کتاب بخش های نزیسته وجودت را زندگی کن
معرفی کتاب بخش های نزیسته وجودت را زندگی کن
کتاب بخش های نزیسته وجودت را زندگی کن نوشته رابرت الکس جانسون و جری ام رال است و با ترجمه مینا اعظامی در انتشارات شبگون منتشر شده است.
درباره کتاب بخش های نزیسته وجودت را زندگی کن
نیمه نخست زندگی را به سروسامان دادن شغل، یافتن همسر و همراه، رسیدگی به خانواده، و انجام وظایف فرهنگیای میكنیم كه جامعه از ما انتظار دارد. هزینه تمدن امروزی این است كه به ناچار تک بعدی میشویم، و پیوسته در آموزش، حرفه، و خصوصیات شخصیمان تخصص به دست میآوریم. اما وقتی در میانه زندگی و در میانسالی به نقطه عطف میرسیم، روح و روان شروع به جستوجوی چیزهایی میكند كه اصیل، حقیقی، و معنا دارند. در این هنگام بعدهای جا افتاده زندگیمان از درون سر بر میآورند، و منتظر بذل توجه ما هستند.
نگارش این كتاب با این هدف بوده است كه به شما كمک كند احساس پشیمانی، نومیدی، و ناخرسندی را به آگاهی برتر تبدیل كنید. همچنین روشهایی هوشمندانه را مطرح میكند تا مسیرهای نرفته را كشف كنید، بیآنكه موجب آسیب خود یا دیگران شوید. با بهكارگیری ابزار و روشهایی كه در این كتاب مطرح میشوند، شما خواهید آموخت
محدودیتهای قدیمی را كنار بگذارید؛
رابطههای دوستانه، خانوادگی، و شغلی را احیا كنید؛
انتخابهای جدید زندگی و استعدادهای نهان را محقق كنید؛
از فرصتهای «چالشبرانگیز» دوران میانسالی استقبال كنید؛
در هنر زندگی واقعی در لحظه حال مهارت یابید؛
ارتباط با زندگی نمادین را احیا كنید، و پیوند ضروری میان آگاهی معمول و آگاهی روشنگرانه را پویایی بخشید.
خواندن کتاب بخش های نزیسته وجودت را زندگی کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم.