کتاب جودی و دوشنبه های دلگیر
معرفی کتاب جودی و دوشنبه های دلگیر
کتاب «جودی و دوشنبههای دلگیر» نوشتهٔ مگان مکدونالد و ترجمهٔ محبوبه نجفخانی است که توسط انتشارات افق منتشر شده است. داستان درباره دختری به نام جودی است که با خلاقیتش روزهای کسلکننده را به لحظات شاد و پرانرژی تبدیل میکند.
درباره کتاب جودی و دوشنبههای دلگیر
کتاب جودی و دوشنبههای دلگیر آموزنده برای کودکان است که به مسائل روزمره و احساسات درونی آنها میپردازد. در این کتاب، جودی، شخصیت اصلی داستان، با چالشهای مختلفی روبهرو میشود که هرکدام بهنوعی به رشد شخصیتی و اجتماعی او کمک میکند. مگان مکدونالد با زبانی ساده و صمیمی، دنیای کودکان را به تصویر میکشد و خوانندگان را به دنیای جودی میبرد. این کتاب نهتنها برای کودکان، بلکه برای والدین و مربیان نیز میتواند منبعی برای آموزش و درک بهتر احساسات و نیازهای کودکان باشد. کتاب جودی و دوشنبههای دلگیر برای علاقهمندان به داستانهای کودکانه و تربیتی، گزینهای مناسب است که میتواند به تقویت مهارتهای اجتماعی و عاطفی کودکان کمک کند.
کتاب جودی و دوشنبههای دلگیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۶ تا ۹ساله، بهویژه دختران پرانرژی و خیالپرداز، مناسب است. اگر به داستانهای شاد و آموزنده دربارهٔ زندگی روزمره، دوستیها و چالشهای کودکانه علاقهمندید، این کتاب میتواند تجربهای متفاوت باشد.

داشتم توی طاقچه میگشتم و یهو این کتاب رو دیدم واقعا من با این مجموعه کتاب بزرگ شدم🥲 البته برای سن پایین تره منم وقتی کوچیک تر بودم میخوندم ولی خیلی دوستش داشتم یعنی همه ی جلد های جودی دمدمی
کتاب خیلی خیلی جالبی است من بعضی وقت ها فکر میکنم که دارم فیلم میبینم.
خیلی قشنگه خیلییییییییی
به نظرم عالیه✨️🪄🐍