehravard
افراد به این دلیل انقلابی نمی‌شوند که «شرایط» مادی خاصی را تجربه کرده‌اند، بلکه به این دلیل انقلابی می‌شوند که آن شرایط خاص را از نظر اخلاقی خطا می‌دانند. انقلابی‌ها را قضاوت‌های اخلاقی به‌ وجود می‌آورد.
niloufar.dh
افراد به این دلیل انقلابی نمی‌شوند که «شرایط» مادی خاصی را تجربه کرده‌اند، بلکه به این دلیل انقلابی می‌شوند که آن شرایط خاص را از نظر اخلاقی خطا می‌دانند. انقلابی‌ها را قضاوت‌های اخلاقی به‌ وجود می‌آورد.
niloufar.dh

حجم

۷۷۸٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۶۰۰ صفحه

حجم

۷۷۸٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۶۰۰ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان