کتاب جودی ملکه می شود
معرفی کتاب جودی ملکه می شود
کتاب جودی ملکه می شود نوشتهٔ مگان مک دونالد است و با ترجمهٔ محبوبه نجف خانی در نشر افق منتشر شده است.
درباره کتاب جودی ملکه می شود
جودی دمدمی نام یکی از شخصیتهای مشهور مگان مک دونالد است. این کتاب دربارهٔ ماجراهای دختری بهنام جودی است که ماجراهای جالبی را پشت سر میگذارد. در این جلد هم داستانهایی برای او پیش میآید. کتاب جودی ملکه می شود جودی همیشه به این فکر میکند که در طول عمر ۸سالهاش هیچوقت ملکه نشده و جای ملکهشدن در زندگیاش خالی است.
خواندن کتاب جودی ملکه می شود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره مگان مک دونالد
مگان مک دونالد متولد فوریهٔ ۱۹۵۹ در ایالت ویرجینیا است. او مدرک فوقلیسانس کتابداری از دانشگاه پیتسبورگ دارد و نوشتن را از ۱۰سالگی در مدرسه شروع کرده است. مشهورترین مجموعه داستان او مجموعه داستان «ماجراهای جودی دمدمی و برادرش استینک» است.
بخشی از کتاب جودی ملکه می شود
«جودی دمدمی احساس میکرد بنفشتر از یک شاهزادهخانم است. مثل یک ملکه! زیر تختخوابش یک بلوز داشت که یکعالمه راه از انگلستانِ راستراستکی به دستش رسیده بود. روی بلوز عکس تاج بود و زیرش نوشته شده بود: آرام باش و ادامه بده.
جودی بهترین ماژیک رنگ ثابتش را برداشت و در ادامهٔ جملهٔ روی بلوزش نوشت: مثل یک ملکه.
ضربان قلبش کمی تندتر شد.
آخر چطوری میتواند آرام باشد و ادامه دهد! آن هم وقتی که تازه فهمیده با یک ملکه نسبت فامیلی دارد.
جودی آرام و قرار نداشت که زودتر برای آن ملکه نامه بنویسد و این خبر مهم را به او بدهد. آرام و قرار نداشت که زودتر به او بگوید آنها تقریباً با هم فامیلاند!
استینک از کلاس کاراته برگشت خانه و از جودی پرسید: «چرا موهایت بنفش شده؟ آبدماغ حلزون بهش مالیده؟ یا نکند از چیز میزهای زامبی من استفاده کردهای؟»
«استینک، حدس بزن چی شده. من یکجورهایی تقریباً ملکه هستم! اگر باور نمیکنی، از مامانبزرگ لو بپرس.»
استینک گفت: «مامانبزرگ لو مجبور شد برود خانهاش.»
«خب، مامانبزرگ به من گفت اسم خانوادهٔ ما برمیگردد به انگلستان زمان خیلی قدیم و من با ملکه الیزابتِ اول فامیل هستم. راست میگویم.»»
اگه تینیجرید این کتاب براتون عالیه
بابا خیلی خوبه نمیتونم از خوندش دست بردارم