دانلود و خرید کتاب آهسته سازی دیوید اسل ترجمه فریبا مقدم
تصویر جلد کتاب آهسته سازی

کتاب آهسته سازی

معرفی کتاب آهسته سازی

کتاب آهسته‌ سازی، اثر دیوید اسل با ترجمه فریبا مقدم به چاپ رسیده است. دیوید اسل در این کتاب تصویری از زندگی پرشتاب امروزی را در برابر ما قرار می‌دهد تا ضرورت آهسته‌سازی را درک کنیم.

 درباره کتاب آهسته سازی

دیوید اسل در این کتاب با آوردن نمونه‌هایی ملموس از زندگی متعارف ما نشان می‌دهد چگونه همۀ انسان‌ها نقطۀ کافی را گم کرده‌اند و سرگشته و سراسیمه در پی آنچه به گمان آن‌ها موجب خشنودی‌شان می‌شود، می‌دوند.

 او با بیانی ساده و گویا توضیح می‌دهد که منظور از آهسته‌ سازی، کند کردن روند کارها نیست، بلکه بهره‌گیری از حداکثر انرژی درونی با شیوه‌ای سازگار با جریان هستی‌ است. اسل از تجربیات زندگی خودش در این کتاب بهره می‌گیرد تا نگرش تاز‌ه‌اش را با ما سهیم شود، زیرا او یک سراینده، ورزشکار و مجری برنامه‌های الهام‌بخش رادیو و تلویزیون بسیار موفق بوده که این روش را در زیستن خود به خوبی اجرا کرده است. 

روال کار اسل کاوش در ژرفای درون است که نمود و تأثیر آن در زندگی بیرون به درستی پدیدار می‌شود. او از دو نیروی قصد یا همان نیت قلبی و سپاس‌گزاری یا همان شکرِ داشته‌ها را بجا آوردن آغاز می‌کند و سپس به مرحلۀ بیرونی، یعنی عمل می‌رسد. نگارنده نیت درست را برابر با هدف‌گذاری درست می‌داند و اهمیت آن را برای برخوردای از کامیابی و شادمانی، بنیادین می‌داند. 

 دیوید اسل به جزییات پرورش نیرو می‌پردازد تا بتوانیم به اندام دلخواه خود و تندرستی دست یابیم. دیوید که خود یک ورزشکار موفق است، باور دارد برای رسیدن به این هدف نیازی به تمرینات بدنی چندساعته نیست و برای اثبات درستی این ادعا تجربۀ برخی از ورزشکاران مطرح در سطح جهانی و مراجعه‌کنندگانش را گواه می‌آورد. آنگاه این موفقیت بیرونی را به همۀ جنبه‌های گوناگون زندگی بسط می‌دهد؛ چرا که به اعتقاد اسل کارمایۀ همۀ این دگرگونی‌ها همان پرورش نیروی درونی‌ست؛ موهبتی که همۀ ما انسان‌ها از آن برخوردار هستیم. او تمرینات محدود، اما مؤثر بدنی را با جزییات لازم فقط به مدت چهل و پنج دقیقه و چهار بار در روز ارائه می‌دهد.

نویسنده بر مبنای تجارب عملی و علمی، یک رژیم غذایی دقیق و دارای میوه، سبزیجات و پروتئین‌های کم‌چرب را معرفی می‌کند. او بارها در کتاب از دستاوردهای بیرونی به پیوند نزدیک با سرچشمۀ زندگی بازمی‌گردد و شیوه‌هایی ساده و کارآمد را که خود انجام می‌دهد، با ما در میان می‌گذارد. دیوید تأکید می‌کند که خود در میانۀ این راه بی‌پایان قرار دارد، اما هیچگاه از لذت این پیوند روگردان نیست.

در این کتاب با انسانی چندوجهی رو به رو هستیم که جنبه‌هایی از وجود گستردۀ خود را با ما به اشتراک می‌گذارد. او که می‌نویسد، می‌سراید و ورزشکار و یک مجری شورانگیز است، در همان آغاز ما را متوجه می‌نماید که می‌توانیم بسیار فراتر از آنچه هستیم، زندگی کنیم؛ بی آن که دست و پا بزنیم و تقلا کنیم. اسل این معجزه را در «مقدمه» چنین شرح می‌دهد که با پذیرش همۀ احساس‌های خود به چنان تمرکزی دست می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یابیم که اختیار حداکثر انرژی درونی‌مان را در دست می‌‌گیریم. او از نیاز ما به آهسته‌ سازی می‌گوید؛ چرا که با رسیدن به فن‌آوری‌های پیشرفته که در ظاهر هدف از آن‌ها آسان‌تر کردن زندگی ما بوده است، پرمشغله‌تر و بی‌قرارتر شده‌ایم. 

در نخستین قسمت از بخش یکم با عنوان «نیروی قصد»، اسل نیت‌های کوچک، اما خالص و مهم روزانه را پیشنهاد می‌دهد تا به آهستگی، ما را به هماهنگی با نیروهای درونی‌مان برساند. او تأکید می‌کند که اعتقاد به تجلی این نیت‌ها زیربنای استواری پدید می‌آورد و ما را به سوی کامروایی رهنمون می‌شود. 

در دومین قسمت از بخش یکم با عنوان «نیروی سپاس»، تشویق می‌شویم تا موهبت‌های خود را بشناسیم و نه تنها برای آن‌ها سپاس‌گزار باشیم، بلکه دریابیم هر آنچه هست، کافی و بدون کاستی‌ست. 

در سومین قسمت از بخش یکم با عنوان «نیروی عمل»، کاستن از سرعت و دست به کار شدن در رابطه با نیت‌هایی که داریم، مطرح می‌گردد و به نمونه‌های واقعی از کسانی که در این راه گام برداشته‌اند، اشاره می‌شود. 

در بخش دوم با نام «آهسته‌ سازی برای به اوج رساندن نیروی شخصی»، در قسمت آغازین آن با عنوان «درک نیروی درون»، با شمردن موانع دست‌یابی به این نیرو مانند حسادت، ناامیدی و تنبلی، اوج توانمان به ما نشان داده می‌شود. 

در قسمتی دیگر از این بخش با نام «نیروی خود را در هر بخش از زندگی افزایش دهید»، نویسنده درخواست کمک، رها کردن کینه‌توزی، اولویت دادن به خود و صداقت را عوامل افزایندۀ نیروی زندگی اعلام می‌کند. 

بخش سوم، «آهسته‌ سازی برای به دست آوردن اندام، انرژی و سلامت مطلوب» نام دارد و اسل در دو قسمت مجزا، اما مرتبطِ آن شیوه‌هایی نوین و مؤثر را برای ورزش و تغذیۀ درست پیشنهاد می‌دهد. 

در چهارمین بخش با عنوان «آهسته‌ سازی برای افزایش ارتباط معنوی»، اهمیت تمرکز بر نیت‌ها و ارتباط برقرار کردن از طریق دعا با آفریدگار و اختصاص زمان‌هایی مشخص به دعا و مراقبه یادآوری می‌شود. در اینجا دیوید شرح می‌دهد که هر زمان ومکانی برای پیوند با اصل هستی مناسب و بجاست و توصیه می‌کند مراسم و آداب خاصی برای این منظور داشته باشیم و به طور منظم آن‌ها را اجرا کنیم. او مناسک و آداب ویژۀ خود را برای نزدیکی با پروردگار شرح می‌دهد.

در بخش پنجم با نام «آهسته‌ سازی برای ایجاد عشق مطلوب» که دارای قسمت‌های «به سوی عشقی عمیق» و «علایم خطر و مرزهای عشق سالم» است، به پیشگیری از تکرار اشتباهات و برقراری روابط سالم می‌پردازد و اعلام می‌کند:.«ازدواج می‌تواند تجربه‌ای شگفت‌انگیز باشد، اما فقط در صورتی که واقعاً آمادۀ آن باشیم »

در بخش ششم با عنوان «سرعت خود را کاهش دهید تا به دنیا و خودتان کمک کنید»،با قسمت‌های «خدمت به خود و دیگران» و «نتیجۀ نهایی را رها کنید»، شرح می‌دهد که میل به خدمت نه تنها موجب شادی ما، بلکه موجب شادی همۀ دنیا می‌شود و این از سخنان ارزشمند مهاتما گاندی‌ست که زندگی او بر همۀ دنیا تأثیرگذار بود.

 دیوید در اینجا نشانه‌ای مهم در خدمت‌گزاری را یادآور می‌شود که رؤیاهایتان را باتمامی نیرو دنبال کنید، اما دلبستۀ نتیجۀ آن‌ها نباشید؛ نتیجۀ نهایی را رها کنید! و این مفهوم را با ظرافت وصف می‌کند که نتیجه هر چه باشد، احساس برنده بودن خواهیم داشت. 

نگارنده در بخش پایانی کتاب با نام «خاتمه» نوید می‌دهد: « سرعت خود را کم کنید و آنچه را در زندگی دارید، گرامی بدارید... اکنون هنگام آن رسیده است که همۀ آنچه را می‌خواهید، به دست آورید.»

 خواندن کتاب آهسته سازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب برای کسانی که آشفته و سراسیمه هستند، اعتیاد به کار دارند، موفقیت‌خواه به شمار می‌آیند و با این که تلاش بسیار می‌کنند، از زندگی خود راضی و خشنود نیستند، مفید خواهد بود. همچنین این مطالب می‌تواند به آدم‌هایی که از بیماری‌های جسمانی و وزن اضافی رنج می‌برند، یاری برساند تا به شیوه‌ای کارساز و ساده از تندرستی و زیبایی اندام خود لذت ببرند. مطالعۀ این اثر همچنین  می‌تواند برای آن‌هایی که در برقراری روابط با دیگران دچار مشکل هستند و نیز کسانی که نکات مثبت زندگی خود را نمی‌بینند و به درجاتی از افسردگی مبتلا شده‌اند، مشکل‌گشا باشد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۸۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

حجم

۱۸۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
تومان