کتاب آنجا که پنچرگیریها تمام میشوند
۲٫۷
(۳)
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنجا که پنچرگیریها تمام میشوند
«آنجا که پنچرگیریها تمام میشوند» کتابی نوشته حامد حبیبی( -۱۳۵۷)، نویسنده ایرانی است. این کتاب دربردارنده ۹ داستان کوتاه است و دومین اثر این نویسنده به شمار میرود.
در یکی از داستانهای این کتاب به نام «شب در ساتن سفید» میخوانیم:
«...اگر به زیر خاک نمیرفت شاید چیزی از آن باقی نمیماند.»
«شاید.» و اضافه کرد: «عقیده داشتهاند با نوشیدن از آن، قدرت حیوان به انسان منتقل میشود.»
مرد این را که گفت روی مبل دست کشید. بعد سرش را جلو برد و محو جامی فلزی شد که در پایین به سر عقابی میرسید با دو شاخ روی سرش که به عقب برگشته بود و پنجههایی که رو به جلو دراز کرده بود. سر عقاب به پایین خم بود و چشمهایش حالتی داشت که انگار دارد به چیزی فکر میکند. صاحبِ خانه چند گام بلند رو به زن برداشت و گفت: «واقعا که هیچ چیز برای زنِ خانه آرامشبخشتر از کمد دیواری نیست.» زن همان طور که از کمد دیواری چشم برنمیداشت، گفت: «آخ آره.»
مرد از روی مبل بلند شد و گفت: «شانسی که ما آوردیم این است که سلیقههایمان یکی است. » میخواست بگوید شما خوشسلیقهاید ولی نگفت تا فروشنده بو نبَرد که از خانه خوشش آمده. صاحبخانه که با دست دعوتشان میکرد به سمت دیگر خانه بروند جواب داد: «بهتر بود میگفتید خوشسلیقهایم. انتخابی که خوشسلیقهها میکنند مثل دستخط چپدستها شبیه هم است. »
بعد یکدفعه ایستاد، برگشت و انگشتش را به سمت مرد تکان داد و خوشحال از این که کشف کرده، گفت: «تمدنهای گمشده... اسمش همین بود، نه؟» مرد سری به تأیید تکان داد. صاحبخانه که اعتماد به حافظهاش را به دست آورده بود، کف دستانش را به هم مالید: «از اول میگفتم صدایتان برایم آشناست، اطلاعات تاریخیتان هم که معلوم بود...»
تاریخ اجتماعی مردن
آلن کلهیر
ایرانجان ای. بویل
امامت و سیاستابن قتیبه دینوری
پایان دو قرن سکوتامیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
حجم
۸۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه
حجم
۸۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه
قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
"نمره واقعی یک و نیم" نوشتن از ترسها و دلهره های آدمیزاد، به اندازه وسعت مصداقها و پیچیدگی وضعیتهای گوناگونش، نمونه های درخشان زیادی در ادبیات دارد، از رویکردهای فلسفی تا روانشناختی. بنابراین انتخاب سوژه اش خود دلهره ای است