کتاب نیروی حیات
معرفی کتاب نیروی حیات
کتاب نیروی حیات با عنوان اصلی Life force : how new breakthroughs in precision medicine can transform the quality of your life & those you love نوشتهٔ تونی رابینز و پیتر اچ. دیاماندیس و رابرت هاریری و ترجمهٔ عسل دیبا و احمد دیبا است. انتشارات بذر خرد این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ موفقیت و خودیاری قرار گرفته، در باب شیوهٔ زندگی جایگزین و کیفیت زندگی است. پیشرفتهای جدید در پزشکی دقیق چگونه میتواند کیفیت زندگی ما و عزیزانمان را دگرگون کند؟ نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نیروی حیات اثر تونی رابینز و پیتر اچ. دیاماندیس و رابرت هاریری
کتاب «نیروی حیات» که نخستینبار در سال ۲۰۲۲ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، حاصل جستوجوی شخصی «آنتونی رابینز» برای تحول زندگی خودش است. او پس از مواجهه با تشخیص بیماری غیرقابلبرگشت، مستقیماً شاهد قدرت فناوریهای احیاکنندهٔ نوین در بهبود و حتی تقویت خود بود. این اثر به ما نشان میدهد چگونه هر روز با انرژی بیشتر، سیستم ایمنی قویتر و دانش معکوسکردن ساعت بیولوژیکی، از خواب بیدار شویم. این کتاب پاسخهایی را ارائه داده است که میتواند زندگی ما یا عزیزانمان را دگرگون کند و حتی نجات دهد. تصور کنید راهکارهای علمی وجود داشتند که میتوانستند ریشهٔ عمیقترین نگرانیهای شما دربارهٔ بیماری، تشخیصهای تهدیدکننده و نشانههای پیری را بخشکانند. چه میشد اگر به پیشرفتهترین ابزارها و فناوریهایی دسترسی پیدا میکردیم که نخبگان ورزشی جهان از آنها بهره میبرند؟ در دنیای مملو از اضطراب و ابهام پیرامون سلامت، یافتن منبعی مطمئن برای دریافت مشاورههای عملی میتواند دشوار باشد، اما امروزه دانشمندان و پزشکان پیشتاز در عرصهٔ پزشکی بازساختی، ابزارهای تشخیصی و درمانهای ایمن و مؤثری را توسعه میدهند که میتواند این ترسها را از بین ببرد.
خلاصه کتاب نیروی حیات
با مطالعهٔ این کتاب پاسخهای اساسیترین پرسشهای زندگی را خواهید یافت و سکاندار سلامت خود خواهید شد. خواهید آموخت که سلولهای بنیادی چگونه پزشکی ترمیمی را متحول میکنند و با پیشرفتهترین ابزارهای تشخیصی پیشگیرانه و شخصیسازیشده آشنا میشوید که میتوانند جان شما و عزیزانتان را نجات دهند؛ همچنین چهار عنصر حیاتی مورد استفادهٔ دکتر «دیوید سینکلر» برای جوانسازی خود و پنج ابزار برتر درمان و ترمیم بدن انسان را خواهید شناخت و داستانهای الهامبخش سازندگان آنها را خواهید شنید. این سفر شما را با معجزهٔ ترمیم اندام، درمانهای پیشرفتهٔ سرطان خون با سلولهای تی سیایآر، جراحی بدون برش مغز با اولتراسوند، ژندرمانی با کریسپر و پتانسیل دبلیوانتی - ۱۹۹ در بازسازی تاندونها و رفع آرتروز آشنا خواهد کرد. در ادامه با بهترین ابزارهای موجود برای افزایش انرژی، بهینهسازی هورمونها و دگرگونی سرزندگی از جمله پپتیدها، هورمونها و مواد مغذی کلیدی، روشهای دائمی رفع درد بدون جراحی یا دارو، راهکارهای افزایش طول عمر با تغییرات سبک زندگی، اهمیت خواب در بهبود تمرکز و شادابی، تکنیکهای افزایش تودهٔ عضلانی و تراکم استخوان و آخرین پیشرفتهای ضدپیری در زیبایی آشنا خواهید شد. این کتاب شما را با جدیدترین راهکارهای پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی، سکتهٔ مغزی، سرطان، التهاب و بیماریهای خودایمنی، دیابت و چاقی و آلزایمر آشنا میکند. در نهایت، با قدرت طول عمر، طرز فکر و تصمیمگیری آشنا شده و از دیدگاههای «پیتر اچ. دیاماندیس» درمورد فناوریهای تصاعدی و قدرت ذهن در درمان بدن آگاه خواهید شد و خواهید آموخت که چگونه با تصمیمگیری آگاهانه، زندگی سرشار از شادی و سرزندگی را تجربه کنید.
چرا باید کتاب نیروی حیات را بخوانیم؟
این کتاب شما را با پیشرفتهای نو و امیدوارکننده در حوزهٔ پزشکی آشنا میکند و میتواند در تشخیص و درمان بیماریها و همچنین بهبود کیفیت زندگی نقش داشته باشد. این کتاب به رتبهٔ اول فهرست پرفروشترینهای نیویورک تایمز رسیده و از سوی چهرههای برجسته در پزشکی و علم مورد تأیید قرار گرفته است.
کتاب نیروی حیات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم. این کتاب برای همه است؛ از ورزشکارانی که در اوج عملکرد هستند و افراد عادی که بهدنبال افزایش انرژی و تواناییهایشان هستند تا کسانی که در پی التیام و بهبودی بودهاند.
درباره تونی رابینز
«آنتونی رابینز» (Anthony Robbins) نویسنده، سخنران، مربی و بازیگر آمریکایی در فوریهٔ ۱۹۶۰ میلادی در کالیفرنیا به دنیا آمد. بیشتر شهرت او در ایران بهخاطر کتابهایش در زمینهٔ موفقیت است. کتابهای «قدرت نامحدود» و «بهسوی کامیابی» نمونهای از این کتابها هستند. آنتونی رابینز یکی از مشهورترین سخنرانان انگیزشی در جهان است؛ هر چند خودش اصرار دارد بهجای سخنران انگیزشی، او را مربی منتهای کارایی بنامند. او در مدت کوتاهی بیشترین آرزوهای جوانی خود را برآورده کرد و توانست درآمد سالیانهٔ خود را به بیش از یک میلیون دلار برساند. تونی رابینز معتقد است ذهن انسان میتواند از موانع عبور کند و این موضوع را سالها است که آموزش میدهد. او در سال ۱۹۹۱ میلادی مؤسسهای غیرانتفاعی برای کمک به کودکان معلول، افراد بیخانمان، مسن و زندانیان تأسیس کرد. گفته شده که آنتونی رابینز مقدار قابلتوجهی از درآمد خود را وقف فقرا کرده است. او مدرسهها، دانشگاهها و بناهای بسیاری را برای فقرا ساخته است.
درباره پیتر دیاماندیس
«پیتر دیاماندیس» نویسندهٔ پرفروش نیویورک تایمز و یکی از بنیانگذاران مؤسسهٔ طول عمر دانشگاه سینگولاریتی و بنیانگذار بولدکاپیتالپارتنرز بوده است. او بنیانگذار و رئیس اجرایی ایکسپرایز بوده است. این نویسنده مدرک ژنتیک مولکولی و مهندسی هوافضا از امآیتی و مدرک پزشکی از دانشکدهٔ پزشکی هاروارد دارد.
درباره رابرت هاریری
«رابرت هارئری» جراح مغز و اعصاب، دانشمند زیستپزشکی و کارآفرین زنجیرهای در زیستپزشکی و هوافضا است. او بنیانگذار و رئیس شرکت سلولاریتی بوده و پیش از سلولاریتی، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت آنتروژنسیس بوده که توسط سلجن خریداری شده و شرکت هوش سلامت مبتنی بر ژنونم طول عمر را بنیانگذاری کرده است.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره این کتاب چیست؟
- کریستیانو رونالدو (فوتبالیست) معتقد است «آنتونی رابینز» در کتابش مهمترین منابعی را برای ما به ارمغان آورده که میتواند به ما کمک کند اوج عملکردمان را حفظ کنیم و زندگی سالمتر و شادابتری داشته باشیم.
- «دیوید سینکلر»، استاد علم ژنتیک دانشکدهٔ پزشکی هاروارد و مدیر مشترک مرکز تحقیقات زیستشناسی پیری «پائول اف گلن» (وابسته به دانشگاه هاروارد) گفته «تونی رابینز» و «پیتر دیاماندیس» بهزیبایی، آخرین پیشرفتهای علمی و پزشکی و سبک زندگی را که اکنون برای به حداکثررساندن سلامتی و طول عمر در دسترس است، توضیح میدهند. او گفته مطالعهٔ کتاب حاضر برای هر کسی که میخواهد در حال حاضر عملکرد مطلوبی داشته باشد و از خود در برابر بیماریها محافظت کند، ضروری است.
- «متیو واکر»، استاد علوم اعصاب دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و دانشمند علم خواب در گوگل گفته از خرید کتاب «نیروی حیات» پشیمان نخواهید شد. این کتاب پر است از آخرین حقایق علمی که با هدف افزایش طول عمر فرد انجام میشود. مطالب کتاب حاضر انجامپذیر و عملی هستند. با خواندن کتاب حاضر تغییر خواهید کرد و بسیار بسیار بهتر خواهید شد.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
کتاب «نیروی حیات» توسط ناشران و مترجمان متفاوت در سالهای مختلف منتشر شده است؛ برای نمونه این کتاب با ترجمهٔ «محسن مجدیکیا» در انتشارات آرایان در سال ۱۴۰۱ و با ترجمهٔ «کامران بهمنی» در انتشارات بهزاد در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است؛ همچنین این اثر با عنوان «نیروی زندگی» با ترجمهٔ «افسانه محمدی شاهرخ آبادی» و «حامد شانکی» در نشر کتاب مرو (۱۴۰۲) و با همین عنوان و ترجمهٔ «یاسین قاسمی بجد» و «طلعت اصغری درمیان» در انتشارات پل (۱۴۰۲) منتشر شده است.
بخشی از کتاب نیروی حیات
«سرتاسر این کتاب، ما بر موضوعات سرزندگی، قدرت، انرژی و درمان بیماری تمرکز کردهایم. اما در مورد کسانی از ما که به طور فعال به دنبال طول عمر سالم هستیم، توانایی عبور از محدودیتهای پذیرفتهشدهٔ پیری تا ۱۰۰ سالگی را با حفظ شناخت، تحرک و زیباییشناسی داریم، چطور؟ آیا مطلوب است؟ آیا امکانپذیر است؟ این همان مطلبی است که این فصل در مورد آن است. برای مثال توضیح میدهیم:
چرا این سوگیری را داریم که باور کنیم فقط میتوانیم برای ۸۰ سال زندگی برنامهریزی کنیم و چرا احتمالاً میتوانیم انتظار عمر بیشتری را داشته باشیم.
فناوریهای نمایی مانند هوش مصنوعی، حسگرها و بیوتکنولوژی چگونه در حال تغییر انقلاب فناوری سلامت امروزی هستند.
حجم عظیمی از سرمایهگذاریها در حوزهٔ طول عمر، چگونه باعث تسریع پیشرفتهای مربوط به سلامت و طول عمر میشوند.
چرا عمر طولانیتر منجر به جمعیت بیش از حد زمین نمیشود و صادقانه بگویم چرا طول عمر برای آیندهٔ بشریت حیاتی است.
و درنهایت، ما این فصل را با بینش دو تن از باهوشترین دانشمندان طول عمر در مورد نوع طول عمری که اقدامات اصلی باید در جهت آنها باشد، میبندیم.
قبل از پرداختن به جزئیات بالا، میخواهم مقدمهای را در مورد سفر شخصیام به شما ارائه کنم که مرا به این نقطه رساند که تحقیقات، سرمایهگذاریها و کارآفرینی مرتبط با طول عمر را در دههٔ گذشته و دههٔ پیش رو متمرکز کنم. میخواهم با شما در میان بگذارم که چرا اینقدر هیجانزده هستم و چرا شما هم باید هیجانزده باشید.
من پسر دو مهاجر یونانی به نامهای هری و تولا هستم که از بدو تولدم میخواستند من پزشک شوم (پدرم متخصص زنان و زایمان بود.)؛ اما در حالی که پزشکی برایم جالب بود، من بچه آپولو بودم، متولد دههٔ ۱۹۶۰، و علاقهٔ زیادی به فضا داشتم. برنامهٔ آپولو به ما نشان داد که بشریت چه چیزی میتواند به دست آورد، و آن «مستند علمی» پیشتازان فضا به من نشان داد که گونهٔ ما به کجا میرود.»