دانلود و خرید کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن پریسا آقارفیعی
تصویر جلد کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن

کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن

معرفی کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن

ضمیر ناخودآگاه ذهن نوشته پریسا آقارفیعی است که در انتشارات نظری به چاپ رسیده است. نویسنده در این کتاب شمار ا با ضمیر ناخوداگاه و نظریاتی که درباره آن وجود دارد آشنا می‌کند.

در این کتاب با ضمیر ناخوداگاه و تعاریف ان آشنا می‌شوید و قدرت آن را از نو بازمی‌شناسید. عملکردهای ضمیر ناخوداگاه و چگونگی ارتباط برقرار کردن با ضمیر ناخودآگاه خود را می‌آموزید. این کتاب منبع خوبی برای کسانی است که دوست دارند با ضمیر ناخودآگاه و عملکردهای آن بیشتر آشنا شوند و به کند و کاوی درباره این پدیده کمترشناخته شده روان انسان بپردازدند.

خواندن کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 همه علاقه‌مندان به کتاب‌های روان شناسی مخاطبان این کتاب‌اند.

 بخشی از کتاب ضمیر ناخودآگاه ذهن 

معمای استفاده از ضمیر ناخودآگاهتان این است که درک کنید چقدر از ضمیر خودآگاهتان متفاوت است. با اینکه ضمیر ناخودآگاه و ضمیر خودآگاه هر دو در یک بدن هستند، آن‌ها کاملاً مشخصات متفاوتی دارند.

اگر همان‌طور که ضمیر ناخودآگاه در رویاها ارتباط برقرار می‌کند یک شخص دیگر با شما ارتباط برقرار می‌کرد، شما فکر می‌کردید آن مرد یا زن دیوانه هستند اما ضمیر ناخودآگاه شما دیوانه نیست. فقط زبانش با زبان خودآگاه فرق دارد. شاید نتوان تعریف جامع و کامل و قابل لمسی از این موجود شگفت انگیز ارائه داد.

بنا به عقیده ای، «زیگموند فروید» روانشناس برجسته، در اوائل قرن بیستم نخستین کسی بود که مفهوم ضمیر ناخودآگاه را مطرح کرد. وی عقیده داشت ذهن انسان به دو قسمت ذهن خودآگاه و ذهن ناخودآگاه تقسیم می شود که ذهن ناخودآگاه یا ضمیر ناخودآگاه مسئول رفتارهایی است که ما به اصطلاح می‌گوییم:"دست خودمان نیست!" ما نمی‌خواهیم زیاد وارد بحث علم روانشناسی شویم و چیزی که مهم است این است که دلیل این "دست خودم نیست"ها را بشناسیم و بتوانیم آن‌ها را کنترل کنیم و دست خودمان بشود چراکه سرنوشت انسان می‌تواند به دست خودش باشد نه دیگران و نه روزگار!

برای اینکه با ضمیرناخودآگاه بیشتر آشنا شویم، بهتر است فکر کنیم هنگام خواب

یا بیداری چه کسی تنفس، گردش خون و سایر اعمال داخل بدنمان را کنترل می‌کند. هنگام نزدیک شدن یک شیء خطرناک به چشممان چه کسی پلکهایمان را اتوماتیک می بندد. یک مثال دیگر می زنم. زمانی که شما شروع به یادگیری رانندگی می کنید کاملا با حواس جمع و ذهن خودآگاهتان تلاش می‌کنید تمام نکته‌ها را رعایت کنید و شش دانگ به جلوی خود نگاه می‌کنید تا درست رانندگی کنید و شاید حتی نتوانید حرف بزنید! اما بعد از مدتی که در رانندگی مهارت پیدا کردید، به راحتی و بدون تمرکز می‌توانید در حین رانندگی، با موبایلتان حرف بزنید یا حواستان جای دیگر باشد. چه کسی رانندگی‌تان را کنترل می‌کند؟ ضمیر ناخودآگاه

ناخودآگاه در مقابل خودآگاه

ضمیر خودآگاه عملکردهای ارادی را کنترل می‌کند.

برای مثال من می‌توانم آگاهانه بازوی خودم را بالا و پایین ببرم. من می‌توانم به این‌طرف و آن‌طرف راه بروم. این‌ها اقدامات آگاهانه هستند.

یک نکته‌ی مهم این است که ضمیر‌خودآگاه در یک‌زمان تنها یک کار را می‌تواند انجام دهد و نمی‌تواند هم‌زمان دو کار را انجام دهد.

ممکن است کسی بحث کند که هم‌زمان می‌تواند مطالعه کند و تلویزیون ببیند. اگر شما واقعاً از کاری که در یک‌ لحظه انجام می‌دهید آگاه شوید، خواهید دید که شما یا در حال مطالعه هستید یا در حال تماشای تلویزیون. زمانی که شما فکر می‌کنید هم‌زمان دارید هر دو کار را انجام می‌دهید در حقیقت دارید سریعاً بین این دو کار تغییر حالت می‌دهید.

بهترین راه برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه، توجه لحظه به لحظه انسان نسبت به خود است و اینکه مرتبا به خود بگوید که من با اجرای اصول تکنولوژی فکر "انسان زیبای دیگری شده ام "

اصل استفاده از قدرت تمرکز (power of focus)

انسانی که مرتبا روی بدبختی‌ها و زشتی‌های زندگی متمرکز می‌شود زندگیش به قهقرا می‌رود و کسی که مرتبا به زیبایی‌های زندگی و نقاط امید بخش تمرکز می‌کند زندگیش قرین سعادت و موفقیت می‌شود و این خاصیت تمرکز است.

اصل استفاده از قدرت سوال (power of question)

اصل استفاده از جملات تاکیدی و تصدیقی مثبت

من انسان زیبای دیگری شده ام

اصل تصویر سازی ذهنی

ثروتمند ترین و موفقترین انسان‌ها کسانی هستند که بیشتر و بهتر از بقیه توانسته‌اند در ذهن خود خیال پروری مثبت بکنند. بر شما باد که زیبایی‌های زندگی را ابتدا در ذهن خود خلق کنید و بدانید آنچه را که شما در ذهن خود تجسم (تخیل) می‌کنید، می‌توانید در دنیای واقعیت‌ها خلق کنید و این قدرت انسان است.

پیشوا
۱۴۰۱/۰۴/۰۵

به کسانی که در پی تغییر نظام باور و ایستار فکری هستند این کتاب را توصیه میکنم و یک پیشنهاد برای تائید و صحه گذاشتن بر مطالب این کتاب،کتاب های قدرت فکر از ژزف مورفی غول درون از هری کاپینتر خود

- بیشتر
mahmood sobhaninejad
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

کتاب مطالب خوبی رو پوشش میده اما سردرگمی مطالب و چیدمان نامناسب و تکرار موضوعات کاملا مشهوده.در هر صورت خواندن کتاب قطعا سودمنده و وقت زیادی نمیگیره

محمد سلمی
۱۴۰۱/۰۹/۲۶

کتاب خیلی خوب و کاربردیه به شرطی کارهایی ک گفت رو انجام بدی ولی مطالب تکراری زیاد داره به طوری ک میشه این کتاب و تو ۸۰ صفحه نوشت

m.k
۱۴۰۳/۰۲/۰۳

خیلی خوبه در حد آشنایی و استفاده از ضمیر ناخودآگاه برای رسیدن به اهداف کمک کننده‌ست

زینب دهقانی
۱۴۰۲/۱۲/۰۷

کتاب خوبیه

آتنا
۱۴۰۲/۰۶/۰۷

کتاب فوق العاده روون و ساده و کم حجم .

"هیچ گاه برای تبدیل شدن به آن فردی که می‌خواهید، دیر نیست."(جرج الیوت).
🎸🍃تبسم🍃🎸
«ویلیام جیمز»، پدر روانشناسی آمریکایی می‌گوید: "قدرت حرکت جهان در ذهن ناخودآگاه شما است"
🎸🍃تبسم🍃🎸
«کلید رسیدن به غیرممکن‌ها در قدرت ذهن و آموزش ضمیر ناخودآگاه است
🎸🍃تبسم🍃🎸
ضمیر ناخوآگاه هیچ گونه تفاوتی میان واقعیت‌ها و تصورات ذهنی فرد قائل نمی‌شود
mahdi_313
جهان با قانون جهانی عمل و عکس العمل کار میکند
mahdi_313
همان‌طور که «استیو جابز» گفته، جرأت پیروی از قلب و شهود خود را داشته باشید».
mahdi_313
تا پنج دقیقه چشمان خود را ببندید و رسیدن به اهداف خود را در ذهنتان تجسم کنید.
mahdi_313
"هیچ گاه برای تبدیل شدن به آن فردی که می‌خواهید، دیر نیست."(جرج الیوت).
mahdi_313
ضمیر ناخودآگاه یک همکار بی‌صدا است که در همه کارها، تفکرات و عقاید با ما شریک است!
mahdi_313
ضمیر ناخودآگاه - ذهن خود را تغییر دهید تا جهان خود را تغییر دهید.
mahdi_313
اگر ما ذهنمان را با افکار مثبت پر کنیم، می توانیم تمام منفیات را از ذهن آگاه و ناخودآگاه دورکنیم
mahdi_313
ما به چیزی تبدیل می‌شویم که فکر می‌کنیم.
mahdi_313
«ویلیام جیمز»، پدر روانشناسی آمریکایی می‌گوید: "قدرت حرکت جهان در ذهن ناخودآگاه شما است"
mahdi_313
«پژوهش ها نشان داده اند وقتی چیزی را با صدای بلند می خوانیم آن را به ذهن ناخودآگاه خود متصل می‌کنیم. این کار کمک می‌کند راه‌های احتمالی بیشتری برای واقعیت بخشیدن به آن‌ها به ذهنمان برسد
mahdi_313
روانشناسان معتقدند قدردانی و رضایت به شما کمک می کنند متمرکز تر باشید و مشکلات را بهتر حل کنید».
mahdi_313
ثروتمند ترین و موفقترین انسان‌ها کسانی هستند که بیشتر و بهتر از بقیه توانسته‌اند در ذهن خود خیال پروری مثبت بکنند.
mahdi_313
«زیگموند فروید»، پدر روانشناسی در سال ۱۸۹۳ اولین کسی بود که ضمیر ناخودآگاه را شناسایی کرد فروید می‌گفت: ضمیر ناخودآگاه یک همکار بی‌صدا است که در همه کارها، تفکرات و عقاید با ما شریک است!
🎸🍃تبسم🍃🎸
ضمیر ناخودآگاه قدرت بی‌نهایتی در اختیار شما قرار می‌دهد، برای شما تصمیم‌گیری می‌کند و شما را به جلو هدایت می‌کند. این بخش از مغز نمی‌گذارد شما از هدف دور شوید و دائم شما را در مسیر نگاه می‌دارد. پس اهمیت تقویت آن بیش از هر چیز جانبی برای موفقیت است.
مهدی 9597834
«کلید رسیدن به غیرممکن‌ها در قدرت ذهن و آموزش ضمیر ناخودآگاه است
mahdi_313
اگر مثبت فکر نکنید و فکرتان را با افکار و باورهای مثبت پر نکنید، آن وقت افکار منفی برای خالی کردن شکاف‌ها می آیند.
mahdi_313

حجم

۱۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۲ صفحه

حجم

۱۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۲ صفحه

قیمت:
۱۵,۳۰۰
تومان