کتاب ستایشگری در نظام اداری معاصر ایران (قاجار و پهلوی)
معرفی کتاب ستایشگری در نظام اداری معاصر ایران (قاجار و پهلوی)
کتاب ستایشگری در نظام اداری معاصر ایران (قاجار و پهلوی) از مجموعه فرهنگ و مدیریت، اثر دکتر سیدمحمد عباسزادگان و مرتضی رضائیزاده است.
درباره کتاب ستایشگری در نظام اداری معاصر ایران (قاجار و پهلوی)
پدیده ستایشگری در تاریخ ایران همواره در فراز و فرود بوده و در برخی اعصار بیشتر مورد توجه بوده است. مدح از آغاز ادب فارسی در شعر معمول بوده و شاید از قدیمیترین مضامین شعر فارسی دری محسوب میشود. علتش این است که شعر فارسی دری به دربارها اختصاص داشت و شاعران از دستگاههای دولتی و از امرا و رجال مستمری و صله میگرفتند تا آنان را مدح کنند. در اوایل قرن ۴ و ۵ هجری، مدح با اغراق و مبالغه زیادی همراه نبود اما شاعران به مرور زمان بر اثر عوامل فشار استبداد داخلی و مهاجمان خارجی به ستایشهای غلوآمیز رویآوردند. قرن نهم قرن افول کامل تمدن و فرهنگ ایرانی و ادبیات فارسی بود شاعران این قرن به جای ابداع و آفرینش تماما گرفتار رکود و سکون و جمود بودند و در دام تقلید از گذشتگان افتاده بودند.
ستایشگری در تاریخ ایران همیشه یکی از آفتها و موانع رشد و ترقی در نظامهای اداری و حتی روابط شخصی افراد بوده است چرا که اولین پیامد آن غفلت و دوری از واقعیت است.
با توجه به اهمیت، ابعاد و اثرات چندوجهی پدیده ستایشگری در نظام اداری و مدیریتی جوامع از جمله ایران و نیز رواج این پدیده مذموم در برخی دورههای تاریخ معاصر کشور، به ویژه قاجار و پهلوی، این کتاب به بررسی ریشهها و عوامل بروز ستایشگری، آثار و پیامدهای آن و نیز راهکارهای مقابله با آن در نظامهای اداری پرداخته است.
خواندن کتاب ستایشگری در نظام اداری معاصر ایران (قاجار و پهلوی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
پژوهشگران جامعهشناسی، تاریخ و علوم اجتماعی مخاطبان این کتاباند.
حجم
۳۸۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۹۷ صفحه
حجم
۳۸۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۹۷ صفحه