کتاب هزینه نهایی صفر
معرفی کتاب هزینه نهایی صفر
کتاب هزینه نهایی صفر نوشتهٔ جرمی ریفکین با ترجمهٔ سعید زرگریان و علیرضا خاکساران در انتشارات آموخته منتشر شده است.
درباره کتاب هزینه نهایی صفر
سنتگرایان طرفدار بازار آزاد نمیتوانند بهراحتی بفهمند که آیندهٔ حاکمیت و اقتصاد در همدار (یعنی دنیایی از جنس مشارکت، اشتراکگذاری، دغدغهٔ بومشناختی و روابط انسانی) است. جرمی ریفکین با مهارت تمام به توصیف عوامل تأثیرگذاری میپردازد که زمینهساز این پارادایم جدید میشوند و زندگی شخصی و اقتصاد ما را دگرگون میکنند. این کتاب شرحی فوقالعاده خواندنی از پیشرفت بزرگ بعدی است.
ریفکین به زیبایی توضیح میدهد که چگونه کاهش شدید هزینههای مبادله، ارتباطات و هماهنگی سبب توسعهٔ مناسبات گروههای کوچک در سطح جهانی میشود و بدین ترتیب تصمیماتی را که انسان میتواند برای سازماندهی اجتماعی خود بگیرد از اساس دستخوش تغییر میکند. این کتاب را بخوانید، لذتش را ببرید و دستبهکار ساختن دنیای جدیدی شوید که در آن بازار و دولت نهتنها همدار را نابود نمیکنند، بلکه با آن همراستا هستند.
نویسنده در کتاب هزینه نهایی صفر ما را با خود به آینده میبرد؛ به جایی فراتر از مصرفگرایی و به سمت کسانی که خود تولیدکنندهٔ آنچه مصرف میکنند هستند و داشتههایشان را در همداری مشارکتی با دیگران شریک میشوند. این جلوهٔ معاصر «سوادشی گاندی» است. چشمانداز ملموس او دربارهٔ مردمیکردن نوآوری و خلاقیت در مقیاسی جهانی برای رفاه همگان هم الهامبخش است و هم شدنی.
خواندن کتاب هزینه نهایی صفر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام صاحبان کسبوکار پیشهاد میکنیم.
درباره جرمی ریفکین
جرمی ریفکین متولد ۲۶ ژانویه ۱۹۴۵ اقتصاددان و جامعهشناس آمریکایی و نویسندهٔ ۲۱ کتاب دربارهٔ تأثیر تغییرات اجتماعی و فناوری بر اقتصاد، نیروی کار، جامعه و محیطزیست است که از آن جمله میتوان به کتابهای «انقلاب صنعتی سوم» و «پایان کار» اشاره کرد.
کتاب دارای حجم بالایی و پر از اطلاعات می باشد. پایه کلی بر اساس اینترنت اشیا و فناوری های پیش رو که موجب کاهش هزینه ها می شود. به نظرم برای افرادی که در این زمینه پژوهش می کنند کاربردی