دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم
معرفی کتاب صوتی چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم
کتاب صوتی چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم یکی از آثار مجموعه چگونههای دست یافتنی است که در نوین کتاب گویا تولید صوتی است. این فایل صوتی را که برگرفته از مقالات سایت Howcanu است، با نویسندگی گروه نویسندگان هاو کن یو و صدای کاوه یانقی میشنوید.
مجموعه چگونههای دست یافتنی که در نوین کتاب گویا صوتی شده است، مجموعهای کاربردی در زمینههای گوناگون اعم از موفقیت، کسب وکار، سلامت، روانشناسی و رشد فردی است. کتابهای این مجموعه که به قلم افراد متخصص ایرانی و خارجی نوشته شدهاند، به شما کمک میکنند تا راهکارهایی عملی را برای بهبود و ارتقای خود در زمینههای گوناگون و ترک عادات نادرست تجربه کنید. شما با گوش دادن مقالات این مجموعه در زمانی اندک میتوانید به راهکارهایی مفید و قابل اجرا دست پیدا کنید.
درباره کتاب چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم
یکی از مشکلات جدی این روزهای هر فرد و خانوادهای مواجه و مدیریت بدهی، وام و هزینههایی است که باید دورهای و ماهیانه پرداخت شوند. همه ما به نحوی در زندگی خود برای یکبار هم که شده با شکلی از مقروض بودن مالی رو به رو میشویم. مبالغی که باید هر چه زودتر پرداخت شوند و لازمه این پرداخت مدیریت و برنامهریزی است. اگر میزان بدهیتان کم است باید حساب دخل و خرجتان را نگه دارید و مطمئن شوید که از کنترلتان خارج نمیشود. اما وقتی بدهیهایتان سنگین است باید تلاش بیشتری در جهت پرداخت بدهیهایتان کنید و در همین حین درمورد بدهیهایی که در حال حاضر پرداختشان نمیکنید باید از آنها چشم پوشی کنید.
این کتاب مدیریت بدهیهایتان را به شما یاد میدهد.
شنیدن کتاب چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام کسانی که درگیر بدهیهایشان هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی چگونه بدهیهای خود را مدیریت کنیم
در قدم اول باید اقدام به تهیه یک لیست کنید. فهرستی از بدهی ها شامل طلبکار، مقدار کلی بدهی، پرداخت ماهیانه و تاریخ مقرر فراهم کنید. سعی کنید این لیست را در همان زمان به وجود آمدن بدهی ها تکمیل کنید و آن ها را به انتهای هفته یا پایان ماه موکول نکنید. برای این کار می توانید از نرم افزار های مدیریت مالی در گوشی خود کمک بگیرید.
سپس تمامی هزینه هایی که طی یک ماه باید پرداخت کنید، از قبوض و کرایه خانه گرفته تا پرداخت حقوق کارکنان و هزینه های ثابت که ماهیانه پرداخت می کنید را در آن لیست کنید. با ذکر جزئیات و تاریخ. شما می توانید از گزارش اعتبارتان برای تأیید بدهی های لیستتان استفاده کنید. اینکه تمامی بدهی هایتان را جلوی دید بگذارید به شما امکان می دهد تصویر بزرگتری از آنها داشته باشید و از آن آگاه بمانید.
اینگونه نباشد که فقط بدهی هایتان را لیست کنید، و سپس وجود لیست را فراموش کنید. به طور دوره ای به فهرست بدهی هایتان مراجعه کنید، به خصوص زمانی که قبض ها را پرداخت می کنید. هر چند ماه یکبار با تغییر مقدار بدهی تان فهرست تان را هم به روز رسانی کنید.
مشاهده گاه به گاه این لیست بر انگیزه شما در راستای اجرای یک برنامه مدون برای مدیریت آن ها خواهد افرود.
زمان
۱۳ دقیقه
حجم
۱۲٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۳ دقیقه
حجم
۱۲٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد