کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی
معرفی کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی
کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی نوشتهٔ ویلیام آر. میلر و هال آر. کوویتز و هنی ای. وسترا و ترجمهٔ رضا زمانی است و انتشارات نیوند آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی
مصاحبه انگیزشی شیوهای است برای کمک به افراد تا تغییر کنند. این شیوه را در اصل ویلیام آر. میلر و استفن رلنیک ابداع کردند. این روش تأثیر قابل توجهی بر پژوهش و درمان در زمینه سوء مصرف مواد و مشکالت مربوط به سلامت در ایالات متحده آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر داشته است.
جای تعجب است که بهندرت مصاحبه انگیزشی در بیرون از حوزههای سوء مصرف مواد و مسائل مربوط به سلامت به کار رفته و پژوهش چندانی در بیرون از این دو حوزه انجام نشده است. همانطور که فصلهای این کتاب روشن میکنند، این وضعیت تا حد زیادی تغییر کرده است. اکنون مصاحبه انگیزشی در مورد مشکلات بسیار بیشتری به کار میرود. بهعنوان مثال، این ویراست از کتاب شامل فصلهایی است در مورد مصاحبه انگیزشی و تفکرات خودکشیگرایانه، خشونت بین شرکای زندگی و درمان اختلالهای مختلف هیجانی.
اکنون، نسبت به گذشته، درباره مشاوره انگیزشی کتابها و مقالههای بیشتری در دسترساند که از طرحهای پژوهشی دقیق و موشکافانه استفاده کردهاند. در این زمینه دامنه تحقیقات گستردهتر شده است و تعداد پژوهشهای آزمایشی که در آنها از طرحهای پژوهشی قوی استفاده شده است افزایش یافتهاند. به دلیل تواناییای که مصاحبه انگیزشی در افزودن به انگیزش مراجعان و افزایش نتایج بالینی دارد، بیتردید استفاده از این شیوه در رواندرمانی دارد شتاب میگیرد.
خواندن کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای رواندرمانگران و روانشناسان مناسب است.
بخشی از کتاب مصاحبه انگیزشی در درمان مشکلات روانی
گاهی اوقات مرکز و محور گفت و شنود در مورد تغییر را موقعیت تعیین میکند. فردی که به کلینیک ترک اعتیاد به سیگار قدم میگذارد در مورد موضوع گفت و شنود ابهام و تردیدی ندارد. در شرایط کلیتر در مورد سلامت و خدمات اجتماعی معمولا مراجع است که مسئله مورد توجه فعلی خود را مطرح میکند تا مورد مشاوره قرار گیرد. مورد دیگر وضعیتی است که درمانگر موضوعی را در نظر دارد یا نگران نکتهای است که ممکن است مورد نظر درمانجو نباشد. مداخلات کوتاهمدت با استفاده از فرصت از این نوع هستند. بهعنوان مثال بیماری برای درمان سرفه و گلودرد به کلینیکی مراجعه میکند، اما پزشک میخواهد در مورد کشیدن سیگار با او صحبت کند. مأموران ناظر بر مجرمان در دوره آزادی مشروط و مدیران نیروی انتظامی بر حسب وظیفه اغلب در مورد تغییر با افرادی به گفت و شنود میپردازند که علاقه چندانی به تغییر ندارند. بسیاری از مراجعان توسط دادگاهها یا اقوام به کلینیکهای ترک اعتیاد ارجاع داده میشوند. این مراجعان در ابتدا بیشتر از عدم تغییر صحبت میکنند. در همه این موقعیتها میشود از مصاحبه انگیزشی برای حرکت به سوی هدف مشخص استفاده کرد.
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه
نظرات کاربران
باخلاصه نویسی