کتاب طریق صوفیانه عشق
معرفی کتاب طریق صوفیانه عشق
کتاب طریق صوفیانه عشق نوشتهٔ ویلیام سی. چیتیک و ترجمهٔ مهدی سررشته داری است. انتشارات مهراندیش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر برای مطالعهٔ نظاممند آثار مولانا نوشته شده است.
درباره کتاب طریق صوفیانه عشق
کتاب طریق صوفیانه عشق در مقدمه به آثار مولانا، تعالیم او و ۳ بُعد تصوف پرداخته و سپس موضوع و طرح کتاب حاضر را بیان کرده است.
بخش اول این کتاب با عنوان «نظریه» به موضوعاتی مانند خدا و جهان و انسان پرداخته. بخش دوم با عنوان «عمل» نیز درمورد پیامبران و اولیا و... توضیح داده است. بخش سوم کتاب حاضر نیز «وصول به حق» نام دارد که فصلهایی مانند «عشق»، «باغ بهار»، «معشوق دلربا» و... را در خود گنجانده است. کتاب طریق صوفیانه عشق نوشتهٔ ویلیام سی. چیتیک ۳ بخش یادشده را از منظر و دیدگاه مولانا که او هم به این تقسیمبندی قائل بوده، شرح داده است. نویسنده این طرح را برای مطالعهٔ آثار مولانا پیشنهاد کرده است.
مولانا با نام کامل «جلالالدین محمد بلخی» در تاریخ ۶ ربیعالاول ۶۰۴ (۱۵ مهر ۵۸۶) به دنیا آمد و در تاریخ ۵ جمادیالثانی ۶۷۲ هجری قمری (۴ دی ۶۵۲ هجری شمسی) درگذشت. او معروف به مولوی و رومی هم بوده و شاعر پارسیگوی ایرانی است.
اثرگذاری آثار مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغانها، تاجیکها، ترکها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای میانه و مسلمانان جنوب شرق آسیا همواره از میراث معنوی رومی تأثیر گرفتهاند. اشعار او بهطور گسترده و به بسیاری از زبانهای جهان ترجمه و خوانده شده است. بیشتر آثار مولوی به زبان فارسی سروده شده اما او در اشعارش بهندرت از ترکی، عربی و کاپادوسیهای یونانی نیز استفاده کرده است. مثنوی معنوی اثر او که در قونیه تصنیف شده یکی از عالیترین اشعار زبان فارسی بهشمار میرود که در ۶ دفتر مجزا سروده شده است. این کتاب به زبان شعر نوشته شده و در آن میتوان حکایتهای مختلفی را در بستری مشترک خواند و از نکات مهم و پندهای موردنظر شاعر آگاه شد.
خواندن کتاب طریق صوفیانه عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ نظاممند آثار مولانا پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب طریق صوفیانه عشق
«مولانا بر کسانی که به جهان برون و درون خود مینگرند و درنمییابند که آنچه میبینند پردهای است که بر واقعیت کشیده شده است، رحم میاورد و به حقارت در آنان نظر میکند.»
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۳۷۹ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۳۷۹ صفحه