دانلود و خرید کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان س. کیت کانر ترجمه میرمحمود میرنسب
تصویر جلد کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان

کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان

معرفی کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان

کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان نوشته س. کیت کانر و جولیت ال. جت است و با ترجمه میرمحمود میرنسب و محسن ارجمند در انتشارات ارجمند منتشر شده است.

درباره کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی- بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان

ADHD یکی از شایع‌ترین اختلالات دوران کودکی است و پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهند که عدم درمان این مشکل تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند و به نوعی بزرگسالان بی‌قرار همان کودکان بیش‌فعال هستند. هر چند در ایران چندین کلینیک بطور حرفه‌ای به درمان ADHDمشغول هستند، اما متأسفانه کتاب‌های خاصی که به این مشکل بپردازند، زیاد وجود ندارد. کتاب راهنمای تشخیصی و درمان ADHD در کودکان و بزرگسالان را می‌توان به عنوان گام نخست تالیف و ترجمه کتاب در این حوزه تلقی کرد. نویسنده اول این کتاب -کیت کانر- برای کسانی که دستی بر آتشی گرم در درمان ADHD دارند، چهره‌ای شناخته شده است و نیاز به معرفی ندارد. این کتاب بسیار ساده و جذاب نوشته شده است و می‌تواند برای تمامی علاقمندان به ADHD مفید واقع شود. حجم کم کتاب، اما پرمحتوای آن از جمله نکات مثبت این کتاب به شمار می‌رود.

این کتاب چاپ ششم است و با سرشناسه: کانرز، س. کیت، 1933-، Conners منتشر شده است.

خواندن کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی- بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی- بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان

ویژگی های بیش فعالی و تکانشگری مشتمل بر خستگی ناپذیری، ناآرامی و دخالت در کار دیگران می باشند. کودکانی که واجد این نشانه های ADHD هستند می‌خواهند با وارد کردن خود در مکالمات دیگران، خارج از نوبت صحبت کنند و نظرات خود را در یک حالت نامناسب بیان می‌کنند. علاوه بر آن، آنان نمی‌توانند صبر و حوصله به خرج دهند و یا بی‌سروصدا بازی کنند. از نظر تاریخی، کتابچه تشخیصی و آماری اختلال‌های روانی، بیش‌فعالی (یا تکانشگری) را به عنوان یک ویژگی اصلی برای تشخیص ADHD در نظر می‌گیرد. چهارمین ویرایش آن (DSM-IV) نشانه‌های غالب بیش‌فعالی ـ تکانشگری را به عنوان یک گروه فرعی در این اختلال مطرح می‌کند.

از نظر بیشتر متخصصان بالینی و پژوهشگران، نشانه‌های اصلی ADHD که معمولا بر کودکان و نوجوانان تأثیر می‌گذارند عبارتند از:

جنبه‌های شناخته شده و ناشناخته ADHA کدامند؟

با اینکه ADHD یک اختلال روانی شایع می‌باشد و در طول قرن حاضر به صورت‌های مختلف مورد توجّه قرار گرفته است، ولی پژوهشگران و متخصصان بالینی هنوز جنبه‌های ناشناخته‌ای از این اختلال را مطرح می‌کنند.

تظاهرات مختلف ADHD تعریف این اختلال را برای متخصصان دشوار می‌سازد. در واقع، مجادله مداومی مبنی بر اینکه آیا ADHD یک اختلال است یا طیفی از اختلال‌های متفاوت می‌باشد وجود دارد. درک و فهم ما از این اختلال، در طول زمان از تعاریفی که مبنایی عصب زیست‌شناختی برای اختلال قایل هستند به تعاریفی که محیط شخص و یادگیری اجتماعی را عامل اختلال می‌دانند تغییر یافته است.

در گذشته، متخصصان بالینی، این اختلال را به صورت «دوندگی عضوی»۶، «کژکاری خفیف مغزی»۷، «نشانگان فزون‌جنبشی»۸، «اختلال نارسایی توجّه» مشخص می‌کردند و اخیرآ به عنوان «اختلال نارسایی توجّه/فزون‌جنبشی» مطرح می‌شود. هرچند، توصیف کنونی این اختلال در قالب مفاهیم رفتاری خالص بیان می‌شود، ولی شواهد علمی قویآ به وجود مبانی زیست‌شناختی به عنوان علل زیربنایی این اختلال اشاره می‌کنند. [۷, ۵, ۱] این علل عبارتند از: انتقال ژنتیکی، شخصیت و مزاج، عوامل قبل از تولد و بعد از تولد، تفاوت در ساختار مغز و احتمالا تفاوت‌هایی در شیمی مغز. [۲۵, ۸, ۶]

hamidreza88
۱۴۰۱/۰۴/۱۶

این کتاب خیلی تخصصی است و بدرد یک دانشجوی رواشناسی یا رواپزشکی میخورد و خیلی تخصصی نوشته شده و پر از اصطلاحات دانشگاهی است و هیچ نکته کاربردی برای افراد معمولی ندارد . اگر متخصص این رشته نیستیتد اصلا توصیه

- بیشتر

حجم

۵٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۵٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۳۷,۵۰۰
تومان