دانلود و خرید کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها عبدالحسین خسروپناه
تصویر جلد کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها

کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها

انتشارات:نشر معارف
امتیاز:
۴.۴از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها

جریان شناسی ضد فرهنگ ها اثر عبدالحسین خسروپناه است که در دفتر نشر معارف به چاپ رسیده است.

دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏‌ها، در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش می‌کند از دریچه اسلام ناب به بازخوانى، بررسى، نقد و تولید اندیشه در عرصه‌هاى مختلف بپردازد.

از جمله این فعالیت‏‌ها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان به چاپ بیش از ۱۱۰۰عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامى دانشگاه‌ها، اندیشه‏‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبرى، پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى، معارف قرآن و اهل‏ بیت (ع)، دین‌پژوهى، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامى و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غرب‏‌شناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسائل تربیتى، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد.

نشر معارف اخیراً نیز گام‌‏هایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه ‏اندازی ۳۰ مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری ۱۲ دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گام‏‌های مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.

آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.

درباره کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها

چرایی و ضرورت جریان‌شناسی فرهنگی برای مدیریت فکری و مهندسی فرهنگی کشور بدیهی‌تر از آن است که نیاز به توضیح داشته باشد. جریان‌شناسی یک ضرورت اساسی روزگار معاصر ایران و کشورهای اسلامی است. مسؤولان فرهنگی و فکری کشور بدون شناخت و آسیب‌شناسی جریان‌های گوناگون نمی‌توانند وضعیت فکری و فرهنگی کشور را مدیریت کنند. حکومت دینی نیز که تولیت فرهنگ دینی مردم را به عهده دارد، بر اساس تعریف علم کلام نقش مؤثری در توسعه باورهای دینی مردم دارد. علم کلام، علاوه بر عهده‌داری تنظیم، تبیین و اثبات گزاره‌های اعتقادی، موظف است به شبهات کلامی فرقه‌های منحرف بپردازد. متکلمان در گذشته به نقد فرقه‌هایی مانند: مرجئه، خوارج، مشبهه، مجسمه و غیره می‌پرداختند و امروزه نیز مرزداران اندیشه اسلامی باید فرقه‌های فرهنگی و معنویت‌های نوظهوری مانند: صوفیه، اکنکار، اشو، رام‌الله، بهائیت، وهابیت را به چالش انداخته و با جدیت و به‌کارگیری نظام‌مند به تحلیل و نقد و بررسی آن‌ها بپردازند. پیش از معرفی مهم‌ترین جریان‌های فرهنگی کشور ایران و تبیین شاخصه‌ها، پیامدها و آسیب‌های آنها، بررسی مقدمات بحث مانند: چیستی جریان، جریان‌شناسی، انواع جریان‌ها، تعریف فرهنگ، ضدفرهنگ و خرده‌فرهنگ، روش‌شناسی و... ضرورت دارد 

این کتاب، دومین اثر نظام‌مند عبدالحسین خسروپناه در حوزه جریان‌شناسی ایران معاصر است. اثر اولین‌بار، با عنوان «جریان‌شناسی فکری ایران معاصر» منتشر شد و اکنون با عنوان «جریان‌شناسی ضد فرهنگ‌ها» عرضه می‌گردد. این کتاب، درصدد است تا جستارگونه به معرفی، تبیین و تحلیل مهم‌ترین جریان‌های فرهنگی ایران معاصر با رویکرد دینی بپردازد.

خواندن کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و پژوهشگران حوزه جامعه‌شناسی مخاطبان این کتاب‌اند.

reza
۱۴۰۲/۰۱/۱۹

آنچه پس از مطالعه کتاب جریان شناسی فکری از نویسنده انتظار می رود غیر از این بود

.
۱۴۰۰/۱۱/۱۲

خوندن این کتاب رو از دست ندین، بنده نسخه چاپیش رو دارم.

حجم

۶۴۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۵۶۰ صفحه

حجم

۶۴۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۵۶۰ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
۳۷,۵۰۰
۵۰%
تومان